Barát/bulitárs kereső! :) (beszélgetés)
Nem, nincsen párom már egy jóideje a többi okot meg elolvashatos picit lejjebb. :/ Sajnos így alakult.
hát igen.
neked van párod? vagy miért vagy egyedül?
Ez így van :/ Hely lenne csak a társaság nem adott.:(
:-( az nem jó.
bár az se sokkal jobb ha van hely, de nincs kivel.
Én igen. Sajna nem sok...
nálam is ez a helyzet, ettől függetlenül én is megházasodtam, 3 éves a lányom, de az élet nem áll meg, ugyan úgy eljárnék valahova (szerencsém van mert mindig van kire bíznom), de a többiek már nem így gondolkodnak.
hello, bár nem vagyok az a nagy bulizós de barátkozni szívesen barátkozom :)))
új város, új élet..Miskolc, sport, természet, buli, esti főzések, dumapartik, póker...vagy bármi ami barátokkal belefér
Én is hasonlóan vagyok...nekem sok barátnőm kiment külföldre sajnos, vagy megházasodtak fiatal koruk ellenére,amiután már nem igazán mentek sehová..nem is értem.:/ Mára kb tök egyedül maradtam. Elég szar helyzet. :/
a mori tényleg nem rossz :) egyébként én is benne vagyok a közös bulizgatásban :P
morrisons 2 :-)
nekem nagy kedvenc, 2 szer voltam ott (jan-már). azóta sincs senki aki jönne velem. :-(
valahogy elfogytak a barátnőim, mindenki éli az életét, nem akarnak a 4 fal közül kimozdulni.
fura ez..
nálad mi a helyzet?
Naná, aki akar, akárki.:) Nos a helyzet az,hogy elég rég voltam még el akárhol így nem vagyok tisztában,hogy milyen jó bulihelyek vannak, szóval várom a javaslatokat! :))
28 szintén BUdapestről.
hova mennél bulizni? :-)
vén szipirtyók is veled tarthatnak?
Én is csatlakoznék, 26 éves vagyok Budapestről!
Ez már megtörtént egy hónappal ezelött...
Jókérdés...de szerintem indíts egy ilyen fórumot és írd bele Ausztriát a címébe...arra biztos többen harapnának.:)
Örülök ennek a fórumnak. Mostmár csak az a kérdés, hogy "hasonló célra" Ausztriából van-e itt valaki??...
octobermallory Neked meg írtam privit! ;)
Tudom,hogy télen is lehet csak na... ezt tudtam kitalálni. :DD
Szia!
23 éves Budapesti lány vagyok, és hasonló cípőben járok.
télen is lehet bulizni :D
Sziasztok!
A mai világban szerintem elég nehéz barátkozni, főleg ha az ember már nem tini... :/ Szóval akinek ilyen problémája van, hogy nincs kivel kimozdulni (bulizni, koncertre járni...), de szívesen menne, talán itt megtalálhatja majd a megfelelő partnert. Nincs még vége a nyárnak.:)) Egyébként én egy 24 éves Budapesti lány vagyok.
További ajánlott fórumok: