Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Te, és szerinted nap közben nem fognak szexelni, ha együtt kinn vannak? :OOO
Nálunk dupla üvegfal van a fiú meg a lányhöri között... Ha fél percre együtt lennének, már megint jönnének a rózsaszín kukacok... :))
Hát szerintem akkor inkább a különzárás..
Napközben általában úgyis kint vannak.
Éjjel meg kibírják hogy nem egy háztartásban alszanak:)
Kutyának is van, macskának is van, akkor bizti van a coceszoknak is!
Meg kéne kérdezni az állatorvost, bár valószínűleg elég drága játék, és azt fogja mondani, hogy inkább ne engedd össze őket!
Nah majd viszem hozzád irigykedni a kutyáimat:DD
A malac már nem engedi megfogni magát..
Szóval nem tudom mi van vele,mert a szőrétől nem látszik semmi..
Nagyon bízok benne,hogy nincs semmi,mert 6 hós koráig elpusztulhat a vemhességben..Ő meg még alig 3 hós..
Szóval különköltöztetés lesz...
Aztán meglátjuk mi van most..Valami 60 nap náluk is a vemhesség szóval rágom a körmeimet..
Nézek nekik majd óvszert vagy fogamzásgátlót:DD
az milyen már, hogy a tanárok kirándulnak vazzeee:S
Jó kis fullos házikója lesz a kutyinak.
Jó reggelt, én is befutottam...
WTF van itt már megint???? :D
Bár mindig azt szoktam mondani, hogy a vitanap a csütörtök, tegnap pont az volt. :DDD
Nekem ma is meló, gyereknek nincs suli (yeyeyeeeee), mert a tanárok kirándulnak. Hát jó...
Holnap eltúrázunk kutyaólért a horvát határhoz, feleannyiba kerül, mint itt Bp környékén. Az dízel meg nekem nem kerül pénzembe, csak apámnak, hehe... Full extrás, barna zsindelyes, kívülbelülalulfelül szigetelt kutyaólat kap a Lotyesz.
Ancsa, mi hírek a tengericocákkal? Még nem is gratuláltam hozzájuk! :))
Gömbölyödik a lány? :O
Az enyém simán megállapítja mi bajom van ha valami fáj..
Másfél éve össze vissza törtem a bokám,azt mondja nekem,nincs azzal baj,menjek be borogassam másnapra elmúlik..
Mondom neki ok,de nem tudok menni..
Az ügyeleten kiderült,hogy eltört a bokám,letört a lábfejemből,elszakadt egy szalag..
Hazajöttem gipsszel erre azt mondja anyósom látod én mondtam hogy valami nem jó mert csúnya színe volt a lábadnak!!
Basszus ezen most nagyon jót nevettem,potyognak a könnyeim..
Aranyos lehetett a kicsi,hogy adott a kutyáknak sütit:)
Na gondolj bele nálunk mi lenne ha lenne gyerek..Már olyanokat tanult volna anyóstól:S
Persze és kommentál is mindent.
Tegnap alkotott: összeszedte a sütimorzsákat a gyerekek után és kiszórta az ablakon, mondta Hajninak, hogy majd megeszik a kutyák, ha arra járnak. Több se kellett a kiscsajnak: elkezdte kidobálni a sütit:S Pityesz kiakadt, hogy minek csinál hülyeséget.
Úgy legyen!(kád forró víz)
Látom a te anyósod is mindenhez ért..
Vááá az enyém is és ezzel tud kiborítani igazán..
Remélem az lesz:)
Én vagyok a kulcsok őre a szerelők miatt, mehetek turnézni a két gyerekkel két lakásba is, ami nem üres, amíg ott lesznek a szerelők:)
És talán holnap beleülhetek végre egy kád forró vízbe:)
Szia Timi.
Neked is és a lányoknak is:)
És mindenkinek jó reggelt.
Szia Lányok!
Mindenkinek nyugodt, stresszmentes szép napot kívánok!
A vendégért mindent,szóval amikor maga ráér akkor már rendelek is:))
Tudod,csak dudálj,vagy kiabálj ahogy szoktál:)
nem kérdeztem tőle, hogy ragasztva van...de majd megkérdem. mittomén?! :))) majd megnézed!
és mikor tetszik rendelni???? kaphatok időpontot?
Jájj a kampósakat de nem szeretem..
A kavics ragasztva van?
Mert az pikk-pakk ki fog ám esni..
Vagy ha van színtelen körömlakkod azzal kend le!!
Gyere és belevarázsolom oda ahová kell;)
Hát hogy a viharba ne:)
És mit vettél magadnak?:D
Ancsa! vettem magamnak valamit...:)))
segítesz???? ;)
.Nem akarok senkinek a partjan allni,de en megertem Mothertigert,mivel nem volt ideje hoxazni,kicsit kesobb mondott velemenyt.En is foglalt vagyok,van amikor visszaolvasok es ugy szolok egy temahoz hogy kozbe le vagyok maradva 2 tekercs wc papirnyival...:P
De elvegre egy sz@r rajzrol van szo,mit kell ezen vitatkozni hogy egyiknek mas elkepzelese van mint a masiknak?????A baratsag arrol szol hogy nem veszekedunk sem rajzon,sem semmin.
Bocs,