Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
De ,az Ő korosztálya :)
Mindketten ötvenes éveikben járnak :)
Bartha Zsolt csupa fiatal nőkkel élt kapcsolatban, először Kertész Móni, majd Andrea, majd Zsófi....nem érdekből voltak vele, hanem szerelemből.
a pszichonyanyának 25 körüli lánya van, több már, mint 50. nem Zsolt korosztálya.
Szerintem a "kedves mama" van túl a 60-on, (közel a 70-hez!) a pszicho-csaj olyan 40-en túlit, vagy 40 körülit játszik, és Zsolt is kb. annyi!
Az pedig hogy az Alízt + egyéb fiatal csajokat is megkap(ott), az teljesen más dolog, hogy melyik miért is vágódott neki hanyatt!!
De majd látjuk, hogyan is alakul a kapcsolatuk! Egyáltalán nem a koruk fog dönteni a történet további alakulásában!
a korban hozzáillő eléggé relatív.
sztem aki pár éve még megkapott egy szép huszonévest, az nem fog hirtelen 60-asra váltani.
Szerintem ő is szeretne már egy komoly, tartós kapcsolatot egy korban hozzá-illő valakivel. Elég régóta nincs igazi kapcsolata senkivel!
Max. nem annyira ábrándozó, inkább "áll két lábbal a földön", már amennyire az ő két lábán állni lehet jelenleg! :)))
Hát valami valóság csak volt benne, hiszen a kapott bort együtt itták odafent az anyjával, csak azt nem értettem, Zsolt miért nem volt ott?
Az biztos, hogy a csaj tisztességgel belezúgott Zsoltba, kérdés, hogy ugyanez visszafelé is így van-e???
Ez a magyar mentalitás, sajnos!
Ha van egy beismerő vallomás, akkor már minek nyomozzunk tovább...
Sokkal egyszerűbb lesöpörni az asztalról Peti vallomását, miszerint ő tudja, hogy nem az anyja volt... persze, mivel ennél több konkrétumot ő sem mondott ott a helyszíneléskor, miért is vennék komolyan...
Joe nem vallotta be, Nóra + Lpletykálja a kufircot
Nem értem!