Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem Rozi nem fogja bevállalni. Keres valami kifogást, különben lőttek az aljas tervének.
Borzaszto, Timit milyen erosen sminkeltek, mintha alarcos balba mane,hat nincs szeme,aki ezt ezt kesziti?
Krisztian mar eszhez kellene, hogy terjen, mindent elnez Aliznak.
Csöves szállás lesz nóránál
Adélt is kezdem utálni mert egyre nagyobb az arca Gergővel szemben
jézusom, Timitől valósággal megijedtem. olyan, mint aki most ébredt fel a kriptában 10 év után.. sápadt, a szeme fekete, nem tudom, van benne valami ijesztő...
ez most vicc???? Rozit is oda akarja Nóra hozni a kecóba, ahol már most is 5-en nyomorognak. Ez nem normális...
Érdekes, ahogy most Alíz felöltözött. én a trikót a póló alá szoktam venni....
Adél úgy duzzogott, flegmázott Gergővel a mai részben is, hogy a helyében úgy otthagytam volna a Adélt, mint eb a Szaharát!
Borzasztó unalmas a két testvér, Nóra és Rozi cigánykodása, vitája is!
Alíz meg egy pénznyelőgép! Csak nem szabad hazudnia, mert elfelejt mit hazudott előzőleg.
Persze. Nórát okolja mindenért, tipikus senkiházi semmirekellő irigy ócska ember.
állitólag Nórát is megfenyegetik,na de Rozi tényleg ennyire aljas, ennyire elvakult,hogy ezt az egészet megrendezze?
Ezt nehéz megjósolni, mert a logika az íróknál egy teljesen ismeretlen kifejezés. :-((((
kiváncsi vagyok ebből mit hoznak ki,
Szegénykét a pénzéhség minden hülyeségbe beleviszi.
És sikerül úgy intéznie, hogy a Bözsi tetszését is elnyerő verzió menjen?
A BK "életerejét" bizonyítja, hogy mennyi új dolgot tudunk meg: Itt van ez a kőkorszaki Pirike, aki a Berényi-világbirodalom valamilyen rendeléseit is intézi. Építőanyagokat/gépeket/szerszámokat/munkaruha-védőfelszerelést vagy mit is???
Na, Rozi előadta a "Hattyú halála" című monológot. De, ha ezzel be tudja vinni Nórát az erdőbe, valószínű abba hagyom a BK nézését. (meg a járását) Egyébként sem tudom hány adás van még hátra, amiket korábban felvettek.
Olvastam egy másik fórumon, hogy a lepke agyú Alíz emlegetése a lepkére nézve sértő. Teljesen egyet értek!!!!
Bözsike ma is hozta a formáját. Nagyon nem bírom már a "hölgyet"
a laptopján nézte a tv műsort, reklámot felvette és abba buherálta bele Bözsit.
nem értettem, segítsetek! Attilának hogy volt meg pendrivon az eredetinek vélt Bözsi mamás reklám? hogy lett az a tv-jükben?
Ráadásul Krisz nagyon hamar meg fogja tudni, melyik bölcsődébe járatja hüje neje Lilikét.
A reklám azt üzeni: Ha ezt iszod, azt képzeled, csinibaba leányzók között vagy a lestrapált vén nejed helyett. Nyilván van olyan kutatás, amely azt elemzi, hogy a célba vett potenciális fogyasztók hány %-a dönt a filmecske alapján úgy, hogy ilyen reklám után még akkor sem fog ilyet inni, ha minden más sör gyártását megszüntetnék, hány % kóstolja meg dafke stb.
Mindenki mindenkivel játsszmázik. Őszinte ember nem nagyon van a Mátyás téren. Kiábrándító, bár a való élet se sokkal szebb.
Én is ebben bízom, meg abban, hogy Levente is figyelni fog.
Rozi teljesen hülyének nézi Nórát, aki szerintem hamar rá fog jönni az ordas hazugságokra.
Mindenki mindenkinek hazudik,(átver, lefizet, megtéveszt) Most Gergő is beszállt Alíz, Lara, Zsolt, Clau és a rendező mellé)
Valami pozitív is jöhetne már.
Az is hülye aki erre a reklámra sört bont :)
Tegnap félig aludtam,de a "tortacsatára" emlékszem
Hiányzott már, bár Chaplin jobban csinálta
Alíz munkájanak a fizetős bölcsi mellett semmi haszna. Max annyi, hogy megint hazudhat, és Zsolt moshat a Rózsában pénzt.
A tegnapi részben kiderült, hogy okafogyottá vált a kérdésem. Larát még is az anyja befolyásolja jobban, (valamennyire érthető) nem a becsületes út. Persze, hogy Rozi oda jutott ahol most tart, annak nem Nóra az oka.
További ajánlott fórumok: