Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Baracskai Börtön fórum

Baracskai Börtön (beszélgetés)

495. erazs82 (válaszként erre: 493. - Oc.né)
2011. jan. 2. 16:06

Én elolvastam.

Jól megírtad neki.Nem értem az ilyen embereket?!?...Azt hiszi,ez egy nyílt fórum,akkor már jogában áll sértegetni egy másik embert.Hm...

Kitartást!Meglásd,lassan minden rendben lesz! :)

Melyik épületben van a szerelmed?

Mi még a IV.ben.Remélem nem rakosgatják el megint.

Szép napot neked! :)

494. fce4fa4406 (válaszként erre: 493. - Lonley)
2011. jan. 2. 15:57
Hát persze,ezt csak az éli át igazán,aki szintén benne van.Bár idegenek vagyunk egymás számára,mégis sorstársként,talán segíthetünk a másikat tovább lökni egy-egy depis mélypontból!Én is holnap rakomfel a csomagot,és telópénzt,végre hallhatom legalább a hangját.hosszú lenn leírni,miért nem megyek beszélőre,de ha ráérsz,nézd megy az előző hozzászólásaim,a naplóm,ott már leírtam ezt.A sors majd eldönti,mi lesz veletek,ha az van megírva,úgyis együtt maradtok!
493. lonley
2011. jan. 2. 15:14

:)Köszi,kedves vagy,hogy segíteni próbálsz!Az a baj,hogy a körülöttem lévő emberek nem értik ezt,csak itt ez a néhány nő tudja,miről beszélek.Azt mondták(és lehet meg kéne fogadnom),hogy fogjam fel úgy,hogy Ő most nem létezik.Persze,gondoskodjak róla,szeressem,várjam,de éljem az életet.Most eljutottam erre a szintre,de épp ettől van lelkiismeretem, hogy mintha változott volna valami.De nem tudom,hogy ez pozitív vagy negatív.Tehát el jutottam arra a szintre,hogy teszem,amit tennem kell,ő meg majd jön egyszer.De mi van,ha pont ezért szakad meg valami,mert így teszek?

Az őszülésről ne beszéljünk.Amióta ez a helyzet, csomó őszhajszálat szettem ki.Szerinted?Ez nem normális ennyi idősen.Lassan a Swrtzkopf belőlem fog élni...Te miért nem láthatod a férjed?A gyerekek hogy viselik?

492. fce4fa4406 (válaszként erre: 491. - Lonley)
2011. jan. 2. 11:56
Nézd!Én 6hónapja nem láttam a FÉRJEM,és 2gyerekkel,rengeteg teherrel várom őt!Tornázok,éjjel pszihológiát tanulok.Próbálom lekötni a figyelmem hasznosan.Sokszor ő is abból nyer erőt,ha tudja,itthon mindent elintézek!túl fiatal vagy,ilyen nehéz helyzethez,belecsöppentél egy ólom nehéz,fájdalmas szituba.Fel a fejjel,és nelegyen bűntudatod!Hallgassad meg gáspár laci.és mégis forog a föld című számát!!És ha magányos vagy,írj csak ide,ha tudok segítek!Sajna 20éves koromtól sokszor belecsöppentem én is a várakozásba!(legalább te még nem őszülsz,mint én,és nem a harisnygatya tartja össze a hátsód!) :))
491. lonley (válaszként erre: 495. - Oc.né)
2011. jan. 2. 11:09
Köszönöm!Tudom,hogy mit kéne tenni,és tenném is,de az anyagi helyzetem is siralmas,tehát hogy magamra költsek az most lehetetlen.sajnos.:(Hétfőn kellene feladni a csomagot a páromnak,hát az is nehéz történet lesz anyagilag.De megoldom valahogy.Igen,vannak terveim,de nem érzek magamban elég erőt ahoz,hogy végigcsináljam.Tudom,hogy van értelme és csak a kedvesem hajt előre,hogy majd büszke legyen és ne egy megtört nőt kapjon vissza.De nem láttam 4 hónapja,és ez csak nehezíti a dolgokat.Kezd azért is bűntudatom lenni,hogy már nem minden gondolatom körülötte forog,hanem magam körül is néha.Ez baj?Ez azt jelenti,hogy kezd múlni?Ugye nem????
490. lonley
2011. jan. 1. 14:04
Hát kedves mindenki,remélem a 2011 jobb lesz.Sokatok már ölelheti magához a kedvesét ebben az évben.De én,csak frusztrálva érzem magamat attól,hogy mennyi idő fog még eltelni,amíg én is átölelhetem a páromat.Nem tudom,hogy dolgozzam fel,mert nincsen senki mellettem,aki hasznos tanáccsal lásson el.Egyenlőre munkát sem találtam és kétségbeejtő a szituáció.kérlek segítsetek nekem,pár tanáccsal!köszönöm
2010. dec. 31. 00:49
Megint nemtok aludni,nagyon hiányzik az uram.Tom,szilveszter is csak 1nap,a365ből,de akkor is nehéz átélni egyedül.
2010. dec. 30. 20:15

