Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ez jó:DD
ez tetszik:DDDDDDDDD
jobban mint 4 éve:DD
najó..:))
"A legtöbb csók és ágyjelenetet Kiss Ramóna, és Németh Kristóf forgatta! Hogyan bújnak ágyba kollégáikkal, és vajon igazi párjuk mit szól, amikor meglátja őket? És a sztriptíz, amely kiverte a biztosítékot!"
"És a sztriptíz, amely kiverte a biztosítékot"
nem kicsit. nagyon:DDDDDDDDD
hamarosan?
nagyon sokan így dobják fel a nemi életüket
de köcsög vagyok. majd lehet, hogy küldök "Andrásnak" egy igazi alsónacit, hogy tudja milyen az:DDDDDDDDDDDDDDDDD
de lehet,h az öltözőknek,készítőknek kellene:DD
szerintem hamarosan mindenki így fog nemi életet élni, ahogy andrásék:madzag:DD és nővérkés cucc :DD
olyan izgatóóóóóóó lehet :DD
:DDDDDDDDDDDD
jaj,röhögőgörcsöm van:DDDDDDDDDDDDD
Az Andráson tényleg tanga volt :-DDDDDD. Én is visítva röhögtem, és rögtön hívtam a férjem (aki dolgozik), hogy mi történt :-DDD.
Szegénynek alig bírtam elmondani, úgy röhögtem.
A férjem azt mondta, én lehetek nővérke, de hogy ő madzagot viseljen a fenekében, na azt nem :-DDDDD.
tanga :DDDDDDDDDD
XD
rózsaszín csipkés tanga kellett volna.
na, az kiverte volna a biztosítékot...öö..:DD
én is azt néztem, hogy alsógatyának vékony. lehet andrás tangát hord, azé nem volt eddig szexjelenet, hihih:DD
:DD
visítva kacagni?? az aranyos XD
én örültem ha nem kezdek el röfögni, annyira bennt tartottam a röhögést:DD
vicces lett volna egyet horkantani. így is röhögőgörcsöm volt nemhogymég ettől a jelenettől:p:DD
a férfitest még hagyján! de ki vette szemügyre azt az alsónadrágnakl látszó tárgyat jobban???
tanga volt :DDDDDDDD
aszittem h most fog kiugrani a "pészmékere" :o
de a Vanda szemeit hogy letakarta Claudia.. szerinte még nem látott a "gyerek" férfi testet??
test..andrásnak? chöhh :DD
Én is visítva kacagtam. :)
Elég szomorú, hogy egy ilyen snassz poén ekkora hatást vált ki belőlünk, dehát ugye nem vagyunk elkényeztetve izgalmas fordulatokkal. :)
Ez igen.
Kedves Clau, nem tanítják ,h kopogj mielőtt bemész valahová? :)))))))
Ez szép volt.
Mostmár tuti ,h az egész ház ezen fog csámcsogni.