Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Tudom,de most azért menjek be egy szex shoppba?
Kérjek apától ajándékba?
Plusz,gőzöm sincs hogy kell használni:S
Ok tiszta ciki,hogy itt vagyok 34 évesen,és fogalmam sincs az ilyen izom tornákról,hogy működik stb..
Hmmm, intim torna? ;)
Azt mondják, a gésa golyó is erősít.
Nem tudom,remélem nem,de még csak most jön a java,intim tornáznom kell,mert a hüvely izom sérült..
Jó hogy ezt sem közölte a doki:S
Csak 2010-január 1-et már úgy akarom kezdeni,hogy vége legyen ennek az egésznek..
Szia Tigris.
Timi,te nem érzed ezt a hülye időt??
Szia Ancsa. :)
Sziasztok! :*
Szia!
Pihizz csak, ha megteheted. Én belehalnék, ha több műszakban kéne dolgoznom. Persze ha muszály lenne, csinálnám.
Jó reggelt! :o)
Én vagyok, de szerintem visszabújok még kicsit az ágyba... Ma megtehetem, csak 5re megyek dolgozni... :o/
Jó reggelt Mindenki!
Látom, sehol senki:(
A haskötővel akarom elkezdeni a mozgást..
Az egy kis segítség..
Így nem megy semmi..
Ancsa, ha még itt vagy:
szerintem ne használj haskötőt! Bár nem vagyok orvos, de inkább kezdj el picit, gyengéden tornázni! A haskötőtől csak még jobban elpuhul a hasizom! Ne felülésekre gondolj, csak valami laza mozgásra, amit később erősíthetsz is, ha jól bírod a mozgást. Egy ismerősömnek annyira elgyengült a hasfala idősebb korára, hogy folytonos műtétekre szorul...
Szia Kesa,még szerencsére úgy néz ki nem.
Elpusztulna a
lánymalac mert még korai lenne neki a vemhesség:(
Na, igen, persze az a jó, ami beválik! ;)
Aztán már hamarosan úgysem lesz rá szükségetek! :)
Kesa: nekünk is volt Babylove, nekünk is bevált. Anno. :)
Bő két hét múlva megyek Ausztriába, ti csak örülhettek, hogy itt ilyen idő van, ott folyamatosan esik...:((( Most is, Anya mondta.:(
Csajok, tudom, hogy legtávolabbi emlékeim talán nekem vannak a pelenkázással :O, de egy tipp:
Nekünk a DMes Babylove nagyon-nagyon bevált. Azóta már sokaknak ajánlottam, mindenki megelégedettséggel használja/ta... Ismeritek?
Abból is van bugyis, utoljára azt használtunk Dórinál mi is...!