Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
undorító a Blikk ama törekvése, hogy 10.000 ft-ért átvesz civilektől olyan fényképeket, amelyek ismert embereket ábrázolnak olyan szituációban, mikor nincsenek tudatában annak, hogy kameravégre kapták őket.
Deutsch Anita sem hiszem, hogy néhány órával a szülése után önszántából mutogatni szeretné magát, ízléstelen, hogy egyesek veszik a bátorságot és képeket készítenek mobiltelefonnal.
pont az a bajom ezzel a fordítással, hogy a filmmel kapcsolatban ezt használják, a szinkronos rajzfilmben viszont a valóságot jobban tükröző 'levegőidomár' szót használják.
a lényeg, hogy a levegő engedelmeskedik az akaratának. de ugyanígy van föld-, víz- és tűzidomár is benne...
tetszik a sorozat, a karakterek fejlődnek, megismerhetőek, kidolgozottak, a történet érdekes, jópofa, néha vicces. szóval jó, az egész család szereti :-))
Én elköszönök, jó hétvégét mindenkinek.
Hétfőtől otthon is lesz net, a cafeteria áldásának köszönhetően (cserébe nincs étkezési), úgyhogy este is tudok veletek lógni:))) (férjem örömére)
Hasonló:
Cigány kiszabadul a börtönből és otthon látja, h eggyel több gyerek van, az asszonyt kérdőre is vonja, h tán megcsalta:
-Az úgy volt ,h mikor te hazaküldted a fényképedet én mindig este lefekvés előtt csókolgattam és ölelgettem a képet, és hát így lett a gyerek. A cigány megnyugszik ,de az éjszaka közepén csak felordít:
-Te cafka, te mégis megcsaltál ,hát én csak a mellképemet küldtem haza.
Két pasi meg egy kicsi :-DD.
Mi is "nézzük", utána kezdődik a Bk. Azért csak "nézzük", mert közbe van a fürdetés. Mindig pont a középső részt nem látom, amit ugye nem ismételnek...
mostanában egyre kevesebb hozzászólás születik :-(
azok nagy része is inkább off...
már senki nem nézi a bk-t?
bevallom, mi áttértünk a viasat3-ra, charlie sheen sorozata megy, a 'két férfi és egy kicsi'. betegre röhögöm magam még az ismétléseken is.
ha pedig ezt épp nem adják, akkor az avatart nézzük. nem a cameron-félét, hanem az amerikai-kínai rajzfilmsorozatot (3 évad), amit most filmesítettek meg, és elvileg nyártól adják moziban. cameron filmje miatt viszont nem lehet avatar a címe, ezért az alcím vette át a helyét: az utolsó léghajlító. m. night shyamalan rendezte...
már itt is van :-)
csak két kérdés merül fel, hogy mikor lesz tökéletes a képminőség, illetve hogy mikor lesz elérhető az ára...
:-)
Egy kis humor péntekre:
Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett.
Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom.
Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete
lett.
Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek...
A te szerető Anitád
Drága édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk
született.
Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a
tejétől
kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám
egyáltalán nem tehet.
Remélem te is együtt örülsz velünk
Ölel fiad, Péter
Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád.
Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak.
Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha...
Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád"
..az biztos, hogy ilyenkor a rendőrnek sem "gratulálnak", azonban elsősorban a rendőr feletteseit vonják felelősségre, akik az így szerzett bizonyítékokat az ügyészség asztalára tették.
Már ha tudtak róla..
Ez igaz, a filmekben sem azért rejtenek el ilyesmiket a főbűnöző lakásán, h ezért csukják le, csak, h be tudják vinni pár óraára vagy napra, ezalatt kiderülhet sok dolog nem tud összebeszélni a bűntársaival, nem tud bizonyítékot megsemmisíteni, nem tud senkivel kapcsolatba lépni.
Hasonló volt Clau akciója ,h felnyomta hamis vádakkal az uzsorást, h aznap este ne tudjon Mikinek pénzt adni.
Pontosan. Ő választotta ki a fegyvereket, ő szállította a móri bankhoz.
Ez bizonyítást nyert, a gyilkosság-sorozatban való részvétele nem.
Itt óriási fiaskó történt, mikor a/z állandó rivalizálás közepette nyomozó rendőrség és ügyészség is közvetlen kapcsolatba hozta őt a móri vérengzéssel, kikiáltva őt gyilkos mészárosnak, holott erre közvetlen bizonyíték nem volt.
Hogy mégis több évre elítélték, annak köszönhető, hogy a bűnténnyel összefüggésben számos más cselekményt sikerült rá bizonyítani, pl. a fegyverek oda szállítását..
Ez sem egészen így van, Dani.
Többször megesik, hogy pl. a vámnyomozók találnak valaki kocsijában kis mennyiségű kábítószert.
Az illető ilyenkor kétségtelenül bajban van, de az alapos vizsgálat során könnyen kiderülhet, hogy sem nem fogyasztó, sem nem terjesztő, egyszerűen betették a kocsijába, hogy átvigye a határon..
Természetesen sűrűn előfordul, hogy a hatóság biztos a gyanúsított bűnösségében, kellő bizonyíték hiányában azonban el kell engedni..
Ez megesik, de gondolom, ilyenkor azért /utána/ "rátapadnak".
Ami pedig Attila többek által kifogásolt eljárását illeti, nézetem szerint Nóra felhatalmazásával minden jog megilleti, lévén, hogy Miki rendszeresen, kénye-kedve szerint háborgatja őket, és kellemetlenkedik nekik-a kislányát sem kímélve.
Akár ki is rúghatja Mikit a lakásból.
/Én is ezt tenném./