Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Piroska!
Azért írtam, hogy semmit nem változtat a lényegen, mert Balázs nagyon jó apa a DNS egyezőségtől függetlenül. Volt eddig. De, ha kiszáll mi lesz? Keresnek Marcinak egy másik apát? Vagy Marci is "megy a levesbe".
Igen, rájött, hogy amit ellopott, az csak egy bizsu. Ő viszont nem egy texasi milliomos, hanem egy nyavalyás tolvaj. :-(((((
Jó helyen van az a gyöngysor!
Nekem az tetszett, hogy a Gigi-Panka-Oli trió ismét kezd összerázódni. :-))))
Így van! Rájött, hogy a hamisat vitte el. Az igazgyönggyel meg Lilike játszadozik a kiságyban, mert Bözsi neki adta játszani. Mennyi ész! - majd csak lenyeli azt a gyöngyöt.
Azért szerencse, hogy elcserélték, még ha véletlenül is, így legalább van esélyük Alizéknak, hogy a "megtalálók" jutalmából talpraálljanak.
Miert ment vissza Giziekhez a pasas?
Talan szamonkeri,hol az igazi gyongy?
" Bözsi néne milyen satrafa lett!"
Leett??? Az is volt mindig! :)
Szerintem.
legalább kiderült, hogy mit akart Giziéktől a texasi milliomos úr!
Bözsi néne milyen satrafa lett!
Nem sajnálom maga az egész pasi egy idegesítő jelenség volt szerintem.
Csak és kizárólag,Vanda erkölcsi szinvonala miatt, merthogy bárkivel, bármikor, bárhol,,,,,,,
Ádika mi a fenét fényképez Afganisztánban ennyi ideig? (Értem én, ha kiírták, akkor ennyi volt.) De...
Vilit bát, mint a sörreklám arcát már nem is kommentálom. Clau cége egyébként hol működik? OK, van az a Vince nevű bájgúnár mint építész, de 0 kezdés után hirtelen X db nagy projektjük van, feltehetően láthatatlan helyszíneken szellemmunkásokkal.
Vanda-Julcsa-Clau stb. meg szépen megfeledkeznek Marcikáról, aki majd 2 év múlva gyógyultan tér vissza Kínából, sőt a kiváló konyhának köszönhetően úgy néz ki, mint aki 8-9 éves?
meg akkor is meg kell gyógyítani ha nem ő az apa
Elég sokan kiléptek már a BK-ból, meg jöttek újak. Nincs ebben semmi rendkívüli.
Balázs az apja, hiszen a vezeték neve is Berényi lett , mer telőszőr Illés, mert sokan nem szeretik Balázst meg Vandát
Szeretném megérteni miért irkáljátok többen, hogy esetleg nem Balázs Marci apja. Semmit nem változtat a lényegen. Balázs imádja azt a bébit!!!
Balázst alakító színész kilépett a Barátok köztből. Feltehetően ezt a megoldást találták ki. Viszont lehet , hogy Vanda tovább fog boldogítani minket.
[link]
Tegnap láttuk utoljára Balázst és Marcit?!
Csak Balázs és Marci utazhatott el Kínába, mert Vandát nem engedték be az országba.
(Vanda Bécsben részt vett a barátaival egy Kína ellenes tüntetésen és az "arcfelismerő gép" jelezte.)
Már nem is marad Berényi... Csak Bandi és Timi
most olvastam, hogy Aradi Balázs kilép a BK-ból
Szerintem akkor is mellette marad végig a gyógykezelés során, hiszen szereti Marcit és van benne annyi becsület és emberség.
Otthon aztán megbeszélhetik. Lehet, hogy a gyerekkel közösen átélt "élmény" még közelebb hozza egymáshoz "apát és fiát" és később is felvállalja, mint fiát. Kérdés, hogy elvált apaként, vagy netán kell neki (még) Vanda is.
Kösz, ez újabb bizonyíték a BK remek dramaturgiai megoldásai mellett!
Kérdés, melyik (magán)hadseregbe.
Azért ha Krisz elmegy katonának, a feleségének csak megemlíthette volna.
ha Kinában derül ki hogy Marci kakukkfióka, nem tudom, hogy reagál Balázs.
valami munkáért, valakivel beszélt mobilon és mondta hogy benne van
Majd kerul egy jotevoje,aki atsegiti es osszejon vele halaja jeleul.
Krisztián honnan szerzett pénzt?
További ajánlott fórumok: