Barátnőkeresés árnyoldala (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ebben azért valami lehet.
Mondjuk ha elcsesztem valamit, kiöntöm a szívemet a barátnőmnek, akkor pont nem arra van szükségem, hogy még ő is a földbe döngöljön, és jól megmondja a magáét.
Inkább enyhítsen a lelkemen, találjon nekem egy icipici magyarázatot, hogy miért voltam hülye. Ezzel még nem ment fel, úgyis tudom, hogy én qrtam el valamit, de legalább ne ossza még a fejemet, mert baromira nem arra van az embernek olyankor szüksége.
Az a baj, hogy pl nekem a gyerekkori baratnoim jelentos resze kulfoldre koltozott videki megyeszekhelyrol.
Aztan en is elkoltoztem eloszor Budapestre, kesobb onnan is a Dunantulra.
Tartjuk a kapcsolatot, de innentol mar nem mukodnek a spontan "van kedved holnap munka utan kavezni vagy menjunk strandra" dolgok pl.
Az őszinteség általában célravezető, de azért tapintat is létezik a világon. :-) Azt hiszem, te szeretsz rögtön "odamondogatni". No problem. :-) Na ez is olyasmi, ami egy potenciális barátságot nagyban befolyásolhat. Ahogy mondod téged az emberek "csípnek", valószínűleg épp az egyenességed miatt. Barátnőd viszont nincs egy szál se, mert neked nincs arra igényed. Milyen kár... :-)
Szerintem annak, akit a barátjának tart az ember, annak elnézi az apróbb hibáit. Pl. időnként egy kis irigységet... Annyi még azért belefér.
Az fb-n nagyon sok tevékenység köré szerveződnek csoportok, szerintem ezekben is el lehet mélyedni, azonos érdeklődésű körű emebreket keresni.
Sok szerencsét.
Igen, a jogsi szerzés az nagyon jó ötlet. Az mindig jól jön, ha tud az ember (lánya) kocsit vezetni. Na és ott van a megszerzés előtt egy jó kis KRESZ tanfolyam. Ott is vannak nők is. :-)
Vagy bár-akármilyen tanfolyam is bejöhet némi csajos ismerkedés céljára. Számítógépes, valamilyen nyelvi, sütő-főző, akármi.
Igaz ugyan, hogy egy sok évtizedes, régi barátságot nem pótolhat semmi, de talán egy új ismeretség sem kell okvetlen csalódás legyen.
Nem inkább társalkodónőt keresel?
A barátságok 98%-a nem keresés útján születik, hanem bizonyos életszakaszban, bizonyos élethelyzetekben spontán bizalommal fordulnak egymás felé.
Találj egy elfoglaltságot, egy klubot ahová rendszeresen el tudsz járni emberek közé. Ha érdekes személyiség vagy találni fogsz barátot.
Ha nem munkahely, akkor vállalj önkéntes munkát.
Mozdulj ki, és ne csak vásárlásra, mozizásra.
Persze,hogy nem azon múlik,de a férjed nyakán nem fogsz ismerkedni,ez pedig tény!
Ennyi erővel táblát is akaszthatsz a nyakadba,hogy barátnőt keresek..
Vannak azért esetek, amikor azt mondja az ember, hogy nehogymár!
Amikor az otthontól isten hátamögötti helyen, minimálbérért dolgozna az ember, bunkó főnökkel és kollégákkal, és a megkeresett pénz épp csak fedezi az útiköltséget és a kaját, akkor az nem ér annyit, hogy társasága legyen az embernek.
Én pl. ha nem szükséges, akkor napi 15 ezer alatt nem igen vagyok hajlandó felkelni....
Nem tudom,szerintem kell a munka.
Már csak azért is hogy kiszakadjon az ember otthonról.
Ha meg eleve jó az anyagi háttér,akkor se mondanám,hogy ne dolgozzon.
Magyarországon anyagilag nincs értelme dolgozni??
Érdekes!
Akkor a barátnőid nem Pesten vannak? Ahol te is most? Sajnálom!
Értem a melőt! De akkor menj tornázni, ott van sok nő és biztos lesz, akivel érdemes barátkozni.
Sajnos a gyerekkori barátnőktől nagyon távol vagyok.
A férjem munkahelye sok utazást is jelent és eddig mindig jöttünk mentünk így nem álltam munkába,itt magyarorszagon pedig anyagilag nincs értelme...
További ajánlott fórumok:
- Akik barátnőket keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Az árnyoldalak
- Pest megyei kismama barátnőket keresek
- Nem túl sok ez, amit a munkatársnőm megoszt velem? Ennyire barátnőként tekintene rám, vagy inkább csak dicsekedni próbál?
- Ki jönne velem a Marina partra? Új barátnőket keresek!