Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Hétfőn ronts be szerintem hozzájuk. :) Azért ez sürgősebb eset, fogadjanak! Hát nem tudom, mert nagyon sokan kapnak már a luteálisban is progeszteront. Annyi, hogy ha az 5-6. héten nem látnak méhen belül semmit, akkor leállítják max. De szerintem addig nyugodtan lehet szedni, illetve ha nagyon nem akar egy baba maradni, a progi se segít.
De minden rendben lesz. :) Szépen az 5. hét körül már fognak petezsákot látni legalább, és kiderül, hogy jó helyen van. :)
Persze, 6 nappal vagy inszem után. Kövesd naponta, hogyan halványodik a teszt. :) És ha erősödik, akkor megfogant a baba! :) De az is oké, ha mondjuk csak később tesztelsz, 10. dpo után, bár még akkor is előfordul nagyon halványka csík az injekciótól.
Inszem után vérvételre kell menned a 14. dpo környékén, nem?
Az a baj, hogy mivel nem tudjuk jo helyen van-e, amíg ez nem derül ki, úgy tűnik nem fogok kapni gyógyszert, mert esetleges méhen kívülit nem szabad megtamogatni.
Hétfőn még csak 4+3 lesz :(
Meglatjuk.
Pár nap és kiderul. Még az is lehet hogy lesz egy gyors uh
Köszi!
Szoval akkor inszem után 6 nappal még simán nem gáz a jelenléte.
De tesztelni nincs is értelme 14 nap előtt így, ugye?
Vagy vérvételre kell menni?
Ez legyen a legnagyobb tüneted. :)
Az nem játszik, hogy beállítasz az állami rendelésre vagy ügyeletre, és mondod, hogy az előző vetélés miatt most progeszteron kellene? Szerintem az ott dolgozó doki is így fogja gondolni az előzményt tekintve. :/
Hat, ez nem kicsi :(
Az előbb ledoltem picit, alig bírtam utána felállni :/
Remélem holnapra jobb lesz, mert amúgy semmi bajom. Nem fáj ezen kívül sehol, nincs görcs, tok jól elvagyok.
Ma napkozben egyáltalán nem éreztem pl kesztetest, hogy teszteljek, annyira megnyugtatott a reggeli csík. Majd talán vasárnap ellovom az expectet, hátha már szép erős lesz, és el lehet tenni.
Asszisztenst ma sem értem el...
Elkeseredesemben az előző csajnak írtam, aki éppen babával van otthon, hogy adjon tanácsot. Szóval küldtem smst, persze arra sincs semmi reakció.
Hétfőn újra hívom majd, rendelési idő lesz, akkor hátha felveszi.
Ha meg nem, simán oda fogok állítani, és kérek idopontot meg remélem receptet is kapok.
Na most nem értem :D
Általában örülünk a csikoknak, inszemnel ez miben más?
Barátnőmék vegigjartak az utat inszemtol lombikig, igaz, ennek 15 éve lassan, már nem úgy emlékszem rá, csak hogy lombik alatt én szurkaltam hasba..
Ilyenkor kapsz hcg hormont is, aminek a kell urulnie?
Sajnálom, lehet a korábbi leírásból is ki kellene derüljön, de én biz' isten nem jövök rá :)
Én már nem tudom így kb se, hogy hol járok…😂
De most váltakozva izgulok és félek..🥺 de már itt van 2 predi a táskámba. 🤞
Bocsi.férre értelmeztem amit irtál😄
Igen figyelem.😊csak azt nem tudom,hogy hova lehet feltölteni,hogy lássd te is😊😊
Persze, hogy lehet! :) Korán van még! Figyeled napi tesztekkel, hogyan csökken a hCG a szervezetedben?
A szurkálást sokan érzi kbeágyazódáskor, de nem feltétlenül attól van. Ilyenkor jobban megfigyeljük a testünket. :)
Nekem kb 8-9. hétig folyamatosan le akart szakadni a derekam. Bármi lehet normális tünet szerintem.
Még peteéréskor csinálta ezt előtte.