Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én már sokkal korábban kifogásoltam, hogy egy cégnél a részvényeket (tulajdon-hányadot) sem lehet ilyen egyszerűen egymás között adni-venni, mint ahogy itt csinálják... "erős kioktatást" kaptam, hogy ne ragaszkodjak már annyira a valósághoz, ez "csak" egy tv-sorozat!!!
De valóban, itt már totál-hülyére veszik a nézőt, a sorozat-készítőknek már csak az a lényeg, hogy valami legyen, utána majd a következő nap is, valami legyen.... kész káosz az egész!
A biztosító fizetett....nyeljük be, a történetszövés miatt muszáj volt ezt meglépni.
Amúgy meg Robinak biztos olyan biztosítása volt, ami fizet mindenre :)))
Így van, hülyeség ez az egész felfüggesztés.
Amúgy mennyi egy éves kamarai tagdíj? Van köztünk jogász, talán tőle megtudjuk.
Kizártnak tartom, hogy késedelmes befizetés miatt szüneteltessék az engedélyét
Mert Nóra nem kérte meg mikit, hogy vegyen neki házat.
miki ssaját hülyesége volt, hogy letette a foglalót
Én sem nagyon tudom már követni, hogy ki mit adott bele a Veintraub-féle projektbe. Azt hiszem, Nóra beleadta Robi életbiztosítását, a többire nem emlékszem.
Egyébként egy ideje én is úgy érzem, mintha összevissza rögtönöznének a fkv. írók: bedobnak szálakat, aztán valamelyiket gyorsan továbbviszik, a másikat pihentetik, de azt is a végtelenségig. Aztán van, amit egyszerűen elfelejtenek. Amióta Rozgonyi Ádám a producer, ez a tendencia csak erősödik.
Nem lett megvásárolva csak foglaló lett kifizetve. Nóra nem kérte Mikit hogy vegye meg miért fizette volna ki?
Arról volt szó, hogy kölcsönad a cégnek a vásárláshoz, az viszont furcsa , hogy a biztosító fizet mielőtt a rendőrség lezárna egy gyilkossági ügyet. Vagy lezártnak tekintik mivel Juli beismerő vallomást tett?
Annál is inkább, mivel miki azt a pénzt a kft számlájáról vette ki. Azzal indult az egész "csődbe ment a cégünk" történet...
És valóban, akkor az a zsámbéki ingatlan ezek szerint Nóra pénzéből meg lett vásárolva, vagy csak elúszott a foglaló...
Ha Nórának volt pénze és esetleg megvette, akkor most azt miért nem dobják piacra...
Szóval sok-sok elkezdett, de be nem fejezett szál, olyan az egész történet, mint a csalamádé: dobáljunk össze ezt + azt, és a végén majd lesz belőle valami... a nézők ezt kapják, (be!)
én is héten hallottam először, hogy Nóra kapott
bizt. pénzt. Én is azt hittem, hogy lemaradtam valamiről.
Én meg - Zcs-val együtt- azt nem értem, hogy hova telefonálhatott Klaudia, hogy bármikor bemehet Julihoz, ráadásul fiatalkoruval. Én foglakozásomnál fogva előfordulok a börtönökben, de azért ilyen lezserség sehol nincs, esetleg Pesten más mint a délalföldi BV intézetekben ?
( ezen kollegákkal is kiakadtunk )
Mibe került volna, hogy 2 mondatot adjanak Nóra szájába: 1. Megjött a 25 misi; 2. Felajánlja a Berényi Worldwide Inc. részére az előbbi összeget.
Ugyanolyan bosszantó hiba, mint a kamarai tagdíj.
Hát addig zugügyvédkedjen! ;o)
Gyász ide vagy oda, egy ügyvéd szedje már annyira össze magát, hogy megnézi, milyen hivatalos leveleket kap, ami számára napi rutin.
Sokadik bk-s marhaság.
Klaudia meg se látogatta a kis Bencét....tényleg hülyék ezek a fkírók.
Irreális, hogy mindenki csak úgy simán kilépett a kft-ből, mintha egy boltból távozott volna, ahol mégsem vásárolt. Azért ez nem így megy. Meg ugyan miért kellett olyan gyorsan mindent összeszedni az irodából? Olyan hülyeségeket írnak bele, elképesztő!
Ludwig is mikor elment már Lizáért! Mi hír róluk? A rendőség se keresi Lizát, miért???
Ági meg vett valami repülőjegyet maguknak, mikor indulnak?
Zavaróak ezek a pihentetések, olyan időzavaros ettől állandóan a sorozat. Mintha egy-egy cselekményszál idővonala sokkal lassabban haladna mint egy másiké.
Sem Robi életbizt. pénzének felvételéről, sem a kft-be való beinjekciózásáról nem volt szó.
Csak most derült ki az egész
azt mondta, erre az évre függesztették fel.
amúgy sztem ilyen esetekben párszor először felszólítják, h fizessen, nem egyből megy a felfüggesztés.