Baba lesz 2012-ben! (beszélgetés)
Nagyon cuki:)))
DE jó neked:))
Igen füstölt sonkát ettem nem volt megfőzve:(De ugy megkivántam:)
Sziasztok!
Niki! Füstölt-főtt sonkát ehetsz, a sima füstölt nem ajánlott a baktériumok miatt! De ha a sima füstöltet mondjuk otthon megfőzöd, pl egy bableveshez, akkor úgy már lecsúszhat! :-))
Mi ma voltunk a klinikán, minden rendben! :-) 1 héttel előbbre hoztak, január 9-re, mert nagyobb a baba :-) Aranyos kis pofija van, mindjárt feltöltöm a képet :-)
:)))Biztos cuki lesz bennük:)
És van ilyen bordür?
Nekünk is nararncsárga a fal és nem tudom menne e hozzá a rozsaszin bordür vagy a világos kék?
Köszi:)
De jó:))
Gondolom minden rózsaszin:)
Igen beírhatsz:)
A kalkulátor szerint 2012.julius 8
Én is szedem a femibiont
És alakul már a pici szobája?:D
Igen még szedem. :) Szerintem a végéig szedni is fogom.
Hányingerem már egyáltalán nincs, egy jó ideje. Mostanában a gyomrommal küzdök... Beírjalak a táblázatba mint babás? Mikorra vagy kiírva? :)
Akkor jó:)
Te szeded még a terhes vitamint?
Hányinger van?Vagy végleg elmúlt?
Hát jövö hét után akkor leszek 6+1
Szerinted tényleg ne egyek füstölt házi paraszt sonkát?:(Toxoplazma miatt kérdezem tegnap evett a párom és megkivántam
Szia:)
Hát tünet nem sok kb.annyi, hogy fáj a mellem belülröl néha de ha hozzá érek akkor nem és menszi szerü görcsöm van kb.ennyi:)
Meg a mellem egy picit nőtt vagy teltebb lett nem tudom melyik:)
Szia, velünk nem sok. :)
Veled? Tünetek vannak már?
Sziasztok ! Itt még nem jártam, a márciusi babák fórumban vagyok. :)
Kedves Doris ! Kérdezte a korai tüneteket. Túl sok nem volt. Elsősorban a mellek érzékenysége (de az mindig volt a ciklus végén), a testhőmérsékeltem nem esett le, fönt maradt 37 fokon. És volt valami furcsa érzés a hasamban, mintha állandóan pisilnem kellene, afféle érzékenység. Az aluszékonyság, fáradtság is nagyon hamar jelentkezett, még mielőtt teszteltem volna. De hányinger, émelygés csak a 7.héttől kb. a 13.ig. Szóval nem nagyon vettem volna észre semmi különöset, csak a 2.tesztből derült ki, h. babánk lesz. Az elsőt a 28.napon csináltam, halvány volt. A 30.napon(2 nappal azután, h. meg kellett volna jönnie) már erős volt a csík, egyből megjelent.
Először a 6,héten voltam orvosnál, akkor már látható volt a petezsák, és egy kis pulzáló pont, szívverés. :)
A méhen kívüli terhesség pedig nagyon ritka, ne félj tőle ! Biztos a teszt, az uh, csak az időt kell kivárni ! Addig meg jó izgulást ! :)
Kis óriás:)
Hát remélem nem lesz gond:)
És te jól vagy semmi tünet?:)
Nekem semmi sem segített a hányingeren és 5 hétig egész nap volt, nem csak reggel. A létező összes dolgot kipróbáltam, semmi sem használt.
Nagyon remélem, hogy nem fogsz így járni.
A baba most még csak egy kis "pont" :-)
Még nincs:)
De majd lesz:((Mindig volt:(
Neked mi segített?B6?
Még sosem hallottam sziv verést alig várom és még képet se láttam a babámról:(
De majd most fogok:)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- Mi lesz 2012-ben?
- Lesz 2012-ben is Debreceni Virágkarnevál?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?