Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
de nem nyüzsög senki...:(
én viszont benyüzsgök az ágyikómba.
szép álmokat!!!
Hogy te milyen dinka vagy:DD
átmehetek?? :DDD vagy az is elég, ha átküldöm a fiaim:)))
Sziasztok!
Nem nagyon nyüzsögtetek ma itt...
Pedig reméltem, lesz mit olvasnom munka után... ;o)
Na már itt is vagyok:) Én ma lustulok amúgy, tegnap nagyjából megcsináltam mindent, ma meg még nem csinált nagy koszt a gyerek. Nem is tudom mi van vele:DDD
egészségedre:) Kicsi itt is alszik, de megyek is kitakarítom az előszobát:S
Hát akkor csak hogy fájjon, én most megyek, engedek egy kád forró vizet, és jól belefekszem amíg a gyerek alszik:) Tudom szemét dög vagyok...
he-he előbb jöjjön haza Pityesz gyereket pesztrálni:)
Azta! Akkor tényleg jól nyomták a melót! Akkor bégre mehetsz pancoslni:)
Ügyes voltál, mert kész vannak és gáz is van, hurrráááá!!!!!
Szóltam nekik hogy kapják össze magukat:D
hali!
Köszi! nagyon dolgoznak, remélem eredményesen.
Sziasztok.
Mindenkinek szép napot kívánok!:)
És melegvizet!!:)
Azok biztos nem fognak, csaktán jó lesz már!
nahát 1.5 milláért legyen csak jó, bár a gázművek beleköthet valamibe:S
Azért ne éld bele nagyon magad, hátha nem sikerül nekik valami. Ahogy én a szerelőket ismerem, ez simán előfordulhat! Bocs, nem akartalak elkeseríteni, biztos megcsinálják!!! :p
hö-hö. Most jöttek meg a szerelők, 14 órát felszerelnek, meo, átadás, nyomáspróba, hallaluja, ilyenek:D Szóval délutánra talán lesz forró víz a kopaszra, muhaha
jó reggelt!
Timi! fürcsi? volt már?
Hát majd csak kihoztok valami jót:)
De egy dedikált album mindenképp jár nekünk!
én igen. A zapjuk meg punkzenekarban:)
:DDDDDDDDDDD Akkor valami deathmetál bandábangondolkodtok ugye? :p
he-he. Mi is tervezünk karácsonyra venni nekik, oszt apjukkal alakíthatnak zenekart, mert ő pénteken kapta meg az új gitárját. Én meg adom az aláfestést hörgés, ordítás formájában:)
Torta majd csak vasárnap lesz, akkor jönnek a ősök is köszönteni. A szintiért meg teljesen odavolt, azzal evett, és még aludni is azzal akart:DD
9-kor feküdt le aludni, pedig máskor már fél 8-kor alsizk, de most annyira ráizgult a szintire, hogy nem tudtuk letenni, így is alig tudott elaludni.
Szóval mit szólt-at akartam írni:S
Sziasztok!
Pemete jól teleettétek magatokat tortával? MInt szólt a szintihez? Azt kapott ugyi?
További ajánlott fórumok: