Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
téma lezárva, vita befejezve!!!
inkább mosolyogjunk!!!! meséljetek valami vicceset! én sem vagyok hűdejó passzban.:(
jaa, tudok egy viccet! ezt egy ismerősöm mesélte nekem, állati nagyot nevettünk rajta.
Meztelen nő fekszik a parton.
Arra jár a vakond. Így szól:
-Süni te vagy?
Nagy csönd.
-Süni?? válaszolj! Te vagy?
Még mindig semmi válasz.
-Hahóóó Süni!!!! Megdöglöttél??
:DDDDD
Pemi az ügyvéd úgy működik ha kirendelnek mellém egyed de elveszítem a pert akkor ki kell fizetnem!!
És ők választják meg az ügyvédet..
Ha én bízok meg egy ügyvédet,de megnyerem a pert,a bírói költséget ki kell fizetniük az öregasszonyéknak..
Hülye 3D-s animációs beadandóval szenvedek, gondoltam, benézek és mosolygok egy jót.
Hát nesze nekem... :(
Azt hittem, itt legalább minden rendben, de nincs :(
Ne veszekedjetek, ne a barátokon vezessétek le a feszültséget, arra ott vannak az ellenségek :(
Namánmegmivanitt???
Épp jöttem, hogy visszaolvassam, mit írtatok, amíg nálunk vendégek voltak, erre ezt látom???
Lányok, ne veszekedjetek!!!
Csajok nemááááááá!
Valaki más nincs erre véletlenül??
Jó, majd közben próbáld már eldönteni, hogy kedvelsz-e vagy utálsz.
Kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy semmiségekért nekem támadsz. És ez már nem először fordul elő. Tegyél meg hibásnak: "Pemi, ne sajnáld, ez nem miattad van..." -nem érdekel. Ahogy érzed!
Nem hiszem, hogy ezt érdemelném tőled, de erre is csak azt tudom mondani: te érzed.
Nem fogok bocsánatot kérni azért, mert mások voltak az elképzeléseim, és meg mertem írni. És mert tegnap nem értem rá hozzászólni a témához...
Én meg innentől fejeztem be.
Tudom:S Micsoda egy világot élünk! Az embert alaptalanul megvádolhatják, meghurcolhatják minden bizonyíték nélkül! Felháborító!
Na hagyjuk is, mert csak mindketten felhúzzuk magunkat!
Mi újság a malackákkal? Mikorra várhatóak a kismalacok? :)
Pemi,ne sajnáld,ez nem miattad van..
Nem tudom,egy ügyvédtől kaptam ajánlatot 30ezer/tárgyalásra..Megbeszélésnél az első fél óra ingyen van aztán minden fél óra 900...
Nekem ez nem éri meg..
Nem harapok,csak a véleményemet írtam le..
Nekem is volt dolgom bőven..
De ezt a témát itt le is zártam..
Jaj, nemám összevesztek egy ilyen hülyeségen!
Én nem akartam semmi rosszat, csak tervezgetjük a kismamás fórumon a pólót, erre itt meg összezavartam mindent, úgy sajnálom:( Tényleg nem akartam!
Az ügyvédes történethez meg, hogy nem biztos, hogy egyből elolvassák ám, lehet, hogy majd csak pár hét múlva fognak reagálni, egyébként is tudod milyen lassan megy minden a bürokrácia világában...
Úgy látom, hogy harapsz ma. Tudom, hogy gondjaid vannak, de azért nem azokat kell leharapni, akik általában melletted vannak...
Tegnap elfoglalt voltam, éjjel fél 12kor feküdtem le, mert a lakást nyaltam egész nap. Csak ennyi az indok, amiért nem közöltem az ötletemet.
Szép napot mindenkinek, én leléptem.
Nem durcizok..
Tegnap láttad mit írt Pemi,mi lenne az ötlet..
Csinálok egy rajzot,és eszedbe jut hirtelen valami merőben más..
Tegnap is mondhattál volna ötleteket..
Ez nem durcizás kérdése..
Nem, mert csak egy ötlet volt. Ha van jobb, akkor miért ne tetetnénk azt a pólóra?
Különben sem én vagyok a kitalálója a pólónak, csak a mintán agyaltam én is, és azért kértem tőletek is segítséget, mert ti azért csak jobban értetek az ilyesmihez, meg ti szoktatok saját mintákat gyártani, és még élvezitek is!