Baracskai Börtön (beszélgetés)
Nem-nem!Nem engedélyezték
Na klassz!!! Akkor jóváhagyták. De jó!:) Mit nem adnék én is egy napért, hogy itthon legyen?! A jóhoz könnyű hozzászokni sajna, aztán meg ha nincs akkor hiányzik! A csók, az ölelés, a stb.!!!!!!!! Jó zökkentést!:))
Sziasztok. Kérem valaki segítsen nekem. Most szombaton mennék a kisfiammal látogatni a párom. Viszont az autónk beadta a kulcsot, persze már bérautó sincs, már amit meg lehet fizetni. A lényeg, hogy vonattal mennénk, a kérdésem az lenne, hogy jutunk el a babakocsival együtt a börtönig? Van taxi, ami mondjuk elvisz? Ha jól tudom busz nincs. A Neten ennek hiába néztem utána.... Előre is köszi annak, aki tud segíteni!
Nekem szavam sem lehet már , mert most szombaton újra jön haza a párom igaz most csak egy napra de 2 hetente egy nap is nagyon jó az elmúlt egy évhez képest. Nem tudom miért van az hogy mióta itthon volt még jobban hiányzik mint előtte. Hülyén hangzik de így van. Vagy már megszoktam előtte az egyedüllétet és most kizökkentett? Nem baj csak zökkentcsen ki két hetenkét:-))
Erazs! Te azóta sem voltál?
Terra!Vasárnap látogatás! :) végre!
Holle!Te mikor mész?
Nem telik az idő sehogy sem lányok.:( Vagy megállt, nem tudom?! Ti hogy vagytok ezzel? Nálatok van valami fejlemény? Pusz mindenkinek
Papírtakarékosabb lenne ha nem hozzátűznék hanem a másik oldalára másolnák a tájékoztatót. Mi már 11-szer voltunk látogatni biztosan feljegyzik hogy annyiszor ott voltam engem már nem kéne tájékoztatniuk, főleg úgy hogy télben fagyban hóban esőben és kánikulában is mindhárom kapunál elmondják mit nem lehet csinálni. No komment.
Csak azért, hogy nehogy Ti is így járjatok:
11-én megyek látogatásra, a párom már a múlt héten elküldte nekem a papírt, hozzácsatolva a tájékoztatót. De elfelejtette az engedélyt aláírni, így visszaküldtem neki, nehogy a hiányzó aláírás miatt ne engedjenek majd be. A tájékoztatót leszedtem róla, hogy könnyebben beleférjen a borítékba. Erre ott azt mondták neki, hogy ez így nem érvényes, mert nincs mögötte a tájékoztató, az aláírás nélkül pedig érvényes lett volna, tehát vissza sem kellett volna küldenem. Tehát a "logika": az nem baj, ha nincs rajta a saját kezű aláírás, az viszont baj, hogy nincs mögötte a tájékoztató, amit akár 8 millió pld-ban is ki tudok nyomtatni a honlapról...
Na itt vagyok újra:-)) Csodás volt ez a 6 nap:-))
... neked... akart lenni :)
De jó beked mayra!
Lehet hülyeséget kérdezek,de mi is az az EVSZ?
Köszike!
Jaaj reggel jön az én kincsem :-))))
Nah igen.Logika?Azt tényleg nem az ilyen meg az ehhez hasonlóan meghozott döntésekben kell keresni.
Az OTT nem az a hely,ahol a logikán alapulnak a döntések szerintem.
Egyszerűen csak ez van :S
"Az vagy nekem, mi testnek a kenyér
s tavaszi zápor fűszere a földnek;
lelkem miattad örök harcban él,
mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg;
csupa fény és boldogság büszke elmém,
majd fél: az idő ellop, eltemet;
csak az enyém légy, néha azt szeretném,
majd, hogy a világ lássa kincsemet;
arcod varázsa csordultig betölt,
s egy pillantásodért is sorvadok;
nincs más, nem is akarok más gyönyört,
csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
részeg vagyok és mindig szomjazom."
/William Shakespeare/
Ja mondjuk a C vitamin se gyógyszer és azt is a doki bírálta el de pl a strepsils tablettát doki nélkül odaadták.
Doki??? Nálunk a doki beleegyezése csak a gyógyszernek minősülő cuccokra kellett. A Béres csepp mióta minősül gyógyszernek? Az gyógyhatású készítmény tudomásom szerint. De mondjuk nem kell keresni a logikát a bvben arra már rájöttem:-)))
A Béres cseppet még megkaphatja,ha a doki beleegyezik.Ma mondta! :)
Azért köszi a választ! :)
Folyadékot és port nem lehet beküldeni. Én is küldtem be egy por állagú gyógyszert és visszaküldték hogy tabletta formában küldjem be, mert szerencsére úgy is lehetett kapni.
Szerintem a talpbetét oké lesz, de a saját csomagolásában küldd be, úgy ahogy megveszed. A Béres cseppet szerintem nem adják oda neki...
A bevonulás és a feltételes szabadlábrahelyezés közötti idő fele, de ha az előzetes után szabadlábon volt akkor az előzetest le kell vonni belőle. Csak a folyamatosan töltött idő.
Az EVSZ-nél a félidő melyik dátumra vonatkozik. A feltételes szab.lábra helyezés időpontja vagy a kitöltött időpont? Köszi
Talpbetétet szerintem ok. Bár gondolom ez inkább költői kérdés volt.:) A Béres cseppet passzolom.
Azért remélem,ha beküldök pl 1talpbetétet,csak mert nedvszívó,meg illatos meg a fenetudja,még nem nyesik ketté,megnézni,nem rejtettem-e valamit bele.Vagy igen?Egyáltalán,azt lehet?MErt kért a drágám.MEg Béres cseppet?Azt itthon is szedte.Köszi előre is!
Tapasztalatom az már nekem is van,sajnos..
További ajánlott fórumok: