Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Helló Drága!
Sosem terveztem olyat, hogy este induljak valahova, éjszaka vezessek. Reggel is csak kialudva, legkorábban 7 órai indulással. Így nem kell álmossággal küszködni. Mondom én.
..én persze csak "csinálom" itt a hangulatot, de nem biztos, hogy mindenki tele van várakozással, minden esetre, remélem.
Ha másért nem, hát a virtuális találkozás miatt.
A teljes körű csapat-beleértve a fiúkat is, Kahil, Hangyászsün, 80-as, Bogoj, Szürkebarát és másokat- bő egy hónapja nem beszélgetett egy alaposat..
2 nap:)))))))
iszonyatosan várom a bk-t:))))))))
Fő, hogy épségben visszatértetek, Célia!
Pihend ki magad, hogy legyen erőd hétfőtől a hozzászólásokra, de-nem akarok ünneprontó lenni-a "krízis-alapos" ügyfelekre is tartalékolj megfelelő energiát..
Mondd, hogy én mondtam, szükséged is lesz rá.
hűű:))
ez egy korrekt,igazi megfogalmazás volt.
szeretem az ilyen embereket:))
Minden helyzetben toleráns :))
nem tudom,hogy megnézem-e a záró epizódokat,mert lehet nem leszek itthon:(
de a hétfőt várom!!:))
Üdv a fedélzeten, Célia! Sokat gondoltunk rád.
A majdan feltett fotókon kívül kérünk rövid élménybeszámolót is!
---------------------------------------------
Jó reggelt-mindenkinek!
Aki nem emlékszik elég jól a záró epizódokra, megnézheti holnap délelőtt.
Hétfőn pedig belecsapunk a lecsóba!
Újra lehet lelkesedni, bírálni, de még fanyalogni is.
Jöjjetek és nyilvánítsatok véleményt.
Alapszabály: a nyilvánvalóan téves állásfoglalást, helytelen megnyilatkozást is toleráljuk, csak mindenki legyen tárgyszerű, mellőzze a személyeskedést, akkor a jó hangulatnak nem lesz akadálya.
Éljen soká ez a virtuális CSAPAT! Hajrá!
szia célia!!!!!:D
örülünk,hogy újra itt vagy köztünk:))
milyen volt?mesélj:))
igen,igen.. bennem is ez volt múlthéten :))
Sziasztok! Puszi mindenkinek!!!! :)
Véget ért az álom, vissza kellett térni a nagy magyar valóságba...:(
Kettős érzés van bennem, mert már most vágyom vissza, viszont a család, barátok hiányoztak már. Ti is! :)
Később teszek fel képeket és mesélek is....akit érdekel. :)
Amúgy mi újság erre felé? :) Nem hiszem, hogy lesz időm annyi oldalt visszaolvasni, mint amennyit ti itt összehoztatok ezalatt az egy hét alatt.
Ja. Tabusítottam a nevem, mint Voldemort. Ha kimondod, megjelennek a halálfalóim, és elvisznek zsákban. Jobb is, ha csak szimplán Tudjukkinek szólítasz.
Amúgy miért itt kérdezősködsz? Beírod google-be, hogy "karma" vagy "sorsfeladat" aztán olvasgatod azokat, amiket kidob.
igen,tényleg aranyos a film főszereplője. Engem kezdetben az irritált,hogy miért gúnyolja ki a barátnője pozitív változását,mert igen is szép lett.
Mindenesetre a mellette levő srác az helyes volt:))
Ebben a rendkívül szórakoztató filmben M.Streep mesteri hitelességgel, zseniálisan hozza a divat nagy hatalmú úrnőjének ellentmondást nem tűrő figuráját.
Aki még nem tudta, itt megtapasztalhatja, hogy M.S. minden idők egyik legnagyobb színésznője!
OFF!
Döbbenet! Így néz ki egy divatos nő?!
Akár horrorisztikusnak is mondhatóak a most bemutatott trendi frizurák.
A legújabb frizura a Sao Paolói hajdivat-bemutatón.
A nem éppen mindennapi kreációt viselő modell Max Weber fodrász munkáját mutatja be a Sao Paulói hajdivat-bemutatón.
Nincs ebben semmi meglepő. Ízlések és pofonok..
Egyébként a "Neveletlen hercegnő" mind két része kedves, szórakoztató film és a fiatal Anne Hathaway bűbájos benne.
Láthatod őt még "Az ördög, aki Pradát visel" c. remek vígjátékban is, amelynek szintén egyik főszereplője.
Ez utóbbi igazi "női film", a divat konkurencia harccal teli világában játszódik New Yorkban és Meryl Streep-et ezért az alakításáért újabb Oscar-díjra terjesztették elő. Ez már neki a 3. lett volna, de végül másnak ítélték oda.
Ettől a filmtől a feleségem el volt tagadtatva, de nekem is nagyon tetszett.
oohh :)) igen:))
sokan tanácsolták,hogy személyesen beszéljek vele..:)) majd veszek egy nagy levegőt és akkor :))