Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
kb 1 óra, és Ancsa aludni fog!
de vasárnap nem ér ám aludni!!!!!! mert szétkiabálom az utcátokat!!!!
Ki én??:DD
Most is ébren vagyok..Na meg nálam mindig kéne:DD
Nem alhatsz, meg van tiltva:p
Tessék szépen összekaparni az öbizalmad darabkáit, és összerakni!
Semmi gáz!
Jaaaj, mintha te nem szoknál aludni akkor, mikor nem kéne! :DDD
Ja lemaradtam:))
Fogd má be Ancsa:DD
Van valami olyan füstölő amit ha az ágy mellé tesz az ember beindulnak az ágyban a dolgok...
Uram mondott valami ilyesmit..
:DDDD Tudunk élni mi?
De legalább kicsit felvidultál látod?
Majd veszünk neked relaxációs füstölőt, meg minden ilyen anyámkínját, hátha...
Én se, csak tudom, hogy mire jó;)
A Zuram nagy rajongója volt ezeknek régen, úgyhogy tudom, hogy mi mire jó... De lehet majd én is ki fogom próbálni legközelebb, ha discoba megyünk! Mi baj történhet? Ott lesz a Tomi,vigyáz rám...
:D
Sose próbáltam! Bármilyen hihetetlen!:)
Basszus, akkor nem tudom, hogyan tudnád ledobni a gátlásokat! De majd kitalálom, tudod, hogy mindig kiötlök valamit!
Mi a helyzet a discodrogokkal? :p
PS: ez az, hogy meg se próbáltam, esélyt se adtam.
Pemi: nem bírom az alkoholt, a szagától is hányok, még ha máson is érzem, akkor is. Ennek története van, de ha elmesélem, tuti hogy kimegyek felakasztani magam. Ennél jobban már nem akarok beforogni.
Sziasztok:)
Nem baj,az jo hogy eddig eljutottal es legalabb megprobaltad.
Valahogy nem mertem lépni, és teljesen bezárkóztam minden lehetőség elől.
Úgy éreztem, hogy nem vagyok kész még...
Csak azt tudom mondani, hogy pasikkal teljesen más, ott van egy "protokoll" amit követ az ember, mindegyik kiszámítható valamilyen szinten. De ez... MÁS.
Megijedtem az érzéseimtől, és lehet, hogy nyálasan hangzik, de tényleg nem tudtam másra gondolni, csak Kálmira.
Igaza van Peminek...
Ez nem úgy működik, hogy meglátod élőben, és akkor is minden ugyan olyan...
A fantázia néha sokkal valóságosabb, ebben a cipőben már jártam én is... :/
Na jó nem kérek házhoz Zombikat meg múmiákat,két élő mozgó van itt is,sőt az egyik még kiabál is:))
Hát kell ennél több a boldogsághoz?:DD
Nagyon sokat beszélgettünk, de egy idő után ez elakadt. Negyed 11 felé ért ide, éjjel kettőkor ment haza.
Semmi extra nem történt, csak egyszerűen nem voltam rá képes, hogy bármit is csináljak vele. Nem a személyével volt bajom, hanem úgy alapból mindennel. Folyton Kálmira gondoltam. Többek közt.
:)
akkor keressek neked néhányat? Sétálnak errefelé páran, átküldöm őket a forgatásra:D
Ja, és el is ment egyből? Úúúúh, az gáz! Basszus!
Dehát mi történt?