Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

2761. fiamette (válaszként erre: 2754. - 0bc15d9cef)
2008. nov. 17. 08:50
Gratulalok neked, vigyazz magatokra
2760. Jutca (válaszként erre: 2754. - 0bc15d9cef)
2008. nov. 16. 20:07
A legjobbat Nektek!!!!!!Minden okés lesz!!!!!!!!!!!!!!..és köszi az infot...akkor 3 mensi után ha jönni akar jön :)))))
2008. nov. 16. 18:28
Köszönjük :)))
2758. 0bc15d9cef (válaszként erre: 2755. - Judy55)
2008. nov. 16. 18:27
3 mens-t.
2757. riti72 (válaszként erre: 2754. - 0bc15d9cef)
2008. nov. 16. 16:36

Gratulálok én is, és kívánom, hogy a továbbiakan is minden rendben legyen veletek.

Kérlek szoríts, hogy nekünk többieknek is mielőbb jöjjön a vár várt baba, és a problémamentes terhesség.

Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !

Riti

2756. vov (válaszként erre: 2754. - 0bc15d9cef)
2008. nov. 16. 16:35
Ez nagyszerű hír!!! Gratulálok! Most már tényleg nyugi!!!
2755. Judy55 (válaszként erre: 2754. - 0bc15d9cef)
2008. nov. 16. 14:47

Szia!

Gratulálok a jó hírhez!!!!!!!

Minden rendben, ez a lényeg.

(Azt megkérdezhetem, hogy mennyi időt vártatok a babyvel az újabb próbálkozásig, a műtét után?)

2008. nov. 16. 14:32

Sziasztok!

Lassacskán kezdek megnyugodni. Így tapasztalatból azt látom, hogy nekem ez az időszak se könnyű. Most annyi idős a gyermek, mint az előző volt, amikor elhalt minden külső jel nélkül. Szóval rettegve vártam a pénteki vizsgálatot, hogy most mi lesz az UH-n. De minden rendben! A feje már akkora, mint egy ping-pong labda.

2753. Judy55
2008. nov. 15. 16:43

Sziasztok!

Ma még senki nem írt.

Ha bárkit érdekel sajnos a vetéléssel kapcsolatos bármilyen dolog, utánanézhet www.gyakorikérdesek.hu oldalon, van egy kereső oda he beírod rengeteg kérdésre választ lehet találni.

Sok hasznos információt találtam én is.

Szép, békés estét mindenkinek!

2752. jpne (válaszként erre: 2751. - Vov)
2008. nov. 14. 19:01
Ámen. És legyen igazad rám nézve is, bármit is akar apa! :-)))
2751. vov (válaszként erre: 2750. - Angyal 79)
2008. nov. 14. 15:39
A TE történeted is azt igazolja, hogy nem rajtunk múlik, ha egy Baba jönni akar, akkor JÖN!!!!!!!!
2750. angyal 79
2008. nov. 14. 15:23

Sziasztok! Olvasgatom amit a kistestvérkérdésről írtok.

R-iett én annyit teszek hozzá, hogy én is így gondoltam, a lányom most 5 éves.Ha a nyáron véletlenül nem esek teherbe még sztem ma is így gondolnám.A sors fintor, hogy az a baba nem maradt, meg, de bennem újra feléledt a gyerek utáni vágy.A sors másik tréfája, hogy rögtön vetélés után, védekezés mellett összejött.

2749. jpne (válaszként erre: 2746. - Vov)
2008. nov. 14. 13:26

A szívemből szóltál! Imádom a gyerekeket, a gyerekeimet. Mindent megadunk nekik, amit persze a reális nevelési elveinkbe is belefér. pl: szívesen vennénk nekik mindent meg, amit meglátnak, de ezt szerintünk nem szabad. Két gyereknek is meglehet mindent adni, keretek között és most tényleg nem az anyagiakra gondolok.

Nagyon sajnálom, hogy 8 év korkülönbséget hagytunk a két lurkó között és a lányomnak egyedül kellett felnőnie. Most, hogy látom mennyivel boldogabb a kicsivel, milyen jókat játszanak, puszilgatják, ölelik egymást, sajnálom, hogy nem jött korábban a tesó. Már tudom, hogy nem szabad ettől az örömtől, boldogságtól megfosztani egy gyereket sem.

Tegnap elküldtem a lányom a boltba, vegyen tejet és vehet magának is valamit. Hozta a tejet és egy kindertojást, amit odaadott a kicsinek. Inkább neki vett valamit, mint magának. A kicsi megkínálta, így együtt majszolták el és annyira megható volt.

