Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Erről én is láttam egy pár filmkockát.
Az nagyon tetszene, ha Rozi megkérdezné Nórától, hogy ki ez a Lara:-)))))
Azért Nóra is megérdemelne egy pofont.
Szuper ügyvéd létére ismerhetné jobban az embereket, de nem, vak mint akinek szeme sincs.
El varázsolja ez a beteg agyú csaló, senkinek nem hiszi el, hogy baj van.
Mellesleg hogy fogadhat be valakit, akit nem is ismer. Rozi gyerekét születésekor látta utoljára.
Nem is biztos hogy Lara Rozi lánya.
Elég rég rontja már a levegőt ez a szörnyeteg Nóráéknál, tehát lett volna ideje Nórának utána nézni ki fia-borja ez a lány. Egyáltalán Rozi gyereke, vagy tényleg a Rendőrtiszti Főiskolán dolgozik.
Talán a monitoromat nem hányom le, mert egyrészt nem eszem olyasmit amitől hányingerem lenne, másrészt alkoholt már hosszú-hosszú évek óta nem iszom, harmadrészt másra is használom a gépemet, mint a BK szapulása! :-))))
Hogy ez a kis rüfke még meddig kavarja a szart azt nem tudom, de nekem már a megjelenése óta az idegeimre megy!!! :-((((((
Bözsi undok vén banya.
Juli katasztrófa, hogy viselkedhet így. A halott után pakolják ki a bútort, vagy még utána sem. A frizurája viszont végre jó, jobb.
Lara pszihopata.
Levente viszont nagyon helyes, amióta levágatta a "farkát"
Bözsi? Magdi anyus egy áldott lélek volt hozzá képest!
Nem csak azon múlik milyen szerepet irnak neki, a személyiségen is múlik, azt meg nem lehet tagadni
A 60as években is voltak szinészek aki csak agyonvert kommunistát vagy csendőrtisztet esetleg Horthyt játszott. Keverni nem lehetett őket.
Unalmas már a pincér kreativitása, hogy mindenkit lerohan az új sütieivel, ételeivel
Szegény gigi, tanulhatott volna valamit, most nem kellene marhaságokkal munkát keresni
ez már annál is rosszabb volt mint eddig,
most meg ez a kis rüfke,még mindig megtud vezetni mindenkit,most majd Levente lesz a célpontja,hű de utálom,
Gigi amilyen jó volt mindenkivel...
Nem ezt érdemli.
Babát feltétlen be kell tolni a kórházba
Bözsi néni meg elmehetne a fenébe, már bocsánat
Szonja tényleg "jó barátnő"