Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Milyen marhaság hogy Gergő elmondja a magáét miközben ott áll mellette a másik pályázó épitész?
Vanda kapott a nagy pofájára a kinai határon
Még ezt is tudták fokozni...
Köszönjük szépen, Te egy igazi úriember vagy !
Minden szebbik nemhez tartozó fórum társamnak boldog Nőnapot kívánok!
Szeretettel: Hümér❤
Én nagyon szeretem Gergőt,üzleti ügyekben egy strmm pasas, de amikor Adélnak udvarol, valahogy lebénul .
Nekem tetszett ez a rész most, nagyon tetszik, hogy Adél és Gergő egymásra talált végre újra. Balázst meg Vandát amúgy sem szerettem, úgyhogy nem kár értük.
persze hogy fel lehet, én már utaztam repülőn
Marhaság! Senki nem vágja földhöz a laptopját amin minden munkája , pályázata van, még ha... akkorsem
Zselé, hármasban Vandával + a gyerek épitkezéseket keresnek
Erre nem gondoltam4 Nem inkább threesome? :)
Gyerekkocsit fel lehet vinni repülőgépre? Persze mehetnek a transszibériai expresszel is
mert Balázzsal jár, és Kínában is vannak ám építkezések, Gergő meglepetést akart Adélnak, a szerelemsek néha találnak ki meglepetéseket, vicces dolgokokkat
Mert Gergő meglepinek szánta a drónzást... Csak az volt hülyeség, hogy már a lakásban bekötötte, elég lett volna a kocsiban, így a házban is úgy vezetgette, mint egy vakot? :D
Igazad van Piroska, én néztem be, vagyis rosszul emlékeztem.
Szonja hogy gondolta hogy megy Kínába harmadikként Bazsiékkal?
Miért kellett Adél szemét bekötni a helikopter reptetéshez?
Reális, hogy a rendőrpapa az épp felvételt nyert újoncccal menteti meg Larát. A rendőrök csak az "önbíráskodó" Oszi után érkeznek meg...
na,csak a tisztán látás kedvéért, most néztem vissza,
a Lara szája nem volt beragasztva, Oszkár a Döme száját viszont beragasztotta, Larának csak a keze volt összeragasztózva,
A gyökerek...:D pedig Larának kellett volna kapnia
Nem ragasztotta be! De Oszi megtette Döme száját ő ragasztotta be.
Kérdés, kiírják-e huzamosabb időre Vandát és Balázst. Ha nem, akkor majd kiderül, hogy hibás volt a diagnózis, esetleg a helyszínen a kínai orvos bead egy-két injekciót Marcinak, amitől az utóbbi 2 nap alatt meggyógyul, és jöhetnek is vissza.
Fél szemmel néztem, inkább rádiójátékként hallgattam. A(z ál)texasi végül is elcsórta a gyöngysort? Ha igen, rá kell jönnie, hogy nem ez kell neki, és ekkor visszatér.
Beragasztotta? Mikor? Én nem láttam...
Igen,Gizi Robb gyongysort hozott ajandekba
Gizi mindenkinek hozott ajándékba,
csak a sajátját elcserélte Bözsi mamával,
Az nem a Gizi gyöngysora, hanem ajándékba hozta neki, meg Bözsinek is egyet, amit később elcserélt Gizivel, mert Bözsié rövidebb volt és kényelmetlen.
Ebben a sorozatban csak az az egy gyöngysor van, amit hol ennek, hol annak a szereplőnek akasztanak a nyakába! Még azok után is, hogy a Ray nevű szélhámos visszalopta. :-)))))
Fenn a kezem, amennyiben az idegesítésről van szó! De, ha figyeltél, a Döme nevű maffiózó beragasztotta Lara száját!
További ajánlott fórumok: