Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
pont ezt írtam az előbb :P :(
vagyis most már végleg befuccsolt a kapcsolatuk. úgy is mondhatnánk, hogy a bántalmazó karmai közé került.. itt max tényleg valami más segíthet. csak nehogy odáig fajuljon a helyzet, hogy a mentők vigyék el zsófit, mert annyira összeverték. bár addig kétlem hogy eljutnak az fkírók.ha nem betegek :O
így hogy mondod..... pénz&sárm tehet a munkanélküliségről... :)) s minden, ami vele jár... sőt, arról is hogy rengeteg a kilakoltatás.
arról is, hogy anno megszűnt a Szomszédok sorozat, igaz akkor még nem volt képben Miki...
:)) csak hogy mondjunk már hülyeségeket. :DD
nyilván zsófi is kellett ehhez. ő mondhatta volna: "bocsi,de én inkább mástól kérek pénzt kölcsönbe, s nem veled izélek!" :DDDDD
szerintem marhára nem volt jó neki.
ennek a kapcsolatnak már pedig vége is van régen.
"csak azért írják zsófiról, hogy megérdemli, mert nem mer tovább lépni."
akarom mondani , hagyja magát.nem képes végre elmenekülni a terrorból.
Neked tényleg úgy tűnik, hogy nincs megfélemlítve?
Meg hogy élvezte azt a zsarolós szexet?
Nem akarok személyeskedni, de ezek után... szóval másként látjuk, na.
nyilván azért mondta zsolt, mert nem akarta bevonni tesóját abba amit művel valójában zsófival. ez is ki fog derülni.
csak azért írják zsófiról, hogy megérdemli, mert nem mer tovább lépni. sajna ismerős ebből a szempontból, s ahhoz tényleg segítség kell, nem csak ő maga.
neki is kellene keresni valakit, akinek elmondja. pl nóra. nóra biztos segítene rajta. claudia is.
Simán megkaphatta volna ha nem a pénzt hanem a sármot veti be, csak kicsit gyúrni kellett volna. Zsófi afféle világ r.banca előbb-utóbb beadta volna a derekát, Gézával is rögtön ágyba bújt kétszer is, a lúzer Géza is megkapta, majd pont Miki ne kapta volna meg ha kicsit még gyúrja?
Azért ebben az ügyben nem csak Miki a hibás hiszen Zsófit sem kényszerítette senki, nem is nagyon rázta meg a dolog csak mikor kiderült.
Kölcsönös megállapodás volt kettejük között és nem is kevés pénzt fizetett Zsófinak egy óra élvezetért, amit ráadásul még ő is élvezett. :)
Szerintem Zsófi igenis a klasszikus családi erőszak áldozata, oké, hogy szerencsésebb változatban, mert ha képes lenne rá, lenne hova mennie, de ragaszkodik ehhez a vadbaromhoz. Van ilyen, rengeteg, utána lehet olvasni. Szóval ezt annyival elintézni, hogy hülye, megérdemli, kicsit erős.
A kutya vonal: az elaltatás ötlete is csak Zsolt begőzölt fejéből származik, nyilván hogy hülyeség.
De attól még, hogy valaki ember, még lehet borzasztóan kiszolgáltatott. Hát ennyi.
Jaj, már megint ez a Miki a hibás mindenért...ha jól emlékszem, Zsófi is kellett a történethez.
Lehet, hogy Miki miatt nem jön a tavasz?
Akkor azonnali hatállyal lettek volna kidobva,és csak Krisztián és a kutya ereje miatt nem erőszakos módon,Mindkettő bemutatta(inkább csak demonstrálta),hogy jobbak közelharcban külön-külön is.+ha bejelenti,hogy kutya harapott,karantén,oltási igazolások...
Most meg lett mondva,hogy sürgősen lépjenek le,mennek Bözsi mamáékhoz,esetleg Szabóékhoz ikreket (meg)nevelni.
Teszem hozzá ezt is Miki intézte el, mert nem elég, hogy megdugta Zsófit, de még fel is vette.
Zsófit ennél sokkal civilizáltabban is megkaphatta volna, ha tényleg lenne sármja, de nincs neki.
Úgyhogy a facebookos Miki fan oldal "pénz és sárm" jelző éppen hogy nincs Mikinek.
Utána Zsolt meg agyonveri--persze,ha kettesben lesznek,bár amilyen hülye mostanában,lehet,nem mérlegelne...
Kevesebbért is kapott,mert szóba mert állni a nagynénjével.
Hogy nézne ki,ha az ajtó helyett azt mondta volna"Zsolt behúzott egyet nekem,szegény kutya nem tehet semmiről!"