Mindenkinek kívánok sokkal boldogabb Új Évet, mint ami a hátunk mögött van!!! Kitartást és sok-sok

erőt nekünk!! És tudjátok mindig hinni és bízni kell a legjobbakban, hogy minden jóra fog fordulni és újra boldogok leszünk velük!!! Puszi Nektek!!!:)

2010. dec. 30. 17:29
Én is egy boldogabb új évet kívánok mindenkinek!!!
486. erazs82
2010. dec. 30. 17:22

Kedves mindenki!

Remélem egy jobb,szebb év köszönt ránk az elkövetkező napokban!

Mindenkinek kitartást,és fel a fejjel!

Boldog újévet!

Era

485. erazs82 (válaszként erre: 475. - Holle27)
2010. dec. 30. 17:20

Szió!

Búék neked is!És kitartás!

Remélem minden ok,majd ha már lesz egy kis nyugi,írj.Nálunk végülis minden rendben,a helyzet változatlan.Szar,de nem reménytelen.

Vigyázz magatokra!

Sok puszi!

484. fce4fa4406 (válaszként erre: 483. - 3a759fdb24)
2010. dec. 30. 16:52
NYUGI!Nem tudok semmi konkrétumot mesélni,mert én hál'isten nem hallottam semmit!Ha töttént is bármi atrocitás odabenn,arról én nem tudok,mert a párom soha nemmesélt ilyenről.Csak remélemhogy ilyen sztorik,a amerikai filmekben vannak.Próbálj kicsit kikapcsolódni holnap.és érezd jól magad!Igenis hozdki ebből a helyzetből a legjobbat!sya
483. 3a759fdb24 (válaszként erre: 482. - Fce4fa4406)
2010. dec. 30. 15:26

Hatalmasat sóhajtottam, amikor elolvastam az első mondatodat, huhh, ezzel a mondattal mindent elmondtál:(((

A szilvesztert a családdal és a barátokkal töltöm, egy nagyobb buli keretein belül, kb. 50-en leszünk. (Már is hiányzik), minden üres nélküle, azért remélem jól fog elsülni!:)

Érdekes lehet,hogy anyud jósnő:) olyan sokat foglalkoztat mostanában,hogy elmenjek egy jósnőhöz, csak túlságosan tartok attól,amit mondana, ez tart vissza. Kellemes családi összejövetelt neked, és kívánok sokkal, de sokkal

boldogabb Új Évet 2011-re!!!:) Puszikállak!!:)

482. fce4fa4406 (válaszként erre: 480. - 3a759fdb24)
2010. dec. 30. 14:54
Most én mondom neked,amit előtte te mondtál nekm:jobb nemtudni fájó dolgokról!Te hogy töltöd a holnapot?mi átmegyünk anyuméhoz a gyerekekkel.Ők malacot sütnek,én sütiket sütöttem.Buli nemlesz,mivel gyászolunk,de kajálgatunk,iszogatunk,tv-zünk,beszélgetünk.Anyám jósnő,ilyenkor éves kártyavetés,meg minden woodoos dolog bejátszik.:))
2010. dec. 30. 14:18
Egyébként kinek mi a terve szilveszterre?
2010. dec. 30. 11:43
Újabb téma, ami engem foglalkoztat sajnos, mert félek mi lesz.(( Aki már tud vmit arról,hogy mi van a tényleges büntetés megkezdése után, az nyilatkozzon már. Tudjátok a beavatásos és egyéb dolgokra gondolok, hogy ebből mi igaz, és hogy van ez valójában ott bent?
479. aaa21
2010. dec. 29. 17:53

Az egri börtönben is vegyesen vannak pl.

Egy emelettel lejjebb vannak a nők.Ott is mennek levelezések,az udvaron elrejtett levelekre gondolok,vagy a WCbe való kiabálás...stb.

Kitartást nektek!

478. bodza55555 (válaszként erre: 471. - 3a759fdb24)
2010. dec. 29. 16:55

Pesten a Nagy Ignác u.-ban.

És eddig én se tudtam,ill.tudtam hogy vannak nők csak azt gondoltam másik épületben,de nem ...egy emelettel feljebb.Bizony már hajnalban kezdődik az ordítás,hogy:-Babám,küldj egy cigit stb...Így imádlak,úgy imádlak...

Nekem egyébként nagyobb fájdalom lenne ha lelkileg kerülne közel egy sorstársához mint ha a kinti életben szexelne valakivel.Bár tudomásom szerint sosem csalt meg és tán ezt is csak érdekességként mesélte el,meg mert idegesíti az óbégatás,mert akkor nem irogatna kérvényt hogy vigyék már vissza oda ahol lennie kéne...

2010. dec. 29. 12:58
ISTENKE ADJA NEKTEK,HOGY AZ ÉN KERESZTEM EGYEDI LEGYEN,HOGY SOHA NE ÉRJEN BENNETEKET CSALÓDÁS!!Nem volt szándékom elkeseríteni senkit,sem prédikálni nem állt szándékomban,de Könnyesnek igaza van,az éremnek mindíg 2oldala van.KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT,ÉS SOK ERŐT MINDENKINEK!
476. fce4fa4406 (válaszként erre: 474. - 3a759fdb24)
2010. dec. 29. 12:01
Kemény dolgok ezek!20évesen,1pici gyerekkel,össz:6év Baracskára csomagolás után,úgy döntöttem elég.Volt rá példa,megcsaltam,amit bevallottam,az akkori párom,úgy megvert,bepisiltem,kirúgta a térdem cserébe.Mikor 3.szorra bekerült,leléptem tőle.férjhez mentem.most a lányom apja 40éves,ugyanolyan léha életet él,lop,csal,nőzik,a haverok az élete,mint akkor.Szóval sosem változott meg,nembántam meg elhagytam.most karácsonykor írt a lányomnak dublinból:januárban leakarlak venni a nevemről,mert nemakarok gyer.tart. fizetni!Hát ezt adta a 14éves lányomnak karira az állat,ainek 6évig csomagoltam.(nem lepődtem meg,hisz először akkoa csalt meg,amíg én szültem!!A saját ágyamba tette!)Ezt csak azért oszom meg veletek,hogy bilibe ne lógjon a kezünk,bizony nem mindenki válozik meg,okulva a rácsos időszakból!Sőt!
475. holle27 (válaszként erre: 444. - Erazs82)
2010. dec. 29. 11:44

Szia Drágám! Sziasztok Lányok! Bocs, hogy most írok, de még mindig nincs monitorom, bár a Jézuskától kaptam egyet végre, de majd csak hétvégén üzemelem be, most már leszek...:) Utólag is köszönöm a jókívánságot és viszont kívánom Neked is és mindenkinek. Sűrű volt ez a december és még nincs vége...Jövő Karácsony talán szebb lesz, bár a gyerekek nagyon élvezték az ajándékokat a készülődést és ez egy kicsit elfeledtette a sok bajt erre a pár napra. Lassan haladnak a dolgok, de haladnak. Kegyelmi válasz még mindig sehol, de legalább az összbünti megvan és talán haza is jöhet nemsokára egy iciripicirit, ha az ég és a csillagok is úgy akarják...

BUÉK és sok puszi és kitartás mindenkinek!

Holle

474. 3a759fdb24 (válaszként erre: 472. - Fce4fa4406)
2010. dec. 29. 11:11
Csak visszatérek még erre a kérdésre, mert ha jobban belegondolunk,akkor meg az a mondás is igaz lehet,hogy amiről nem tudunk az nem fáj. Hát nem tudom, lehet ez is egy megoldás lehet, abban az esetben, ha nem tartós kapcsolatról van szó, csak egy futó kalandról, hogy kicsit nőnek érezze az ember magát. Talán ebben az esetben ha nem tud róla, nem fáj neki, de nem is lehet ebben okosnak lenni. Szerintem addig amíg nem kerülünk ebbe a helyzetbe, csak találgatni lehet, mi lenne a helyes lépés, elmondani vagy hallgatni? Ki tudja?
473. 3a759fdb24 (válaszként erre: 472. - Fce4fa4406)
2010. dec. 29. 11:03
Ha most konkrétan rólunk nőkről beszélünk, akik várjuk a párjainkat kifele, akkor azt gondolom,ha nekem bárki betoppanna az életembe (nincs szándékomban, de nem tudhatjuk a sors mit tartogat nekünk) én elmondanám neki őszintén, nem akarom és nem fogom sohasem becsapni. Bár nem tudom elképzelni,hogy bárki más átvegye a helyét az éltemben, de ha mégis úgy alakulna nem lenne helyes őt hiú ábrándokban éltetni, hogy várok rá, közben pedig egész más lenne a valóság. Tény, hogy nagyon hosszú időről van szó szinte mindannyiunk életében, és még fiatal nők vagyunk, akiknek szüksége lenne a bújásra, a csókokra, és a szerelmeskedésre. Ettől függetlenül várok rá hűséggel, és bízom benne,hogy az élet nem szakít el tőle, mert vele képzelem a jövőmet, csakis vele!!! A lényeg,hogy szerintem nem szabad becsapni őket, ha bármi történik el kell mondani őszintén!
2010. dec. 29. 08:39
Ha már ennél az igencsak fájdalmas témánál tartunk!Korosztály és egyén függő ugyan,de mivan,ha a nő megcsalja a párját vmilyen okból.Vallja be,vállalva a szakítás következményét is akár,vagy tartsa meg a titkát?Van-e a férfinak ilyen esetben számonkérési joga a nővel szemben,hisz nagyrészt,mikor a bűncselekményt elkövette,számolnia kellett volna előtte tettei súlyával is!És ezek szerint felmerül:mivan,ha odabenn megcsalnak?Megbocsájtható?Egyátalán jobb ha fény derül rá?Nálunk erre teljesen más szokások vannak!A nő nemléphet félre(ha mégis megteszi agyonverik,kopasszá teszik),a férfinál ugyanez nyílt titkot rejt..a nő hazamegy az anyjához miután kiderül,hogy felszarvaták,pár napig,hétig kisírja magát.aztán utána megy a férje,és rájönnek,jobb,ha kibékülnek.Megfogadja az ura nemlesz több ilyen,de a romavér génből hajtja,de persze,miniszoknyás,salátevő lánykák mindíg akadnak..Bevallom nektek!egész életemben mindenkit megcsaltam,életemben először 5éve(mióta megismertem az igaz szerelmet),vagyok hű.Gondolatban sem csalom meg.Számtalan esetben próbára tettem őt,csalfa trükkökkel(lányt küldtemrá,felhívattam barátnőmel randira hívta kamu,stb..)A zöld kisszörny bennem égett!Nagyon nehéz őszintén bízni a másikban,tudom kéne,de valahogy abba is belepusztulok,ha a tv-ben másra néz.
471. 3a759fdb24 (válaszként erre: 470. - Bodza55555)
2010. dec. 28. 21:11
Ez érdekes, hol a párod ,ha kérdezhetem? Én ezt eddig nem is tudtam,hogy van olyan börtön, ahol vegyesen vannak férfiak és nők, nekem ez új teljesen. Persze jobb még az ember nem tudja ezeket a dolgokat konkrétan.
2010. dec. 28. 20:02
Én ma voltam a páromnál és szóba került a megcsalás,mivel itt vannak nők is egy emelettel feljebb.A cserekereskedelem folytán bizony itt is szövődnek szerelemnek vélt vagy valós kapcsolatok...
2010. dec. 28. 15:44
Mi legalább biztos lehetünk a hűségükben!Azért valóban sok asszony félre megy ebben a helyzetben,ha nemis a testiség miatt,csak szeretet hiányból.(persze nem magamra gondoltam!)De,én nem ítélem el őket sem,hisz fordított esetben is biztos lennének olyan férjek,akik vígasztalódnának idekinn,amíg az asszony benn van.
468. lonley
2010. dec. 28. 13:00

Könnyekkel!Sajnos én is tanú vagyok és amíg nem jogerős az ítélet addig sajnos nem láthatom...ez leaglább még egy év. De kitartok.Legalábbis szeretnék.

Az az igazság,hogy őket talán még jobban megviseli,hiszen nem tudják,hogy itthon mi a helyzet.Sokukban talán kételyek is támadnak az asszony hűségét illetőleg.De ezzel nem lehet mit tenni.De biztos,nekik sem könnyű...

2010. dec. 27. 17:10
Keserves ez mind2 oldalnak ben is kinn is!De nem adjuk fel,igaz!Elvtársak,sorstársak KITARTÁS!annál jobban szerteni fogjuk őket,ha már mellettünk lesznek.és talán ők is,SŐT!
466. 3a759fdb24 (válaszként erre: 462. - Lonley)
2010. dec. 27. 16:39

Miért nem tarthatod vele a kapcsolatot?

Én egy hónap múlva kaptam meg a kapcsolattartóit és pont ezen gondolkoztam az egy hónap alatt,ha nem kapnám meg, akkor mi lesz velünk, ha még csak a kapcsolatot sem tarthatom vele semmilyen formában. Nagyon féltem ettől, át tudom érezni milyen rossz lehet neked/nektek. Itt mindenkinek borzasztó ez a várakozás, aki ebben a helyzetben van, de így ,hogy még a kapcsit sem tarthatod vele. Kitartás ezt tudom neked kívánni, ne engedd,hogy az idő elsodorjon tőle!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook