Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Csak nézek, mint majom a moziban, milyen ütemben terebélyesedik a dicső Berényi-család!
Korábban Andrásnak-Emma, Claudiának-Juli, most Mikinek-Balázs.
Ideje, hogy Attilának is előkerüljön egy balkézről született gyereke.
Igaz, még a törvényeseket sem ismerjük, de ami késik, nem múlik.
:s
ezt nem azért írtam, csak eszembe jutott.
:DD
nemcsoda.
bocsi, nem rajtad mosolygok,de számomra felfoghatatlan lenne..
engem kiskoromban a tesóm mindig azzal izélgetett, hogy az édes szüleim nem az igaziak, hanem csak örökbe fogadtak:DD de szenyó :p:DD
én azonnal megijedtem, s sírva fakadtam, anyuékhoz siettem, kérdeztem, ők viszont "elbeszélgettek" a tesómmal, hogy ne ijesztegesse a kistesót:))))))))
milyen tesóm van:))de nem volt semmiféle verés,hanem csak szóba beszéltek róla.
ha kiderült volna, hogy tényleg nem az édesszüleim, akkor is velük maradok.
téma váltás inkább, mert rosszul leszek tőle..:((
eleinte mindenki úgy színészkedett,s őszintén bevallom nem csak Gabi miatt nem néztem, hanem nagyon kezdők voltak,a színészek bevallották, hogy azért a sorozat és a színház más.
de utána tényleg belejöttek,s azóta imádom azokat, akiket imádok:DD
Én menten tönkre mennék, ha váratlanul kiderülnének olyan "csalafintaságok" itthon, hogy a fiúnk mellett van egy lányunk is, akiről eddig nem tudtunk és aki időközben ikreket szült!
..és beállítanának egy nap!
Csak hápognék a meglepetéstől..még rá gondolni is rossz.
Tudom, már írtad, hogy nem a kezdetek óta nézed, mert utáltad Gabit. :DDD
Eleinte egyébként annyira amatőr módon játszott szinte mindenki, hogy én se sűrűn néztem. Ahhoz képest egész jól belejöttek. :)
Rita?
az nem hiszem..
Kriszta abszolút nem, mert ő elvetélt...
szóval, valaki olyan akit nem mutattak eddig a BK-ban.
Mikinek nem volt olyan sok csaja 11 év alatt.szerintem.
"Miklós megvallja Lászlónak, hogy van egy fia"
Igen!!
"Miklós megvallja Lászlónak, hogy van egy fia"
tényleg az övé.
Ezt most még nem tudhatjuk, de rövidesen kiderül, milyen titok, vagy rejtély lappang itt.
Az már több oldalról publikus, hogy a srác Miklós fia.
..én Skoda S-100-ason tanultam annak idején, az Autóclub keretében, a feleségem pedig VW 1200-ason.
Itt azóta törzsgárdatagnak számítok, "Örökös Tagsági"-kártyám van, de ha a Sárga Angyal-t kihívom, csak az első rendelés ingyenes az évben, utána már nekem is felszámítják a költségeket.
Oké, győztél:)
100-assal kezdtünk, aztán 105-ös, 120-as, Favorit, most Felicia