Babát tervezünk... (beszélgetés)
az....
ne haragudj, de mennem kell. takarítok, csak megtaláltam a teszteket és gondoltam kiírom ide, hátha érdekel vkit.
szia
:( Ez sajnos tényleg borzasztó... :( Meg az is hogy tehetetlen az ember! :(
egy gyerek még okés, azt mondom, hogy az így, vagy úgy megoldható, de az már durva, hogy nincs olyan ruhám amiben kimenjek az utcára, és minden 2. nap veszünk kenyeret és ennyi az össz, amit magunkra költünk. Botond megkapja amire szüksége van, de magunknak semmi. 3 éve ez van, és ezért szertnék kicsit dolgozni, hogy tudjunk venni néha-néha fagyit, vagy ne tescos mosószert. Szóval,tudom, hogy borzalmasak az anyagi helyzetek itthon, és lehet önző vagyok, de szeretnék már mást is csinálni azon kívül, hogy soha nem tudunk sehova menni, mindig csak itthon, csak itthon.
Megértelek... sajnálom! :(
Az igaz, de elegem van belőle, hogy soha nem tudunk sehova elmenni, mert tankolni sem tudunk, és anyám etet minket, és besokalltam ....
szóval megvárjuk míg Botond 3-4 éves lesz, addig a házat is be kell fejezni, mert az sincs kész, és , és, és.....
egyetertek nikiccel...:( sztem ha ezen gondolkoznank, akkor szinte senki nem merne gyereket vallalni..
:( Drága... soha nem lesz több... emiatt ne halasszátok... ha én is végiggondolnám az anyagi helyzetünket, akkor soha az életben nem vállalnáék gyereket... sajnos ilyen a világ! Nem tudsz ellene mit tenni! :((
Mert most halasztjuk a babprojectet... muszáj dolgoznom, mert a gyes nagyon kevés...
Sziasztok!
Ha valaki szeretne Lh tesztet, én eladom az enyémeket. 100 ft/db. Ennyiért vettem, + póstaköltség amennyiért feladom.
Brigibabának megvan a picur! :)
Császárral lett... még Debrecenben vannak a kórházban. Van fent kép a regjén, a férje tett fel egyet! :) Gyönyörű picur! :D
Hát sajna ezt én is tapasztaltam, pedig az ember sok jó dolgot megtudhat innen.
jó éjt mindenkinek!!!
Hát persze... mert sokan megunták, hogy csak tervezik... akik ügyesek voltak meg már szülnek! :DDD
sziasztok
úgy látom már nagyon ritkul a topik hozzászólás
Szia!
Tündéri a kiscsaj!Büszkék lehettek rá:)
Tényleg szép baba, remélem minden rendben van Veletek!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
Raktam fel új képeket,ha érdekel valakit megnézheti.
Patikában és ovulációs tesztnek hívják. Én Gabrielt vettem 1 dobozban 7 db van ugye mert egy ciklus alatt azért többet is kell használni. Nem olcsó mert asszem 2800,- Ft volt a 7 db.
Hol lehet kapni? Hogy kell kérni? (tudom úgy, hogy kérem szépen) :) de mi a neve?
tüzőrepedsért = tüszőrepedés
a Human Luteinizáló Hormont mutatja ki a vizeletben olyan módon mint a terhességi (hcg) teszt. Ez a hormon felelős a peteérésért ill.tüzőrepedsért. Ha pozitív lesz a teszt a következő 2 napon akció !!! Na én vettem egy ilyen tesztet és többet nem is kellett vennem:-))
Sziasztok!
A 30 és 38 mm-es tüsző már cisztának minősül? Tud erről valaki?
mit jelent hogy "lh" teszt?
és a felfázás milyen hatással van rá? csak azért kérdem, mert görcsöl a hasam 2-3 napja és biztos felfázhattam,mert fáj a derekam is úgy mint amikor felfáztam, meg az izületem is kicsit
Szia!
Mennyi lett a mai hőd? Ezek szerint még nem emelkedett?
Persze hogy van, az nem szentirás hogy mindig ugyanakkor van. Sőt olyan is létezik hogy pl egy hirtelen stresszes állapot miatt következik be. De még számtalan példát tud produkálni a természet. Te mivel állapítod meg, lh teszt???
Sziasztok!
a véleményetekre lennék kíváncsi:
van olyan hogy késik a peteérés?
további szép napot nektek!
További ajánlott fórumok: