Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Bartát megint szüneteltik?!
Peti baromságait kényszerülünk nézni
Peti felnőtt, Attila nem az apja, akkor keverjen már le néhány pofont hogy Peti észretérjen.
És olyan nincs hogy elmondja mit látott a gyilkosság idején, de a rendőrség nem foglalkozik vele.
ma:
"Vajon hogy oldja meg Júlia a hatalmas dilemmát? Vajon Emília bemutatja végre Zsoltot Irmának? Ádám letagadja Lili előtt, hogy nyert a fotópályázaton. Miklós meglepő vallomással sokkolja Nórát."
-SPOILER-
2016. május 16.
Nóra hasznos tanáccsal szolgál Ágnesnek a bűntudata leküzdéséhez. Vilmos Irma tanácsára túllép sértettségén, hogy meggyőzze Bözsit, keressen fel egy orvost. Hanna segít Tóbiásnak, hogy az ismét találkozhasson Kristóffal. Emília lebukik Zsolt előtt. Miklós és Nóra érdekes információt talál Veintraub ügyeivel kapcsolatban. László kiképzésre megy Rudival, hogy felkészüljön a zarándokútra. Natasa veszélybe sodorja Hannával való barátságát. Júlia életében komoly változás történik, ami a családjára is hatással van.
Szerintem is jól néz ki Klaudia. Én a popóját nem vettem észre, de lehet csak azért, mert szemüveg nélkül tévéztem.
Ez a börtönösdi már egyre jobban idegesít, leginkább az anomáliák miatt... sehol egy vizsgálat, tárgyalás, kihallgatás, nyomozás... viszont Julihoz bárki, bármikor bemehet, Petit meg simán kiröhögik, mikor vallomást tesz és elhajtják. Nonszensz az egész!
így lesz, egészen biztos! Én már várom.
Nyilván skkor majd újra összetart a család, hiszen ezután is mműködnie kell a kft-nek, dramaturgiai okokból leginkább :)
Lehet, hgy Agi bealdozna, de ott van Ludwig... De Ludwig sztem szabin van...
Tudtommal, Agi neven van.
Szval, passz..
Klaudia volt villája többet ér mint 100millió
Akkormeg?
Miklós....egyedül marad a Berényi Kft-ben."
Hurrá! Az egyik legjobb fej. A másik Zsóti!
Csődbe menéskor.
Nagyszerű. :D
Tulajdonképpen mit is ünnepelnek?
Miről maradtam le?