Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Juhhhu!!! Gratula!
Tapka Neked is! :)))
Nem fogjátok elhinni, tegnap én is teszteltem egy halvány pozitívat!
Ma vennem kell újakat, mert a múlt héten sikeresen "előttem" a maradékot, de akkor még negatív volt. Kicsit hamar kezdtem el tesztelni.
Szóval Kriszti, ebből még Nálad is lehet bármi!
Köszii lányok meg csak suttogva közöltem:) majd tesztelés lesz holnap is ;))
Mindenkinek ossze fog jonni ! Bolhapolka hanyadik dpo vagy?:)
Ez a 2.probalkozos hónap volt .januárban volt műtétem.voltam múlt pénteken hormonsor vizsgálaton mert pecseteltem mensi előtt.most semmi.kivancsi vagyok a leletemre.
Gratu, akinek pozi a tesztje!!
Kinek hanyadik próbálkozós hónapra sikerült?
Jajjjjjjjjj de jóóóóó! Gratulálok!!! :)
Na látod, nem kell görcsölni, összejön az! :)
Most már jó lenne, ha én úgy tudnék örülni, mint te! ;) Még nekem sem jött meg a mensim, fent van a hőm, úgyhogy reménykedek...
Sziasztok!!
Hatalmas gratula az új pozitív tesztekhez!!!
És extra drukk a még próbálkozóknak!!
Sajna visszaolvasni most nincs időm, ha vannak újjak nekik kitartást és gyors testi-lelki felépülést kívánok!!
Nálam minden rendben van. Már a 35. héten tartok. Már nincs sok hátra. :)
Adrika, tettestárs lettél. :-)
Én váltogatom a hányingert a farkasétvággyal és álomkórral.
:) remélem most nekünk is sikerül...valahogy még a jelek is jönnek :) Meg úgy érzem...
Nagyon vigyázz magatokra!
Babás lányok hogy vagytok?
Úristen, Adrika!!! De jó hír ez!!! Nagyon nagyon örülök Neked!!
Bakker, de jó ezt olvasni.. Drukkolok ezerrel, hogy az a halványka egyre sötétebb legyen :)
Hujujujjj! :)))) dejoooo!
En tutira nyomnam, hadd dolgozzon es tegye a dolgat!
Gratula! :)
Angels drukkolok!makd irj!!
Lanyoook! Van egy halovány pozi tesztem!:)) 13dpo.mensinek jele sincs es magas a hő is 36,9.
Nagyon óvatosan orulok de el sem hiszem :))
Szerintetek hasznaljam az utrogestant??
Ez a ciklus merőben mas volt.9 napi ovummal.gondoltam csak lesz vmi :))
Ne aggòdj,ėn igazi házisárkányba váltottam.Nem tudom hogy lehet kibirni magamat.😥 Páromnak már a szakitás eshetöségét is felajánlottam.Nagyon nehėz mèg mindig...😥
Nekem is laparra kell mennem a hormonvizsgálat után.Az mèg kb 2 hònap,mire mèg idöpontot is kapok.
Március elejère már megvolt az idöpont,csak ugye közbejött pont a babò.
Elhatároztam, hogy holnap felhívom a Forgács Intézetet, és kérek időpontot. Ott úgyis kb egy hónap, mire fogadni tudnak. Aztán majd a doki megmondja, h mi legyen a következő lépés, kell-e újra hormonvizsgálat, vagy egyből elküld petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. Ezekre mind mind várni kell, szóval, legalább annyival is beljebb leszünk. Hátha...
Pedig lányok, pár napja nekem is volt ilyen szurkálásom, ráadásul egyik éjjel azt álmodtam, hogy teherbe estem, és olyan jó érzés volt az egész, és ezért meggyőződésem volt, hogy tutira sikerült most. Oltári nagy csalódás ez...
Jaj, bocsi rémes lehetek a rinyálásommal.....
Remélem, Nektek jobb időszakotok van, és drukkolok azoknak, akik nem várják a napokban, hogy ne is jöjjön. :)
MI is Egerszegen voltunk, az első labor immunológiáról megjött a következő héten, a genetika 3 hét múlva kb és az immunológia második fele is itt volt 4,5 hét múlva.
Nekem először 35, másodszor 23 napra jött meg.
SZiasztok!Kinek mikor jött meg az elsö mensi?Nekem az elsö mütėtnèl rendben 30 napra megjött.Most viszont 33.napon vagyok,sehol semmi...
Nèha szùrogat,meg picit görcsölget.Várom,hogy megjöjjön,mert rögtön megyek hormont nèzetni.
Kriszti46,èn az elsö mütét utàn egy èvre estem teherbe.35 felett vagyok,ugyhogy minden vizsgálatot megcsináltatok,igy akár a lombik segitsèget is bevállalom.Bár nálunk apának kevesebb a spermaszáma,igy eleve javasolják.Ellenben mindkètszer spontán fogantak a babák.
Voltunk Zalaegerszegen genetikán ès immunològiàn 12.èn,most várjuk az eredmènyt.