Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ez így van. ha nem kér segítséget, nem fog megszabadulni zsolttól.
én zsófi helyében már rég ott hagytam volna zsoltot!! jó karakter nagyon,de ami sok az sok..
ez a srác (nem jut eszembe a neve) zsolt öccse viszont sejt valamit.
nem fogja.
ez az attila és julis vonal már a kezdetek óta uncsi.. :S balázs pedig anélkül is vissza kapja hannát, csak nem most.
Ez az, ráadásul ő nem is a klasszikus családon belüli erőszak áldozata, akit félelemben tartanak, hogy ha szólni mer akkor vége van, meg egyébként sincs hová mennie, ezért tűr. Zsófi bármikor mehetne Clauhoz ő ugyanúgy eltartaná és nem lenne gondja semmire, félnie sincs mitől, az meg általában igaz dolog ,hogy aki egyszer megpofoz az 995-ban meg fogja tenni máskor is.
Én is így gondolom ! Egy ember tud az ellen tenni ha verik .. de egy állat nem. Még mielőtt megint nekem esne a kedves fórumozó társam épp erre gondoltam, hogy rögtön el akarják már altatni szegény kutyát aki Zsófit védte, aki persze inkább Zsolt mellett áll, és nem azért mert fél, hisz ekkora pofon után bőven otthagyhatná, és nem védi meg a kutyát aki őt védte. Persze tudom , hogy nem fogják bántani és ki fog derülni mit csinált Zsolt, de lehet, hogy Zsófika mehet a kórházba úgy elkeni majd Zsolt. Megelőzhetné - de nem teszi - pedig tehetné !
Tamara valami (magán?)nyomozó, nem? Múltkor felhívott valakit, hogy megkapta-e a fényképeit, és a képeken az a Berényi miklós van-e, akit keresnek? Biztos ezért akar Balázs közelébe férkőzni.
Juli+Attila vonal megint olyan hosszú lesz.....hetekig agonizálnak majd...
Nóra dehogy dobja fel mikit!! Itt nnem szokás gyilkosságért,. emberrablásért, mérgezésért a másikat feljelenteni.
Az a furcsa, hogy eddig sokkal kevesebbért kiakadt Zsófi, most meg hogy tűri, hogy ez az állat üsse-verje...
Úgy kell Zsófinak, ha hagyja magát verni! Méghogy szereti Zsoltot! Ki az, aki képes szeretni egy erőszakos vadállatot??
Hát, akkora azért messze nincs.
És ti még azt mondtátok ő nem akkora gazember mint Miki, dehogynem.
KÖVETKEZŐ RÉSZ (2013. ÁPRILIS 05.)
RTLKlub.hu | 2013. április 4., csütörtök| Epizódok
Mit akar Tamara Balázstól? Júlia élete kezd rendeződni. Attila megtalálja az utat Júlia szívéhez? Börtönbe juttatja-e Nóra Miklóst?
Na jó, ez speciel tényleg gusztustalan, Hannát használja eszközként...
Zsófi hülye. Meg is érdemli a sorsát.
Aljas Klaudia most sem hazudtolta meg magát.
Vagy inkább az egész házat, úgyis van vaj mindenkinek a fülén már szinte. Lehetne az a sorozat vége, hogy jön Igor és ledob a házra egy neutronbombát.
És még annyi agya sincs mint az apjának, nagymenőnek hiszi magát de olyan hülye, hogy maga alatt vágja a fát, nem az apja miatt szakítottak Hannával, hanem miatta.
Ja és elaltatni a Zsoltot kéne, meg a Mikit, erre épp megfelelne Igor!
De Julit utálni kell, mert csak, és pont ezért!
Bazsika pont olyan szánalmas lúzer, mint az apja!
Zsófi reszket tőle, most az lesz a következő lépés, ha attól is ideges lesz és durvul, amikor látja a félelmet a másik szemében. Már most is közel állt hozzá. Hányinger volt, amikor ott csókolgatta.
Na,lemaradtam róla-de ha szidjátok Zsoltot,akkor nem maradtam le semmi jóról.
Majd megnézem a Most-on.
Ez a Zsolt mekkora állat! Zsófi helyében már rég szakítottam volna vele! :(
Juli helyében nem törődnék azzal, hogy mit gondolnak rólam mások. Úgysem tehetek mindenkinek a kedvére nem igaz? -akkor meg had legyek már boldog. Na meg elmennék onnét az Attilával, gyerekekkel együtt és új életet kezdenénk máshol.
Semmit, Zsófival volr brutális, azért ment neki a kuty. Ugye Zsófi vigyázott rá, kicsit már gazdájának tekintette ezek szerint.
mit csinált Zsolt a kutyával ? ( később kapcsoltam be )
Én, Juli és Attila helyében, elmennék jó messzire, hogy ne legyen nap, mint nap konfliktusom.
Miklós, ha bíróság elé kerül, hát mesélhetne arról, hogy miért utálja a sógornőit melyik (Zsuzsa, Juli), mikor csalta meg Andrást, a testvéreivel.
Hány gyereket vállalt fel András, akár jobb kézről, akár bal kézről is érkezett.
Kimeredt szemmel hallgatná a bíróság a mondatot:
" utálom a sógornőm (Juli) anyját is, a szintén sógornőm Klaudiát!"
Igor barátunk pedig, csak márciusig forgatott.
Háát, akkor hogy is vagyunk?!
További ajánlott fórumok: