Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na neeee!
Már megint...
Bözsi mamának szivrohama volt,Klaudia vitte kórházba,
más érdemleges esemény nem történt,
Aliz hülyébb mint eddig bármikor,Gigit kirugta a Rózsából,hogy vissza tudjon menni dolgozni,
Hölgyek, Urak!
Érdemes megnéznem a tegnapi részt, vagy maradjak inkább a "Nagy ho-ho-ho"-nál Csukás István emlékére?
Mi lett azzal a fiuval,aki felgyujtotta a korhazat?
Krisztian hol fog dolgozni ha Aliz atveszi a helyet?
Szonja nagyon ki volt ehezve,ha rogton ravetette magat az epiteszre!,,,
Lassan kórházsorozat lesz, annyi a beteg.
Az írók közé tehetnének 1-2 pozitívabb szemléletű embert is.
Marciról meg semmi hír.
Ajj de örülök hogy megint egy betegség van a BK-ban
Az lenne a szebb ha egyszerre többen kapnának infarktust. Anyátokat forgik!
Tegnap a Shrekről beszéltem, de csak annyit változott a véleményem, hogy ma az Oroszlánkirályt fogom megnézni!!! :-))))))) Az a befőtt válogatás........ már minősíteni sem akarom, mert arra sem érdemes. :-((((((((((((((((((
Lassan azt tapasztaljuk, hogy Ondrus Ilonkánál talán még Szerencsés Gabika is jobb volt.
Csak Kalamárnak nem jön a közelébe egyik sem.
Bözsi néni panelproli lenne ha panelben lakna :)
Házsártos vénasszony lett
" Dícséretes ", hogy az adás fele azzal ment el, hogy Clau gálaruhában segít Bözsinek a rothadt befőttek öntögetésében.
Ráadásul a műsoridő felét betöltötte a cefre gyűjtés.
Vajon kinek az ötlete volt ez a szürreális baromság?!
Szonja úgy viselekedett Vincével, mint egy jégkirálynő. Tegnap még drukkoltam is Szonjának magamban, hogy megérdemel már egy kis boldogságot Miklós és Balázs után.
Hiszen amióta a sorozatba került nem igen volt benne része. Ma pedig már alig akarta megismerni Vincét. Jól elszúrnak mindig minden alakulófélében lévő kapcsolatot, karakterrel együtt!
Adél igenis menjen hipnotizőrhöz, és hozzák vissza már teljesen az emlékezőképességét!
Naggggyon unalmas, hogy hol emlékszik valamire, hol nem lassan már egy éve.
(A mai rész feltűnően szürreális és összecsapott volt. Szerintem.)
Igen kérlek, ezt nem csak a csökött agyú Juliska, hanem az írók sem tudják.
Időnként olyan butaságokat zagyválnak itt össze, ami a való életben sosem fordulna elő.
Én már ott tartok, hogy mesefilmként nézem a BK-t. Persze a Shrek azért sokkal jobb!!!!!😃😃😃