Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Szerintem biztos:)
És nagyon jó helye lesz annak a babának:)
Hát igen sok jó előnye van ha fiatal a szülő:)
nem is tudom valaki az első babát hogy tudja 40 fölé tervezni:(Lehet mire összejön segítséggel vagy anélkül a nő már ott lesz majd 44-45 éves főleg ha még tesót is akarnak akkor közel az 50 hez:(
Bocsi:)
Valahogy úgy olvastam, hogy "nálunk ritkaság" :D
Náluk, nem nálunk. :D Nem vagyok én fekete. :P
Amúgy nálunk teljesen vegyes. :) Anyum 22 évesen szült engem, a tesója 21 évesen szülte az első kislányát, a másik testvérnél 27 évesen született az első, a negyedik testvérénél pedig még tervben sincs a baba, pedig a tesója 30, a barátnője 26 éves. :)
Én fiatalon szeretnék, mindenképp. :)
Akkor Ti nálatok hamar szültek a családban?
Az jó:)Én már 30 évesen még sehol se állok:(
Hát nekik aztán nem. :D Az már egyszer biztos.
Mondjuk náluk azért az is ritkaságnak számít, ha valaki 25 év felett szüli az elsőt. :D
Legalább neked megjött!Nekem a szeptember kimaradt!Előzőleg pedig 4-5hónapig olyan szépen kezdett be állni.Így még mindig nem tudom mikor jó és mikor próbálkozzunk:-)Ha október végéig viszont nem jön meg akkor tesztelek.
A folsavat szedem,de így a Gravidát nem és persze még mindig fogyózok:-)Kitartóan küzdök,ha idén nem jövő évben úgy is terhes leszek.Mondju idén még egy vérvizsgálat hátra van.Amúgy minden rendben,nem találtak semmit,tehát vagy a hormonjaimmal vagy a pajzsmirigyemmel van baj.Remélhetőleg egyikkel sincs,csak sokáig szedtem gyógyszert és hát nem mindig jót,mert én az Anteovint majdnem 3om évig szedtem az ára miatt.
Sajnálom. :(
De hátha most jött el a Ti hónapotok!
Hát néztek Már IR-t hormonokat de sehol semmi azt mondták sok nő jár így:(
Megjött 2 nappal hamarabb de nem baj legalább hamarabb tudunk újra neki állni a projektnek:)
Hú, az rengeteg idő. :(
Nem küldtek tovább kivizsgálásra?
tegnap teszteltem de nega lett:(((((
Pedig 18 napja voltunk utoljára együtt azt már ki kellett volna, hogy mutassa:(tegnap volt a 28 napom
Nem baj biztos fönt még nem akarják, hogy jöjjön a baba:(Na majd lehet kipróbálom a hömérözés módszert is hátha azzal nagyobb szerencsém lesz
Köszi:))
ma is nyilal a méhem:)
Hát tünet annyi, hogy esténként szurkál a petefészkem és most már az alhasam is középen meg nyilalgat:)
Hát annyira olyan érzésem, hogy sikerült:)Persze ez nem jelent semmit
Az tök jó hogy volt pé-d :)
Én mostanában nem idegesítem fel a baba dolgon magam. A diétázás lefoglal
Hát várom nagyon a nemvártat még 1 hét:(((
Tünet semmi.De legalább az ovu teszt jól működött:)
Nem teszteltem :) Most a diéta is bekavarhat.
Veled mi újság?
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?