Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Claunak voltak nem épp etikus húzásai, de azért nem ez töltötte ki a teljes idejét, és voltak egész normális vonásai is, de most egyfolytában azon agyal, hogy miképp tehet be Mikinek
régebben kedveltem, de mostanában mint akinek elmentek otthonról, egyfolytában a "ki csinálom Mikit" projektbe akadt be, amire persze van oka, de már unalmas
A Fókuszban volt Viszkis. Nem láttam végig, csak a végét. Ő is azért bukott le, mert egyszer ő is bevett egy fickót a bulijába. Olvastam a könyvét, a fickó erősködött. Nem szabad szövetkezni senkivel!
Persze előbb-utóbb nyilván lebukott volna.
Vanda meg Linda meg totál meghülyültek ma. Lindának semmi se jó, ha nem smárol Peti az a baj, ha meg igen akkor meg az. Most érthetetlen mi baja van már megint, semmi rosszat nem csinált Peti. De tuti emiatt majd inkább az autószörföt választja és tuti össze is töri magát.
Vanda meg egyszerűen hülye. Miért következik abból ,h sztetoszkópja van Julinak az, h beteg? Eleve ha beteg lenne akkor azzal úgyse menne semmire. Megaztán tényleg minek turkál a cuccai között?
Clau vajon miért akarja Mikit betolni a Rózsába? Biztos azért, h addig se legyen ideje Balázst keresni vagy, h időt nyerjenek.
sok karakternél átestek a ló másik oldalára
pl.Clau azért ennyire nem volt gonosz, és nem is vall rá, meg felesleges is
Miki is egy sikeres cégvezető volt, most egy hülye pszichopata, aki elvakultan haragszik a világra
Peti meg egy rendes gyereknek indult erre egy balhés hülyét kellett belőle csinálni stb.
Végül is csak magának köszönheti, elvégre valószínű, h ő volt balfasz és buktatta le magát és 99%, h Zsolthoz úgy jutottak el, h ő beköpte, mondván dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Gondolom elkezdett költekezni aztán szemet szúrt vkinek, h honnan van ennyi pénze.
Én maradok továbbra is Miki rajongó :DD
igaz, hogy iszonyatosan gonosz,s nem ismer határokat,de annyira jól nyomja!!!!!
Barthát én is sajnálom:(((((
Most neztem az elozetest, ez a Miki valoban semmitol mar nem riad vissza, most epp Attilat uti le. Ez emberolesi kiserlet, eppugy mint Klaudia mergezese... elotte ratamadt Norara. Mar neki sem artana a racs mogott talalnia magat. De akkor mi lenne az erdekes a sorozatban.
Egyebkent a hollandok szerint, akik egy szot se ertenek a sorozatbol, csak sokszor velem egyutt nezik, a Zsolt a legjobb szereplo... ok nem ugy tekintenek ra, mint jo vagy rossz bacsira :), hanem gondolom a szereplese, mimikai, beszede alapjan gondoljak igy. A hat kar, hogy eltunik egy idore. Kivancsi vagyok, hogy kit fognak ezutan valasztani a kedvencnek. :P
Sziasztok! Most kicsit elternek a BK tematol, es mivel vannak koztetek is "regebbi evjaratu emberkek", segitsegeteket kernem.
Nagyon reg keresek egy filmet, ami az egyik kedvencem volt (meg is volt videokazettan, de az elet kozbeszolt... hagy ne kelljen reszleteznem...). A cime nem ugrik be mar evek ota... viszont ha hallanam, tudnam, hogy igen, ez az. Azt hiszem, a 90-es evek elejen adta le a filmet a magyar televizio...
A tartalom roviden... egy videki iskolaba mikulas alarcos fazonok tornek be... elraboljak a gyerekeket tanitonovel egyutt es valtsagdijat akarnak a szuloktol kovetelni ertuk... a gyerekeket hegyek koze viszik, barlangba zarjak oket... es a film valojaban arrol szol, hogy a kis diakok a tanarnovel osszefogva hogyan menekulnek meg... es vegeznek az elrablokkal... Elore is koszonom a segitsegeteket, ha barki barmilyen infoval szolgal, privit is kuldhet!!! :)
Szerintem a figurát azért kedvelik az emberek, mert-Rékasi egyéniségéből következően-még így is elég rokonszenves. Ő igazi életművész-karaktert hoz elénk. Belevaló, rámenős, de nem kegyetlen.
Miki figurája egysíkú, őt áthatja az állandó ellenségkép és bosszúvágy /mindig valakinek meg akar fizetni/, ezért rajta semmi rokonszenves, szeretni való nincs, pozitív cselekedete úgyszólván még nem volt, a kislánya iránti ragaszkodása talán őszinte, de számomra ez sem eléggé meggyőző.
Rékasi elmondta, hogy Zsolt rosszfiú-szerepét azért szeretik szerinte az emberek, mert a túlhajszolt nép egyfajta szelepét tölti be azzal, hogy többet megenged magának, mint az átlagpolgár.
Ideiglenesen teszik hűvösre :) olyan jelzéseket kapott a rendezők részéről, hogy visszatér majd.
Feleségével van közös darabjuk (jelenetek egy házasságból) és külön-külön is vannak színházi feladataik. BVállalkozásuk is van. Egy új közös darab előkészületein is dolgoznak.
Sokszor előfordult már vele, hogy otthonában "Bartha Zsoltosan" kezdett viselkedni, ilyenkor a család mindig rászólt.
Többször kapott már szabadkezet a figura megformálásában, s előfordult, hogy a rendezői utasítás és a saját meglátása szerint is felvettek egy-egy jelenetet, s végül Kalamár döntött, melyik legyen a filmben. Több rendezővel dolgoznak felváltva a BK-ban.
Nagyon szimpatikusan válaszolt a műsorvezető kérdéseire.
azt én is találtam, csak videó sehol. mondjuk nem is csodálom, jó rég volt :-)
most mindenhol csak a williams-kidman páros van, nagy ritkán találni egy sinatrát, meg aprólékként egyebeket...
én is azt hittem, hogy ők az eredeti (sinatráék), de most, ahogy rákerestem, kiderült, hogy nem. ők tették ugyan ismertté, híressé, de a szám írója és első előadója c. carson parks volt az együttesével, a carson and gaile-lel...
próbáltam valami felvételt találni, de nem sikerült :-(
Nekem illett volna rá emlékeznem, de én is elfelejtettem, pedig mennyit hallottam a számot rádióban..!
Tehát ők voltak a szám úttörői.
Kösz', Bogoj!