Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nagyon sajnálom, hogy nem vettem dvd-re vagy videóra azt a részt amikor Zsolték kirabolták az öreget. Most be tudnám mutatni a rendőrségnek illetve a bíróságnak. Engem nem izgatnak a következmények.
:D
Lehet, hogy az öregnél is volt rejtett kamera.
Attila viszont megint elővette az aljasabb énjét mikor visszavitte Miki levelét.
Megmondtam, h ne menj a közelébe. Egyrészt ugye milyen jogon tiltja el ő a saját lányától másrészt nem is ment a közelébe hanem levelet írt.
Viszont Mikinek leesett, h ez a Balázs ugyanaz mint, akit Manyus emlegetett.
Hiába mosolyogják meg, ameddig nem tudják az ellenkezőjét bizonyítani addig nincs miről beszélni.
Lehet, h mindenki tudja, h bűnös, de ha nem tudják rábizonyítani akkor semmit sem ér. Al Caponét is csak adócsalásért tudták elítélni.
Sokszor látni ZS kategóriás filmekben is, h a főhős rendőr állatira el akar kapni vkit tudja, h sáros, de nem tudja mivel megvádolni. Ilyenkor van az, h házkutatás során mit ad isten előkerül egy tasak kokain a kanapé párnái közül és ez már elég ok arra, h bevigyék.
semmi színészi tehetség..
forgatja a szemeit összevissza.
Ez rettenetes!!!!Nélküle sótlan lesz a B.K.
Kíváncsi vagyok,mi lesz eztán:DDDDD
az biztos..
az fkírók jól elb***ák a sorozatot ezzel:s
a legjobbak mennek el.
ha Lindát elviszik, az nem lényeges,mert iszonyat amit művel..
Imádtam, ahogy nézni tudott gonoszan vigyorogva :)
Jól állt neki a szerep, és a fk. humora is.
mi az hogy az egyetlen??:o
ott a Linda :)))))))))
csak vicc :DD
Rékasi kiválásával az egyetlen profi távozik a Bk-ból..
Bízom benne, hogy nem véglegesen.
Amit a 2. bekezdésben írsz, az-már ne is haragudj-okoskodás, amit mindenütt a világon a rendőrség kimosolyogna..
Ha Zsolt és Józsi közül, akik már nem fognak tudni összebeszélni akár az egyik is úgy gondolja, hogy Géza se maradjon ki, akkor bemártják.
Ezt a bulit Gejza csak szerencsével tudja megúszni,mert amit tett, az bűnrészesség.
Igen, de ehhez bizonyítani kell, h ő ezért ment oda és, h tudott Zsolt tervéről mármint, h be akarnak törni. Akkor sem azért kapna mert bement az öreghez és faggatta hanem mert tudomása volt egy készülő bűntényről és ezt nem jelentette a hatóságoknak. Ez állampolgári kötelezettség.
Ha meg Géza azt mondja, h kérem én csak barátkozni akartam az öreggel ezért mentem el hozzá, de ibolyám se volt mire készülnek akkor Zsolt hiába mondja, h igen is tudott róla nem jelent semmit. Nem lehet bizonyítani. Zsolt meg a saját érdekében is jobban jár ha kussol mert 3 fő már csoportnak számít és a csoportos rablás nagyobb bűn.
Jajj Adrika, még mindig azok a képek...:D
Most én is töltöttem fel :)
A bírón nagyon sok múlik.
Emlékezz csak Császár Előd énekes halálos gázolási esetére, vagy 10 évvel ezelőtt, aki egy nevetséges ítélettel-felfüggesztettet kapott-gyakorlatilag mindent megúszott, csak a hazai karrierje "szünetelt" néhány évig..
/Ráadásul a vizsgálat alatt perdöntő bizonyítékoknak lába kelt../
Az egyébként priuszos/!/ Gézát felismerheti a bántalmazott,leütött öreg, és akkor semmi nem menti meg a felelősségre vonástól.
Szóval koránt sem érezheti magát páholyban.
Sok múlik azon, hogy ki a bűnelkövető, milyen a bíró és milyen az ügyvéd.
(Valaki egy hsz-emet kimoderált. :(
Ilyen világot élünk...)