Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Laci biztos nem tud a naplóról, nem Attila inkább? :D
Megjegyzem, hogy a reaktivált Rozi egész rendesen volt felöltöz(tet)ve, és nem is tűnt lecsúszott alkesznek. A többiért - forgatási helyszín, a fáskamra feltörése stb. - viszont hosszú idő óta először érdemel dicséretet a stáb.
A vén banya annyit kérdezősködik, hogy a személyzet inkább megtudakolja az élelmezésen.
ó, de csodás, hogy a kórházban fekvő boszorkánynak a pörköltszaft a legnagyobb baja. Az az affektálás, fontoskodás az agyamra megy... esküszöm, nincs egy normális szerepló, akinek a karakterét nem baszták már el. Mind útálatos.
nem értem, hogy Zsolt miért nem segít Krisztiánon, ha csak így dobálózik a milliókkal? Nem tudna kölcsönadni pár száz ezret Neki? oszt közbe ingyen meg náluk lakik. Nem értem
pár hete újból összetegeződtek, mert hiszen a sorozat elején együtt voltak, aztán amikor Claudia rájött hogy Miki bérelte fel Zsoltit, akkor mondta Clau hogy tegeződjenek
Lehet, hogy te szórakozol rajta, én nem. De mint tudjuk nem vagyunk egyformák.
Egyébként azt a raktár részt ahol Adélka fogoly volt, már kiürítették, a zöld napló ki tudja hol van. És Laci megmondta, ha a zöld napló elő is kerülne, az sem biztos, hogy felmentené Mikit. Már csak azért sem, mert esze ágában sincs visszajönni tudomásom szerint.
Lehet hogy ujabb pitty-putty volt köztük? :)
A lakás emeletén a legtutibb az iroda. Az ügyfelek felmennek a lakáson át. Nagy ötlet.
A tegeződés nekem is feltűnt...
Mindenki kóstolja egymás után a gombóckát egy villával.
Attila egyedül is átkutathatta volna a szobát, ha már a rendőrök elfelejtették. :)
Voltam párszor kórházban, de sose lehetett tudni hogy másnap mi lesz az ebéd. Bözsi honnan tudja?
Nagyon idegesit a stílusa, mintha megállna az élet nélküle
Mióta tegeződik Klau és Zsolt ?
Mért a hipnózison jól lehet szórakozni, ráadásul terítékre került a gyujtogatási ügy, Miki kiszabadulhat... Kezd izgalmassá válni a sztori...
hátha ilyen lusta amikor feleaége kórházban van
igaza volt Lucának, mert Vili bá felnőtt ember, és Bözsi előtt is egyedül volt, amikor meghalt Magdi néni
Nem tudom hogy vagytok vele, de a leírtakon kívül már az idegeimre kezd menni Adélka hipnotizálgatása, amiből mindig csak a legrosszabb emlékek kerülnek elő!!!
Bandikával én is egyet értek, ami a szakítást, illetőleg a külföldi tanulmányút választását illeti.
Én inkább úgy fogalmaznék, minek kellett a mai részt leforgatni, annyira üresjárat volt, Bözsimama hisztériázása, Adél hipnotizálása, Bandi NAGYON HELYES szakítása csak időkitöltés.
Ez jó ürügy lenne a kiírására, különösen, ha visszakapná a vagyona legalább egy részét.
Bözsi és a szivroham? A forgik nem láttak még olyat
Luca biztos koronavirusos lett és Bandika azért hagyja ott
Bözsi egyre utálatosabb, illetve a forgik egyre hülyébb szerepet raknak a szájába
Szívroham után nagyon megnyugtató lehet, ahogy Gizi ecseteli, hogy milyen káosz van otthon. Biztos, hogy most kell a teljes őszinteség???
na most nálam Luca húzta ki a gyufát! Vágnám pofán, ahogy Vili bácsival viselkedett...
Bözsi mamát kissé helyre kéne már billenteni, lepkeagyú Alizkával együtt,meg Lucácska is elmehet a francba,
Bozsi meg a korhazbol is iranyitja Vili bat.
Oliver majd intéz neki egy ösztöndíjat, ha ilyen szuper tehetséges... :) Lehet megy majd Olaszba vagy Párizsba sztárcukrásznak.
Nóra magából indult ki: jóindulatú, őszinte, segítőkész. Pechére nem volt elég éber, így a kis dög megvezette, majdhogynem a saját lánya és Levente ellen fordította. De ezek után Isten irgalmazzon Larának, hiszen már legalább négyen látják, miket képes művelni.
Ezen az alapon Nóra tkp. elhihette volna, hogy Levente zaklatja Larát.
Úgy látom, Lara = Maja 2. Tényleg csak elmebetegséggel magyarázható a viselkedése.
Ha cukrásznak tanul, az eltart némi ideig, sőt pénzbe is kerül. A Ház Gigivel szolidáris lakói összedobják a tandíjat?
Lara majdnem a gyereke lett, amúgy is a testvérnek a gyereke még jó hogy nem gyanakszik
További ajánlott fórumok: