Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hanna fenhéjázó modora miatt ugrott a villa ? Gazdak leányka inkább nyomorog a kislakásban ? Persze csökkentik a kiadást, így minden egy helyen játszódik.
Kérdés, eszükbe jut-e. Laci közben teljesen megfeledkezett a maga unokájáról. :ODDD
Ő is arra számított, hogy délután engedik ki. Meg is lepődött amikor hajnalban ébresztették , hogy mehet.
Szerintem úgy lesz, hogy mikor megvilágosodnak a fkírók , hogy Lindának már régen szülnie kellett volna, akkor betesznek egy jelenetet, amin Gizi egy fényképet mutat valakinek az unokája első szülinapjáról szipogva, hogy jaj, ő még eddig sose láthatta az unokáját.
Fura hogy nem az ajtóban várták mint lajcsit :)
Ez az en fejemben is megforult mar... Lehet, elefani :)
Bence ki fogja hagyni az ovit és rögtön felső tagozatban kezd.
Gőzeke meg letett arról, hogy meglátogassa.
Hát ilyen ábrázattal bíró színészekre is szükség van. Kroó Balázs eléggé hasonlít a nagyapjára, aki viszont nem vágyott színészi babérokra, jóllehet ismeretterjesztő műsorokban gyakran szerepelt (bár java részt a Rádióban).
Linda még mindig nem szült???
Zsófi előtt lett terhes. Bence meg már lassan bölcsődébe megy.
Ennyire balfékek a forgatókönyvírók?
Jaj, de ronda volt az a póló Rudin :)
Mi ez a marhaság, senki nem tudta mikor szabadúl Juli?
l évig terjedő szabadságvesztés, de inkább felfüggesztett
Igaz,tényleg! Hatóság félrrevezetése. Ezért mennyit kaphat?
Nekem ugy egy az egybe tetszik Krisztián es Rudi is😂
Én meg azt nem értem, hogy mindenféle tárgyalás nélkül csücsült Juli a börtönben, vagy ha bevallja, hogy ő tette nem kellügyészség, bíróság stb ? Azzal meg bűnt követett el, hogy félrevezette a hatóságokast fiacskájával együtt, ezért meg felfüggesztettet kaphat, v. már azt letölrltötte ? Zavaros, de kellett ide is mint a JB-ban a börtön"filing" ???
nem csak a viselkedése, de a kinézate is ... olyan pszichopata, nem is értem miért "tetszik" ez Hannának, lehet, hogy valamire készülnek ezzel a kapcsolattal, mert nagyon nem ide illő
Tudtommal még előzetesben volt ezért is furcsa, hogy nem engedték ki rögtön. Liza ellen nemzetközi elfogató volt kiadva le is tartóztatták.
A hatóság félrevezetése miatt meg majd megkapja a büntetését, ahogy Peti is (vagy elfelejtődik ez is mint annyi más dolog).
nem láttam az esti részt, most nézem meg 5-kor, de bár Juli az emberölésben ártatlan - nem tudom, hogy biróság már megállapitotta-e, hogy Liza az elkövető, de J. a hatóság félrevezetését elkövette.
( éppen ezárt nem fog neki járni kárpótlás sem,mint ártatlanul elitéltnek ( arról sem tudunk semmit, hogy elitélték, vádat emeltek ellene, történt-e ilyesmi, vagy előzetesben volt hónapokig )
Utálom, mikor Krisznek hívják Krisztiánt, Ti nem? Az olyan idétlen név.
Annyira visszataszító, undorító ez a Rókus! A hideg is kiráz tőle.
Hanna komolyan gondolta, hogy kirak egy külföldi cikket a faliújságra és azt mindenki elolvassa?? :)))
Ezen én is meglepődtem. Kétséget kizáróan bizonyították, hogy Juli nem gyilkos. én is azt hittem, ilyenkor megy a telefon a bv.intézetbe és azonnal nyílnak az ajtók.
De talán jön l.louiselotte, ő ért ezekhez a dolgokhoz és elmagyarázza
További ajánlott fórumok: