Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok:)
Jajj csak a vödröt ne említsétek könyörgöm,mumia jöhet 100 is:DD
egyet értek.
Tigris ne bánkódj! Biztos haragszik és csalódott, de előbb-utóbb megbékél.
Sziasztok!
Nem vagy pancser, csak bátortalan, és szerintem nagggggyon hűséges a párodhoz:)
Sziasztok.
Semmi nem volt, nem voltam rá képes.
Egy pancser vagyok, és kész.
Fejben bi, gyakorlatban meg hetero. Ennyi. Szépen leszerepeltem a csajszi előtt, hát ilyen volt... :(
Sziasztok!
Mother, ha olvasod, ne hagyd, hogy felzabáljon minket a kíváncsiság, tessék naplózni azonnal! !!!! :O Mi volt tegnap? ;)
Jó reggelt csajekok!
Remélem Ancsa nem álmodtál mummykkal:) Megtalálod és két tárlatvezetés között leforgatjátok a harmadik részét a filmnek. Szörny is lesz benne, anyóspajti személyében( muhaha, ezt nem tudtam kihagyni) Ráborulna a teli vödör, azzal rohangálna a fején, így meglenne a csillagok háborúja 7. is.
nehogy bepisilj, mert a vödröt már levitted!!!
nem kell megijedni a múmiától, nem bánt, inkább hasznot hoz! egy kis tárlatvezetés...és dől a lé!
Meácska annyira hátra nem mentem,múmia is lehet akár odafent:))
Bár nagyon remélem hogy nincs,akkor bepisilek ha itt maradt egy munkás véletlenül:DD (létszám ellenőrzéskor még mind megvolt☺)
Sziasztok
Hú, Ancsa, múmiát nem találtál? :D
Pemi, tudom, nem nyugtat meg, de ha pl. a notebookot leöntöm kólával, meg kell fürdetni tiszta vízzel :)
Tigris, neked pedig egy kalappal :))
Túlélem:)
Bár azt mondják többen akiknek szintén volt ilyen műtétjük,hogy majd a fagyoknál lesz rossz,meg áprilisban mikor óránkét jönnek mennek a frontok:S
Szia Timi.
Ha a kérdést nekem tetted fel,akkor az alvás még csak-csak megy,de a hasam lüktet piszkosul:(
Várom már hogy vége legyen ennek a se hideg se meleg időnek..
atyaég, kemény:)
Szintit sajnálom, de hátha kiszárad mégjobban. Apám beleejtette a telefonját a felmosó vödörbe és pár napig nem találta. Aztán csak valami apróságot kellett kicserélni benne és jó lett.
:DDDD
Én meg valami boszorkánnyal hadakoztam, aki kinyírta a fél családot, és a végén csak 3-an maradtunk. A gyerek, a kutya, meg én. Mindhárman páncélba öltözve mentünk meggyilkolni a boszit. A kutyát ráuszítottam a nyanya kutyájára, a macskáját, amimeg akarta támadni a gyereket leszúrtam, a boszit meg fejbelőttem volna, ha nem ébredek fel...
Sziasztok! Én dettó..., a végén már mindneki csalt mindenkit, olyan lelkiismeretfurdalással ébredtem, pedig nem is történt semmi... :O
De egy hülye vagyok... Ja, azt a tábla csokit nem kellett volna befalnom Anyátok közt alatt, hmmm....
helló-belló!
Jól aludtál? Pocsék frontok vannak:(
Szia Lányok!
Én már este fél 9-kor szunyáltam:) És fáradtabban ébredtem, megint össze-vissza álmodtam minden hülyeséget. De jól kiáztattam habtestemet délután:) Király volt:D