Bakancslista játék (beszélgetés)
Igen, nekem is sokszor a türelmetlenség a "bajom". :-) Olyan kártya viszont van, hogy azzal azt kapod, amire éppen szükséged van.
Nahát az is mire feltűnik a közös térben... a nap is lemegy talán. :-)
Nekem fazék kéne. Kár, hogy nincs olyan kártya, hogy választhatsz az összes közül egy tetszőlegeset.
Tudom, nem az a cél, hogy túl könnyű legyen a játék, de már megint türelmetlen vagyok. :)
Nahát, én még nem láttam ilyet. A híd az szerintem is egyértelműen kell. Talán még a folyó... nem tudom.
Autó egész biztos nem kell, azt is sokat látni kártya figurában. Nade annyi minden lehet még, ami egy sétához sosem kell... :-) Talán eső? Ravasz egy dolog. :-)
Tetszik ez a kártya "küldés" lehetőség a közös térbe. Ha jól értem, a játékosoknál a sorból kieső utolsók ott megjelennek, akár szólni is lehet, hogy kinek kell pl. egy szoknya?
Nekem! :-) Arra várok reggel óta, küldene valaki? :-)
Az már nem annyira tetszik, hogy két kártyacsere között el kell telnie húsz percnek. Célszerűbb lenne ugyan mindig inkább onnan megszerezni a kitűzött célokhoz valót, csak lassú... Ha valaki nem akar túl sok időt a gép előtt tölteni (pl. időnként én) - a kieső időkben úgyis felgyűlik az akciópontszám, és egy "lendületből" is sok mindent lehet(ne) csinálni enélkül a beépített lassítás nélkül.
Sétálj át a vietnámi Arany hídon!
4 db kérdőjel. S.O.S.
Milyen kártyák kellenek (2 db), illetve nem kellenek (2 db).
Köszönöm.
Hívj meg egy földönkívülit teára!
Hát ez nagyon jóóó! :)
Tényleg.
Minden nap csak 1 pontot lehet küldeni, ha jól emlékszem.
Mégis van, aki a 3. napon már 6 pontot küldött másoknak.
Kattints a toplistára és nézz magad alá! :)
Olyannak küldhetsz akinek kevesebb pontja van mint neked, ma még nem kapott hármat és nincs meg a maximális akciópontja. Sárga + jelre kattints a neve mellett.
Jó kis kitalálós kérdés:
Filézz ki egy halat!
Mi kell hozzá és mi nem kell hozzá? (kell: kés + hal, gondolom)
Pont azt találtam el, hogy mi nem kell hozzá, de továbbra is takarva van.
De mi lehet, ami nem kell: sör? béka? űrhajó? ... sok minden lehet a 18 kártyából.
Neeee, ílyet nem kérek. :(
Itt egy 4 db-os cél:
Töltsd a jó időt aktívan a szabadban, felejtsd el a tévénézést egész hétvégére!
nap + sport + szoba az nem + TV sem