Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát végül kimenekült, de milyen állapotban? Nincs rajta semmilyen égési sérülés, holott egy lángoló autóban volt hosszú percekig? És még cask a kórházba sem vitték be? lehet, hogy Peti valójában űrlény? :)
Bevallom, csalódnék, ha végül mégis Liza lenne a tettes, inkább valami váratlan fordulatra számítottam. Dramaturgiai szempontból is kissé suta megoldás, hogy egy olyan valaki legyen az elkövető, aki valójában már nem is szerepel a sorozatban. Na de talán ma végre kiderül...
A kamerát tényleg Robi szerelhette fel, ez magyarázza, hogy senki sem tudott róla utólag, bár a rendőröknek meg kellett volna találniuk. A szándéka pedig az lehetett, hogy lebuktassa Ludwigot, ha Ágival erőszakoskodna.
Sziasztok!
Szerintem nagy a sansz, hogy Liza volt a gyilkos!
Hisz az előzetesben Ludwig E/3-ban mondja: Megölte!
Attila pedig nem ölelgetné Ágit, ha ő lenne a gyilkos - inkább haragudna rá Juli miatt -, Ági csak Lizát védi, hisz pszichésen gyenge leánykája összeroppanna ha börtönbe/vagy kényszeres gyógykezelésre kerülne.
A kamerát Robi az esküvő napján szerelte fel, akkor készültek az első felvételek is, ezért nem tud senki róla, bár furcsa, hogy a helyszínelők nem találták meg!
Mondjuk erről lemaradtam de akkor meg Attilának eszébe juthatott volna előbb is.
Mikor Attila+miki böngésztek a felvételek közt, Attila elejtett egy megjegyzést, miszerint talán Robi szerelte fel a kamerát, hogy Ludwigot lebuktassa. Vagy valami ilyesmit mondott
Nekem úgy tűnik hogy adva volt egy ötlet hogy Robinak legyen kampec. De onnantól kezdve merő következtetlenség az egész sztori. Ez a kamera is... Ludwig nem tudta hogy van ott kamera? Mert ha nem akkor gondolom Claudia szereltette fel de hogy minek? De ha meg ő volt, akkor miért nem szólt mikor haza látogatott?
De talán hamarosan megtudjuk :)
Az biztos, akkor is voltak következetlenségek, de legalább végigvitték a történetszálakat, most meg főleg csak rögtönzés és kapkodás van. Kicsit olyan, mintha becsiccsentve folytatnának ötletrohamot, és ezeket a hirtelen ötleteket írnák bele a sorozatba. :)
Azért is bújtathatja, hogy ne kelljen gyanúsítottként kihallgatni - pedig ezzel segíthették volna igazán a nyomozást. Nekem az a teóriám, hogy Ági lehet az elkövető, Liza pedig utólag láthatott vagy hallhatott valamit, amikor a dolgozószobához közeledett, ezért az anyja nem akarja, hogy akár gyanúsítottként, akár tanúként kihallgassák. Részben a lányát akarja kímélni, részben - ha ő a tettes - ő is bekerülne a képbe.
Szerintem Ági lehet a tettes, mert Liza túl szimpla lenne, miután oly sokáig lebegtették, hogy ő a gyanúsított, haza kell hozni, stb. Az indíték kétséges, de lehet, hogy Ági valamin összeveszett Robival, és a veszekedés hevében ütötte le. Ludwig is sokáig gyanús volt, így őt sem tartom velószínűnek, már ha a készítők a klasszikus krimiregények formuláját követik, ami egyáltalán nem biztos. :)
Szükséges már valamilyen fordulat mert beleunnak a nézők. Még mindig nem biztos hogy Ági, de bárki ki kell derülni és jön az ujabb bonyodalom, mikor kitől tudja meg Juli hogy megcsalta Attila. És persze Peti is gond.
Vagy Ági volt, vagy Ági annyira meg van győzőpdve Liza bűnösségéről, hogy őt menteni rohant el ilyen gyorsan.
De most már belátható időn belül végre meglesz a tettes és Juli is szabadulhat.
szerintem is Ludwig.
sztem Áginak fogalma sincs, mi van a felvételen, a lányát akarja menteni.
Én meg azt,hogy Liza.másként miért bújtatná Ági a lányát?
Nem gondoltam volna, hogy Ági a hunyó.
Reméljük Péter kimenekül a tűzből. Egyre unszimpatikusabb ez a srác.
Én még mindig tartom magam az eredeti álláspontomhoz, hogy Ludwig a gyilkos.
eurovíziót néztem, ezt meg elfelejtettem, olyan hétvége érzetem volt a zenei műsor miatt
Őszi évadban +tudjuk mi van a kémkamera kártyáján és ki tette oda?
Jaj tok jo hogy Freddy 4kent lep fel az eurovíziós fesztiválon legalább kapcsolgathatom a tv-t 😜😜
Miklós-Attila bunyó: Miklós úgy állhat bosszút, ha megdönti a sittről kiengedett Julcsát.
Sokadik baromság. Kalamár idejében összeszedettebben csordogált a BK árja!
hoppácska...
bár azt ő csak átnézte, de nem ő írta alá
Ma is tanultam valamit :) Köszönöm a tájékoztatást.
Csak egy apró gondolat.
Ha Nóra nem praktizálhat, akkor a Viztorony féle szerződés amit aláírt akkor az érvénytelen nem???
Habár ugyebár nem tudjuk a felfüggesztés dátumát sem. :D
Ilyen is van? Nem reklámozzák.. Mit tehet az ember, ha az ügyvédje nem a tőle elvárható módon képviselte? Pl. úgy fellebbezett, mint egy laikus, ezért a bíróság simán elutasította, eltévesztette a tárgyalótermet, amiért nem lehetett megtartani a tárgyalást és az egész megkoronázásaként késve adta be az igazolási kérelmet? Pont úgy viselkedett, ami a másik félnek volt kedvező.
ügyvédi felelősségbiztositás, kb ugyanaz a funkciója, mint a gépkocsinál. ha valakinek kárt okoz az ügyvéd, a biztositó megtériti a panaszos kárát ( de nagyon ritkán fordul elő )
nekem a 10.000 Ft-os biztositás 5.000.000 Ft kár "megtéritésére" elég )
Köszönjük az információkat!
(kb. ilyen nagyságrendűnek gondoltam én is.)
A biztosítás mire szól? Hogy kell érteni?
havi 20.000 Ft ( kamarai tagdij 10.000,- biztositás 10.000 ft )
a fizetés elmaradása valóban kizáró ok, de előtte küldenek felszólitást, lehet kérni részletfizetést stb. szóval nem váratlan intézkedés.
További ajánlott fórumok: