Baracskai Börtön (beszélgetés)
Miért tévedtem volna el? :D
Sok minden érdekelhet attól függetlenül komolyan.
Köszönöm! Nagyon kedves vagy! Erőre, kitartásra mindannyiunknak szüksége van.
A visszalévő 10 hónapot már a kedvezményekkel számoljuk. Dolgozik, gyűjti a dicséreteket, mindent elkövet azért, hogy a lehető leghamarabb újra együtt lehessünk. A rengeteg "fáradozása" eredményeképpen januárban néhány napot együtt is lehetünk.
[link]
Szerintem ez nem csak számomra lesz megindító.A katonák helyére képzelje most mindannyitok a kedvesét!
már beszéltem velük,de mindenki mást mond.a csomag amugy 5,8kg volt,remélem nem küldik vissza.de köszönöm.
ez a szolnoki börtön telszáma,ha gondolod kérdezd meg 06-56/512-750,én már rég küldtem oda,nem biztos,hogy jól emlékszem..felhívod ezt a számot kérsz egy nevelőtisztet és megmondja.fogadni meg akkor tud csomagot ha a kapcsolattartóit visszaküldted és benne van már a számítógéprendszerükbe.
Kérdésem lenne:A párom szolnokon van előzetesben.Hány kilo lehet a ruha csomag?
Nem,dehogy,nem bántottál meg,igazad van...Egyébként nekem is nehéz leírni a szót is,hogy ember,mert nem tartom annak...Sőt,a leveleket mindig úgy írja alá,hogy "szerető férjed",de én még sose írtam azt,hogy "feleséged"mert nem áll rá a kezem valahogy...pedig volt idő mikor büszke voltam arra,hogy összeházasodtunk.De a verés óta nem megy...
Remélem nem bántottalak meg,nem állt szándékomban!De muszá észhez térned,magad éppsége ,de főleg a gyermeked miatt!Nagyon sok erőt kívánok,hogy újra kezdhessed!Sok-sok boldog,nyugodt évet eztán!
Hát a dédim,a mamám,és anyukám is nagy woodoo mester!JÁÁJ,árányos,egy pár száázz forintot szánnnyyonn mán'rám:osszt szerencsét mondok magának!(he-he)
Huhh, te kis boszorka:))) Ha bejön, Te leszel az első,aki eszembe jut majd akkor!!:))
Figyeld csak meg,amit küldtem neked tegnap jelet,befog jönni!!
hát hawai nyaralás első osztályon repülve..Nem tévedtél el az önkielégítés eszközökkel fórumról?De tényleg..
Sok-sok erőt,talán ha jól mennek benn a dolgok,kedvezményt kaphat a párod,és annyival is hamarabb lehettek majd együtt!
Bodza!Más ember nemdönthet helyetted!Sajna a lányom apja is hasonló kariberű ember volt,mint a te férjed.Én elhagytam,de az utánam következők sem úszták meg szárazon!az előző hozzászólásokban írtam is róla..Szóval,mivel te kértél véleményt,én nyíltan leírom az őszinte gondolatom:Az ember kifejezés szándékos,mert férfinak nem nevezhető a párod,ne is haragudj!De lehet,még az ember kifejezést se érdemli meg.Meghökkenve olvastam,hogy sírtál érte,és gondoskodsz róla a történtek után!Ez egy típus.Gén.soha nemfog változni,legfeljebb legközelebb nemúszod meg a sztorit!Mégha te legbelül szereted is(számomra érthetetlen okból),neked elsősorban anyaként kell döntened,lépned!Tiszta lapot kéne nyitnod,egy tőle eltitkolt,messzi városban,ahol előbb-utóbb rád talál az igazi boldogság!
Légyszives olvassátok el a naplómat,kiváncsi vagyok a véleményetekre...
De mennyire igazad van!!:))
Ne félj ők majd tudják hová tegyék a kezüket,ennyi idő után!!:))
Igaz láthatom,de tudod nem érhetek hozzá egyáltalán. Semmiféle testi érintkezés nem lehet:((( és ezt iszonyú nehéz kibírni. Ott ül velem szemben, közel van az arca és mégsem érhetek hozzá:((( Őrület!:(
Amit írtál pedig,hogy azt sem tudod ,hogy fogsz hozzáérni,ha kijön, hát ezzel én is így vagyok. Istenem ,ha újra érinthetem egyszer, az maga lesz az álom!:)bízom a házi őrizetben,hogy hamarosan valóra válik ez az álmom!
DE jó annak,aki láthatja ha csak kis időre is a párját,érezheti a bőre illatát,beszélhet vele személyesen!Nem is tudom,ha kijön,hogyan fogok hozzá érni,biztos remegő kézzel,és szerintem szégyenlős is leszek előtte egy darabig,amíg megszokom a helyzetet megint.Bárcsak ott tartanánk már..
Sziasztok csajszik! Még egy nap és utána megyek beszélőre. 5-én láthatom az én drága életemet!))
Ilyenkor megkezdi a gyomrom a remegést,annyira várom a napot! A gyerekek is megkapták a kapcsolattartóit, de úgy döntöttünk erre a talira még nem viszem őket,mert rengeteg mindent meg kell még beszélnünk az üggyel kapcsolatosan is meg minden másról és nem kell a gyerek fül még oda.
Szép estét és puszi Nektek!
Köszönöm a magam és a többiek nevében! Bárcsak én is látnám már a végét a rémálomnak, de mi még azt sem tudjuk mennyit fog kapni.(
Neked is kitartást és minden jót kívánok!!!
Sziasztok Lányok, Asszonyok!
Jó ideje olvasgatom már a fórumot. Én is érintett vagyok Baracska-ügyben. A Párom tíz hónapja nincs velem és nagyjából még ugyanennyit kell várnom rá.
Minden tiszteletem Nektek a kitartásotokért és ismeretlenül is mindenkinek azt kívánom, hogy ez az év sok-sok szabadulást és örömteli együttléteket hozzon!
Szia Drága Era!
Kicsit elvoltunk tűnve...eléggé depressziós volt az ünnepi időszak...végre vége...
A Drágámnak sajnos 29.-e óta nem hallottam a hangját...a mai nap folyamán végre tudtam egy kis pénz tölteni a kártyájára!
Két nap és végre beszélhetünk.
Képzeld 9.-én megyünk beszélőre végre...már számolom a napokat:)
Hogy vagytok?Hogy teltek az ünnepek?
Ti mikor fogjátok látni egymást?
Puszink. :))
sya.az én uram 5.ben legalábbis azt hiszem.Szerintem sokan félre értik itt a dolgokat..Olyan priviket kapok,hogy eldobom az agyam!Nem keres itt senki partnert szerintem ez a fórum címéből talán levágható..
Sziasztok!
Engem is érdekelne baracska...Milyen ott?
Szió!
Rég "láttalak"!
Remélem jól vagytok! :)
Mikor mentek látogatni?
Pussz!! :)
További ajánlott fórumok: