Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Köszönöm, Adrika.... Aranyos vagy. Csak most olyan vigasztalhatatlan vagyok. Nem értem, miért olyan nehéz ez... Annyira reménykedtem benne, hogy majd most tutira sikerült, és már alig vártam, hogy hétfő este legyen, mert kedden reggel teszteltem volna.... olyan igazságtalan ez....
Kíváncsi leszek, mit mondanak neked a dokik a hormonjaidra, de ha már nincsen pecsételésed, az egy bíztató jel. :) Drukkolok!
Kriszti :((( elhiszem h szomoru vagy de fogd fel ugy hogy minnel később esel teherbe annal erősebb leszel mert jobban helyreáll minden odabent!
En a 22.napon vagyok es a 12-13 dpo.n .annak is orulok h nem pecsetelek most! Szerdán v csütörtökön lesz majd meg a hormonsor eredmény.kiváncsi vagyok!!!
Az előbb elkezdtem ilyen rózsaszínes izét produkálni, szóval, holnapra minden bizonnyal megjön ez a rohadék mensi... vagyis most sem sikerült a baba....
Annyira végtelenül szomorú vagyok..... :(
Hát most állhat helyre a hormonrendszer, plusz a hüvelyflórának is idő kell, mire rendbe jön.
Nekem egy ideje van egy kis fehér folyásom, de nem gomba meg ilyenek.Nem szúr, nem viszket, nem éget, és kellemetlen szaga sincs....Csak szerintem most rendeződnek a dolgok.
Véleményetekre lennék kíváncsi: JutaVit Multivitxxinját szedtem 2 hónapig!(nagyon jó áron, nagyon jó vitaminösszetétellel!!!)Sokkal több nyomelem, vitamin-többek közt folsav- van benne, mint a magzatvédő vitaminokba. szerintetek jobb lenne ezt szedni, mint egy kismamavitamint, ha ebben több az összetevő?Vagy nem lehet olyan jó a felszívódása?
Nekem is így van. Múlt hétfőn műtöttek, és sokat szurkál a petefészkem, főleg a bal. Pedig nekem is csak ovukor szokott egy-két napig.
Nekem a műtét utáni vérzés is csak tegnap múlt el...
Ciszta? Esetleg most cisztád van?
Nekem is fájt a petefészkem a műtét után.
Csajok!!!
hátha ti többet tudtok mondani, mint más csoportban...:
3 hete volt a műtétem, azóta minden nap 4-5x szurkál a petefészkem...régen csak a tüszőrepedéskor fájt, max 2 napig...én ezt nem értem.
Ti éreztetek a műtét után ilyesmit?
Én Árinál a 6. hónapban estem teherbe.Lehet véletlen, de abban a hónapban kezdtem használni a Gynex-et.
Augusztusban most is fogom...A másodiknál elsőre összejött, de sajnos angyalka lett.
Szerintem az Omega-3 még nagyon fontos..és az E-vitamin.
első baba lenne?
Nekem a dokim azt mondta, hogy az Inofolicot azért ajánlja, mert lombikos nők között nagyobb százalékban estek teherbe azok, akik Infolicot szedtek. Az Elevitet meg a Femibiont meg azért javasolta váltogatni, mert hogy bár mindegyik alapvetően ugyanaz, de mindegyikben van olyan vitamin, ami a másikban nincs. Illetve még azt is hozzátette, hogy nála személy szerint az Elevit az babonával is rendelkezik, mert sok nehezen teherbe eső páciense esett teherbeb aztuán, hogy elkezdte szedni. :) De hozzátette, hogy ezt orvosilag nem tudja bizonyítani.
Én meg úgy vagyok vele, hogy ártani nem árt. Én nem tapasztalom, hogy híznék tőlük amúgy.
Köszönöm!
Én nem voltam kivizsgáláson..még...borzasztóan kimerült voltam testileg, lelkileg abban az időszakban, amikor fogant a babánk...plusz szoptattam napi 2x, be volt gyulladva az ínyem és nagyon meg voltam fázva...Végül is nem csodálkozok, hogy ez lett a vége.A cukromra gyanakodtam még, de mértem itthon evészet után..rendben volt ..(előző terhességemnél terhességi cukrom volt).
Miért váltogatod a terhes vitamint?
Nekem mindegyik gyerek hamarabb jött.
A két utolsó a 38. hétre érkezett.
Így elég nagy a valószínűsége hogy most sem lesz másként.
Főleg úgy hogy ma vagyok 34 hetes és egy pár napja lement a pocakom elég látványosan.
Láttam a pocakos képeidet. Tényleg hatalmas hasad volt. :-)
Barmire hajlando lettem volna fogadni, hogy Levi elobb jon. Rengeteg joslo, rengeteg!! Hatalmas has! A lanyomnal is nagy volt de ekkorat meg nem lattam. Nagy baba!
Vegul 40+6-ra szuletett. :)
Minden rendben lesz meglátod. :-)
Június 26-ra vagyok kiírva.
De ha még 3-4 hetet kihúzok az jó lenne.
Az szinte biztos hogy hamarabb fog jönni a csajszim. :-)
Teljesen normális ez a szurkálás fájdalom. Sőt ez akár az egész terhesség alatt lehet.
Nekem is szokott ilyen lenni pedig már 34 hetes vagyok.
sziasztok lányok!
16+4 hetes vagyok,tudom normális ebben az időszakba ha szúrkál a hasalja jobb és bal oldalon. Csak azt lenne jó tudni meddig normális ez a fájdalom, ma még a pocakom is fájt jött egy fura érzés ami nem volt kellemes aztán el múlt. Lehet hogy ennyire nőne... megmondom őszintén félek:( hétfőn megyek uh-ra de aggodom,egyáltalán nem vagyok nyugodt.
Ne legyél elkeseredve.
Ilyen korán csak nagyon kevés embernek mutatja ki a teszt.
Ahhoz hogy pozitív legyen a teszt elég sok minden befolyásolhatja. Leginkább az hogy a szervezeted milyen mértékben választja ki a hcg-t a vizeletbe.
Amit még érdemes tudni, hogy kb 5-7 napig vándorol a petesejt mielőtt beágyazódik és a beágyazódás is kb még 5 napig tart és csak utána kezd el duplázódni a hcg.
És ez csak az a mennyiség ami a vérben található. Ebből csak elenyésző mennyiség kerül csak a vizeletbe.
Ezért érdemes inkább a menzesz napján csinálni a tesztet. Akkor már nagyobb az esély arra hogy mutatni is fog bármit is a teszt.
A nők többségénél leginkább úgy 3 napos késés után lesz pozitív tesztje. :)
Kitartás csajok!!!!