Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az teljesen feledésbe merült...
Rendetlen?
Szerintem tök jól áll neki, olyan fiatalos.
Na ezt épp nem láttam,tegnap sem tudtam rendesen nézni :)
Mi ez a rendetlen frizura Klaudián?
Jól láttad. Illetve még nem tudható, elütötte-e, vagy megmenti -e Ottó
Már miért hagyná el a sorozatot emiatt?
A másik öreglány tegnap Emília anyja volt, de ő azt hitte, hogy Vilibácsi a Rózsában a főnök és azért cseverészett vele.
(nem is értem... Vilibá abban a kockás ingben meg mellényben - nekem nem egy főnök benyomását keltette)
Úgy néz ki, hogy nagyon "rárepült" Vili-bácsira!
Persze most még azt gondolja, hogy Zsoltot udvarolja körbe... majd amikor kiderül a tévedése, akkor meglehet, hogy megpróbálja elcsavarni Vili bácsi fejét...
Jó lenne tudni!
Most jól láttam: Peti tolatás közben elütötte a kis Mátét????
Én úgy tudom, hogy a parkinson kór gyógyíthatatlan, akkor most Bözsi elmegy???? Így írják ki a sorozatból?
És a másik öreglány szűri össze a levet Vili bával???
Következő rész (2016. május 03.) Hogyan alakítja Emília a Zsolttal való kapcsolatát?
Bözsin elhatalmasodik a Parkinson kór. Attila
kidobja otthonról Pétert. Miklós terve révbe ér:
egyedül marad a Berényi Kft-ben.
Na , meg annaka 8 vendégnek elég lett volna pár libatepertős kenyeret kenni, lilahagymával.
röhögtem is rajta! Legalább a feldíszített Rózsában, mint vendéglátóipari egységben szervezték volna! De egy belső udvarban, ahová lakások ajtajai nyílnak... hát nagyon exkluzív, mondhatom
Nagyon impozáns volt a Berényi kft ünneplēse az udvaron :D
így van, mutatták is. amikor kiveszi az ékszeresdobozból
Gondolom ő adta el Juli aranyláncát amit Attila keresett...
Peti jól játssza a túlpörgött egeret
Petinek mi van a streetfood udvarával?? Azt elfelejtették?
Igen,az legalább helyes :)
arra legalább ránézni jó. :P
Ez a Peti egy k..csög f..szkalap...egyszerűn nem tudom szebben kifejezni magam vele kapcsolatban.
Nagyon fog hiányozni Zsolt...
Peti egy idegbeteg senkiházi! Marhára idegesít már. Ezeket a bogyókat is úgy szedi mintha kötelező lenne. Amúgy honnan van rá pénze?
Azt írják, hogy vissza-várják a teljes felépülés után.
Meglehet, hogy most "elindul" megkeresni Kriszt, és majd együtt előkerülnek.
Nagyon szeretném, ha mielőbb visszajönne. Nagyon-nagyon hiányozni fog...
speciel remélem, ott is hagyja Emíliát a naplementében.
További ajánlott fórumok: