Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem sem végleg,hanem várják vissza.Vitotan ellovagol majd a naplementébe Emiliával :)
Sajnálom szegényt.... ez a baleset az egész karrierjét tönkretette.... nagyon úgy tűnik, a lába már sosem lesz a régi... :(
Szerintem már castingolnak Zsolt szerepére. Nem hiszem, hogy csak eltüntetik egy kis időre a sorozatból
a cím és a cikk tartalma ellenmond egymásnak.
azt írják, h fizetést kap és visszavárják.
[link]
Állítólag Rékasi elhagyja a sorozatot.
vajon Emília álmaiban válik szenvedélyesebbé? :) kitelik a mostani forgiktól.
Miklós tervének egy újabb fázisa teljesül. Gizella és László komolyan összevesznek. Emília és Zsolt viszonya egyre személyesebbé válik. Alizék újabb problémával szembesülnek Bözsivel kapcsolatban. Bözsi többször is látja Vilmost Irmával beszélgetni, és féltékeny lesz.
"mennyi pénz kell?" erre Nóra : " 100 milla."
Mit mond Klludia az elején?
:)))
Erre mondják: Ilyen szemből egy is elég...
inkább szemfog...
metszőfoggal inkább nyúl lenne :)
És szerintem annyira látszik rajta, hogy megjátsza magát Hanna előtt... csak hát Hanna ezt nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni, vagy az egésszel csak azt akarja elérni, hogy Ádámot féltékennyé tegye, és az "lapos kúszásban" könyörögje magát vissza... ki tudja mi lesz...
Nekem sem jön be, de nem csak közömbös, hanem egyenes visszataszító.
Pfff
Szerintem is csak a 2 hosszú metszőfog hiányzik a szájából, és kész Drakula!!!
sztem nem, Hugh Grant jóképű volt :P
Rókus alakját az Egy fiúról c. könyv és film ihlette.
Ez a tanár lópofájú,egyaltalán nem jóképű!!!
csak azt nem értem, miért akarják velünk, nézőkkel elhitetni, hogy ez a szatír jóképű és bomlanak utána a nők. szerintem az ilyentől a nők futva menekülnek. akkor kerestek volna egy jóképű színészt.
Attila is tudja, mindenki tudja, hogy nagyon úgy néz ki, Liza a gyilkos. Ludwig nem csinált belőle titkot, hogy azért akarja megtalálni Lizát... és mindenki tudja azt is, hogy Ági nem véletlenül bújtatja ide-oda...
Petit már én is szeretném, ha vagy eltűnne a sorozatból, vagy végre valaki úgy helyre-pofozná, hogy képes legyen felnőttként gondolkodni, cselekedni... Nagyon viszket már a tenyerem, amikor meglátom...
Peti már régebben elmondta a rendőröknek, hogy Lizát látta a gy.tartóval a kezében Robi teste mellett, csak a rendőr kiröhögte és nem hitt neki. Ezzel le is zárta a nyomozás ezen részét.......
Liza nem nagyon érdekli a hatóságot, mondták, hogy hozzák haza, mert kihallgatnák, de azóta mély csönd erről, nem nagyon igyekeznek.
De tudják , hogy Lizáról van szó Peti már rég elmondta. Juli viszont azt mondta Áginak hogy inkább marad ő a börtönben Liza helyett, már rég itthon lenne Liza ha nem szól hogy Attila haza akarja hozni.
Már hogyne verdesné magát
Peti bejár és szót sem ejt, hogy anya elmondom a gyilkos nevét. Ezt Juli is tudja, míg Attila igy nem tudnmá kihozni, mert nem tudja ki a gyilkos és azt sem hogy Peti tudja
Na! :)
+t
Krisztiánt is elfelejtették.. Alízék is hazajöhetnének már. EZ a sün-ügy is olyan hülyeég, csak időkitöltőnek volt jó.
Rókus meg biztosan pszchopata, hazudozó. Jár is már Hannának egy ilyen pofáraesés
Elfelejtették Lajost és Lizát,pedig Peti vallomása alapján kulcs,aki/ami Julit kihozhatná a börtönből éppen síel
Magát jutatta be, most meg nyafog, hogy haza akar menni...
Én nem is értem.
Nem verdesi,de ő van szegény börtönben,nwe Attila.
További ajánlott fórumok: