Bakancslista játék (beszélgetés)
Adakozz a rászorulóknak!
Milyen kártyák kellenek hozzá?
Talán: pénz ? + élelem ?
Igen, azt már észrevettem, hogy azt nem pipálja ki. Figyelgetem, de sokszor az összes napi ajánlatos kártyából van 1-2. Szóval sok kártya kéne hozzá és nem azok bukkannak fel a közösben. Nem baj, így is tetszik a játék. :)
Figyelgetem, amikor eszembe jut.
Eddig általában nekem sem volt még a környékemen se olyan kártya, vagy max. mindenből csak egy. De most "majdnem" megduplázhatnám a napi ajánlattal az akciópontjaimat, csak a szükséges negyedik nincs sehol.
De azért szerintem nézegess oda, mégis mik kellenek, mert azokhoz nincs segítő pipa a közös térben. Csak "kipipálódik" a napi felajánlásokban az ami van nálad.
Meg. Az utolsó előtti helyen meghagyod, addig megállsz, nem kérsz új kártyát, és várod, hogy felbukkanjon a közös térben az ami melléje kell a célkitűzés teljesítéséhez.
Ha van kellő időd erre. :-)
Nekem egy kis vidámság kéne ;)
Biztos azért ilyen átláthatatlan a közös tér frissülése, hogy ne tudjunk egymásnak kártyákat átpasszolni. Pedig de jó lenne, ha tudnánk. :)
Én se vagyok épp a szerencsefia, amint a toplistán látható is, alig tudok vásárolni a közös térben, nem nagyon van olyan, amit megvehetnék.
Nem figyeltem a napi ajánlatos kártyákat, hogy mit ad. Nekem eddig 1-et sikerült teljesíteni, de általában a napi ajánlathoz nem jönnek össze a kártyák, ezért nem is olvasgattam, hogy mit nem nyerek ma sem. :)
Közösbe meg csak az utolsó pár előre fuss kártyát láttam meg a 6 akciópontost.
Ajándék: "Közös térben 5 percenkét cserélhetsz kártyát."
Rájöttem a megoldásra, de már későn.
Amíg nálam van az ajándék, addig 5 percenként vásárolhatok a közösből, ha tudok. Nem kell kivárni a 20 percet.
pl. 5 perc után visszavásárolhatom a saját kártyámat is.
Remélem segítettem valakinek.
Ja, értem már. Igazad lehet, mert így nehezebb a játék. És valóban annyira nem cserélődnek gyorsan a kártyák. Illetve éjszaka, amikor nem játszanak annyian, akkor rögtön meg kéne jelennie a kiesettnek.
Akkor hülyeséget írtam Evelin. Felejtsd el gyorsan :)
A közösbe szerintem nem a kieső kártyák kerülnek, hanem az induláskor volt 30 db, ami folyamatosan cserélődik.
Amikor egy kártyát vásárolok a közösből, a megkapott kártya helyére az én utolsó kártyám kerül be.
Így folyamatos cserélődés van, de csak a 30 db esetében a közös térben.
Ami kiesik, az kiesett, volt már, hogy a 3-4 új kátya után visszakaptam, a fontos kártyámat.
Szerintem nem.
Ha így lenne, mindenkinél, akkor pörögne a közös tér.
Ha egy kártya a sor kieső végére jutott, és nincs nálam előre helyező extra, akkor azt meg lehet menteni más módon?
Én még nem láttam olyat. :O
Nagy vadászat ez. :)
Szerintem bekerül, de nem azonnal. Nem tudom hányan játszunk. Egy időben gondolom több kártya is kiesik, lecserélik. Illetve vagy Hoxa vagy Speddz írta, hogy ők is cserélgetik a közös térben a kártyákat, ha úgy látják, hogy egy kártyából túl sok halmozódna fel.
Szerintem ezért nem látod rögtön a kieső kártyádat a közösben.