Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
ezt most olvastam a parma leírásában - korábban fel sem tűnt, akkor lehet nem rendelem meg
A teszt eredményét a HCG, FSH, LH, TSH alapú gyógyszeres kezelés befolyásolhatja, szóval a pajzsmirigy gyógyszer is....
ohh
napi-vitaminról rendeltem mindkettőt, most megnéztem
2 nap alatt megjött
ha úgyis jársz hozzá néhány hetente, lehet meg kellene kérdezni, mit javasol, próbáljatok-e ki vmi mást
vesztenivalód nincs ilyen ingadozás mellett szerintem
parmát most próbáltam, 10-11 dpo körül, a predictoron egyértelműen volt csík, azon semmi, az ég világon. még jó, hogy először a predictort csináltam, lehet agyvérzést kapok ha azt látom, hogy eltűnt az előző napok csíkja :D
A predictort valami online patikából rendeltem, nagyon jó áron volt, 920ra jött ki darabja, rossmannban 1500. a parma is ott volt az ajánlatok között ilyen 500 forintért azt hiszem, azért rendeltem belőle egyet, hogy rosszabb helyre is elmegy az a pénz..
david tesztcsíkkal ovuteszteltem ebben a hónapban, meg ebből is vannak még 25ös terhes tesztek, gyengébbet nem rendeltem. a 25-ös tegnap du láthatóan pozitív volt 12dpon
Á, dehogy sikerült.
Épp most mutattam férjnek, hogy 17ig lehetett hívni, előtte még rápróbáltam egyet utoljára... 14x hívtam ma, egyszer sem vette fel.
A másik dokihoz kaptam időpontot 1115-re (jövőhéten nem rendel), de mindenképpen szeretnék a sajátomhoz bejutni. Holnap újra hívogatom majd aztán még mindig ott van a hétfő a rendelés napja... nekem nem kell még vizsgálat, hétfőn lesz, 4+4, úgyse látna semmit, de hadd kapjak gyógyszert! nagyon parázok, hogy ez a baba sem marad, és szeretném nem a 9.héten megtudni, hogy 6 hetesen leállt a fejlődésben..
Mindig ugyanaz a gyógyszer, vagy azt is próbáltátok váltogatni?
Először én is fél szemmel kezdtem, de hamar kiderült, hogy az kevés, kell a napi egy. Főleg terhesen. Viszont mikor minden nap szedtem, akkor rosszul voltam tőle, így ez az 5 nap igen, 2 nem bevált teljesen.
Juj, ezek nagyon durva számok azért!
Nem mehetett át az alulműködésed túlba?
A babához először is 2 alatti érték kell, 1,5 körüli inkább.
Sajátomat tudom írni, pm alulműködés, h-p napi 1 szem letroxot szedek, hétvégén pihenő.
Július 15-én 1,4 körül volt a tsh.
JÚli 17-én kezdődő ciklusban sikerült a baba, 10 héttel később vetélés (9.héten már tudtuk, hogy elhalt). Október 11-én, egy héttel a vetélős vérzés után 1,9 tsh.
Most sajnos nem tudom mennyire csökkenhetett, de újra pozitív tesztjeim vannak.
Sziasztok!
Jajj annyira örülök hogy megtalatalak titeket? :) Végre egy aktív fórum ebben a témában :)
Szóval az előző ciklusban jokor voltunk együtt a párommal, majd rá kicsit több mint egy hétre brutalisan bedurrantak a cickoim fájtak és nagyon érzékenyek voltak. Soha nem szokott semmilyen menstruacio előtti tunetem lenni. Szokott lenni pecsetelo verzesem pár nappal a mensi előtt napokig, most 1 napig volt majd sajnos megjott. Viszont nagyon érdekes mert 4 napig szokott meglenni első nap brutal gorcsokkel, viszont most alig fajt a hasam és a mensi mennyisége is sokkal sokkal kevesebb volt. Mensi után egy héttel megint elkezdtek a cickoim feszulni és érzékenyek lenni, de már nem annyira durván. Az LH teszt az ovu körül kb 9 napig volt pozitív eztán!!! Nem is értem, csinaltam HVG tesztet negatív lett többször is. Most megint sokkal erősebben be vannak durranva a cickoim. Ami még érdekes hogy pajzsmirigy alulmukodesem van, az előző ciklus elején 3,4 volt a tsh, majd 3 hétre rá mikor az első cicko be durranás volt akkor 0,29 lett, most pedig 5,3. Soha de soha nem ugrált még ennyire a tsh 3 hetente.
Bárki tapasztalt ilyesmit? Mit gondoltok mi okozhatja ezt?
Hm.. ez tényleg furcsaság. 😊 Lehet csak emlekszik a szervezet a menstruációra.
Jahjj... nagyon izgulok értetek 🤗
Határozottan erősebb. ☺️
És a tegnapi 25ösnél is erősebb a mai teszted. Nagyon örülök neki. ❤
Sőt, ma reggeli 10 facelle és most délutáni 25 xepil képe is fent van, osszahasonlitaskeppen.
Hát az én szememnek a delutani 25 erősebb, mint a reggeli 10...
Átmentem a gyógyszertárba, Parma 10-es érzékenységű tesztjük volt, vettem 2-t. Nem bírtam magammal, az egyiket megcsináltam, de hómező. 🥺 Lehet értelme megcsinálni a másikat reggel agy már bírjam ki a keddi orvosig?
(most kiszámoltam végülis 11 napja volt az utolsó együttlét, amiből esélyes lenne)