Babát tervezünk... (beszélgetés)
Semmi különös... várom a pénteki hsg-t... :S
Hahó Huszka! Itt vagy már?
itt elég ritkán látok hozzászólást és ott is egy csomóan vagyunk akik itt
Mért én vagyok itt az uccsó? :( Mindenki átment a 2 hét terhességesbe és még egy csomóan nem is vagyunk babásak... Na majd egyszeris... Remélem, írtok még ide is azért :P
Írtam privát üzit pár kérdéssel :)
Szia!
Most jelenleg nincs orvosom, az előzőben csalódtam, sajnos egyikben sem bízok, csak ultrahangos nénim van! De sürgősen kéne egy jó doki... a természetgyógyászomban viszont maximálisan bízok, bármelyik orvosnál többet segít, most megyek majd hozzá ciklusbeállító vitaminbombára...
Sziasztok, köszönöm a hozzászólásokat! :)
Megyek uh-ra, csak pont most elég sokat repültem, mármint repülőn, és nem tudtam megnézetni magam...baba sajna nincs!:(
hanim...Neked ki az orvosod? :)
Hahó...megnéztem a képeiteket...szépen gömbölyödtök :)))
nekem mindig a bal szokott:( az lenne a jo ha mind2 szurkalna? nemtom:(
katicaaaaaaaaaaaa hat szia:))))) hogy vagytok?:)
Szia igen én is barnáztam az elején, kaptam Rutascorbint azt kellett szednem, és elmult teljesen, azóta sincs semmi hála az istennek!
Hát igen... párom már 14 évesen túl volt az első szerelmeskedésen én meg még lényegében azt sem tudtam, hogy megy az. :)
Szia!
Én most vagyok 6-ik 7-ik hét között, és a kimaradt mesi alatt végig barnázgattam, elég sokáig, több mint egy hétig. Mondtam a dokinak is , és azt mondta hogy ez elő szokott fordulni az első 3 hónapban, de ha nem múlik el menjek vissza, és ír gyógyszert. De azóta hála Istennek teljesen elmúlt, és minden rendben. Szerintem azért az orvostól mindenképp kérdezz rá, mert ha nem múlik, akkor lehet valami hormon hiányának a jele is, arra pedig tudnak adni gyógyszert.
Sziasztok Lányok! Tudna esetleg valaki segíteni???
Van köztetek olyan kismama aki barnázott az első hetekben, ha igen ez meddig tarthat, és milyen mértékű a folyás???
Előre is köszi ha valakinek van tapasztalata és válaszol!
szerintetek lehetek kismama ha a jobb oldalam szurkál???
ja, en is 16 eves voltam az elso csoknal:))))))))))))
Sziasztok!
Hallot már valaki a Vision gyógynövény készitményekről?
Hú zso...most látom csak, hogy milyen fiatal vagy :) Ejha..bátor leányzó vagy hallod-e és a korodhoz képest nem kicsit érett. Gratula a csöppséghez, de akkor 14 évesen szülted az első babucit? Bakker, akkor még nem is csókolóztam :) Komolyan mondom, le a kalappal ;o)
az nem baj h halvany:)))))) majd erosodik az nyugi:)))) az a baj h en nem tudok nem ra gondolni:))) ha szeretnek vmit nagyon, akkor mindig ott van bennem h szeretnem. es eddig sok minden az olembe hullott, de a babaert sok mindent megteszunk, nagy cigis voltam, de azt is abbahagytam, es egeszseges kajakat is eszem... hat meglatjuk
Kb másfél éve próbálkozunk, így túl sok tanáccsal nem szolgálhatok... Nem gondoltam rá kb 3-4 hónapja, most nem is voltunk együtt, csak pé-kor és utána való nap:o
De még nem biztos a dolog, tényleg nagyon halvány az a pozitív...
Ja, és köszi:)
szijjjasztok Lányoooooooook!!! :)
amugy tunderi a kisfiad gratulalok hozza:) ja, es annyit h a hozzaszolasaid alapjan igenis erettebnek tunsz mint sok 30 eves! :)
:DDDDD Graaaaatuuulááááálooook! :D
Nagyon jó egészséget nektek! :D Vigyázz magatokra! :D
hat gratulalok:) miota probalkoztok? adj vmi jo tippet, mert mi egy eve....
További ajánlott fórumok: