Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Más:
Nektek milyen volt ez a hét? Nálunk egyértelműen katasztrófa, jobb lett volna átaludni az elmúlt pár napot! :O
Az egyik fucking sofőrünk kabriót csinált egy vadinatúj kocsiból, bement egy nem elég magas híd alá, kééééész... Az idiótája megy keresztül tökön-babon a navigáció után. Én meg táncoljam el a külföldi megbízónak, isteni volt... :(
Sziasztok!
Vééégre péntek!!!
Csak kár, hogy anyósom megfűszerezi a hétvégénket... :S OKtóber végén van a szülinapja, de már most süt egy valag sütit vasárnapra, én meg mehetek érte Vácra, grrr.... Inkább meglennék a sütije nélkül, bakker!
Mindi vesz a gyereknek cuccuokat, és ezért cserébe kénytelenek vagyunk elviselni. Ki is használja... Mindig mondom, hogy marha jól áll neki az Érd-Vác távolság! :DD
Na, jó, nem panaszkodom, lehetne sokkal rosszabb is...
Sziasztok!
Csak beköszöntem! :*
Bakker, nem is ide akartam írni... Hogy a f@szba jött ez ide????? Pfffhh...
A második bekezdés az ide is jöhet. Véleményetek?
Lenke: a fiad nagyon király volt!!!!!
Ma a csicska ovinéni megint beszólt. Szerencséje, hogy nem hallottam... Amilyen kedvemben vagyok, gyerekekre nem tekintve leszakítottam volna a fejét, és beleordítottam volna a tüdejébe... :@
De tényleg, mit lehet az ilyennel csinálni? Mindig azzal fogadja az anyukákat (főleg engem, meg a szomszédomat), hogy ilyen meg olyan rossz volt a gyerekünk... Már kettő lehetőséget ellőtt a kisasszony, harmadikra orrba fogom vágni... Hát milyen dolog ez?!
Mákos tésztát csináltam!:)
Aki szereti az jöhet, még van!
Sziasztok!
Tigris, nem baj, fel a fejjel, nem hibáztál, egyszerűen nem ment, ez még nem a világ vége :)
Na jóvan gyerekek, én leszédülök az éhségtől, megyek burkolok valamit.
Jaa, fogytam két kilót! :)
Még mindig hengertestem van, de jelenleg 66 kg vagyok. Megyek is gyorsan, felszedek a hűtőből valami zsírosat... :P
Honnan tudod hogy egy óra?:DD
Na ez az utcának nem újdonság,megszokták,hogy nálunk valaki mindig kiabál:))
Arra se fog felkelni! :)))
Jól meg kell ráááááázni! :D