Szerettem volna nekik és nekünk adni mégegy picurt, aki ráadásul együtt nőhetett volna fel a kisfiunkkal. 2.5 év korkülönbség lett volna.

2748. fiamette (válaszként erre: 2747. - R-iett)
2008. nov. 14. 13:03

En sem szerettem volna masodik gyereket, mert pont igy gondolkodtam mint te.

Viszont talalkoztam a jelenlegi parommal es o nagyon szeretne kisbabat.

Dontottem, lesz megegy baba, de sajnos ugye nem sikerult :(

Szerinem vard meg hogy meglegyen az elso, lehet o fogja azt mondani hogy nem szeretne tobbet.

Ez egy olyan dolog amit meg kell tudni beszelni, mert ramehet egy kapcsolat.

2747. r-iett
2008. nov. 14. 09:51

Sziasztok

Nálunk az van hogy én csak egy gyereket akarok de neki mindene meg legyen de meg se született az első és párom már a másodikról beszél

2746. vov
2008. nov. 14. 09:44
A férfiak gyakran túl nagy hangsúlyt fektetnek az anyagiakra- persze ez a mai körülmények között érthető, de ha megnézzük, hogy mennyi pluszt adhat egy gyermeknek ha többen vannak tesók, azt hiszem az nem ér fel az anyagiakkal. Biztos mindenkinek van egyke ismerőse, akinek a szülők minden anyagi feltétel biztosítottak az induláshoz, és mégsem boldogul túl jól. Mások pedig, akik "egy szál törölközővel" indultak, igenis jól boldogulnak. Szerintem a legjobb "befektetés" a tesó, mert így megtanulhatja a gyermek az osztozkodást, az egészséges versenyszellemet, azt, hogy a tesókra mindig számíthat- ha a szülők már nem élnek akkor is! Szóval számos olyan pluszt ad a nagycsalád, amivel az anyagiak nem érnek fel- szerintem:))))))))
2745. riti72 (válaszként erre: 2744. - Jpne)
2008. nov. 13. 17:54

Hát nem könnyű okos tanácsot adni. Erőltetni biztosan nem szabad, lehet hogy jól teszed, ha pihenteted egy kicsit a dolgot. Bár neked biztosan nehezebb feldolgozni a veszteséget mint neki, mégiscsak te hortad őt a szíved alatt...

Azt azért sajnálnám, ha később sem szánná rá magát, mert szerintem a régi sebeket csak egy új sikeres terhesség tudja begyógyítani. Nekem ezt a szülésznő mondta, ő már ott a szülőszobán biztatott, hogy mielőbb próbáljuk újra. És azt hiszem igaza van. (Bár mi mindig is 3-at akartunk.)

2744. jpne
2008. nov. 13. 17:32
Hogy miért nem akarja? Mert szeretné úgy elindítani a gyerekeit az életben, ahogyan nekünk egyikünknek sem adatot meg. Ő nem szeretné minden nélkül, egy szál törülközővel elengedni mikor párt találnak. És én sem. Nem azt mondom, hogy adjunk komplett házat, de egy kis indulót mindenképp. Én úgy gondolom lesz 10 év múlva 3 gyerekre induló tőként, főleg, hogy nagy a korkülönbség és nem egyszerre kell összegyűjteni a pénzt. Ő viszont csak kettőnek látja ezt biztosítva.
2743. jpne (válaszként erre: 2742. - Riti72)
2008. nov. 13. 17:28

Nem gond, leírom. Igen van már két gyerekünk is. A lányunk, fiatal szerelmünk gyümölcse :), elmúlt 10 éves. A kicsi fiunk december 15-én lesz 2 éves.

Ez a picike véletlenül jött védekezés mellett. Az első meglepetés után rögtön szívünkbe zártuk és már a nevét is eldöntöttük, mindent, mi hogy lesz ha megszületik.

Viszont nem szeretne direktbe próbálkozni, Neki bőven elég a kettő. Én pedig már nagyon átéltem a hármat és nagyon szeretném.

Azt hiszem, pihentetem most a dolgot egy ideig.

2742. riti72 (válaszként erre: 2741. - Jpne)
2008. nov. 13. 14:49

Akiket én ismerek, ott mindketten akarták.

A te párod miért nem akarja? Van már gyereketek? (lehet,hogy írtad már, de most nincs időm visszakeresni az előzményeket.)

2741. jpne (válaszként erre: 2728. - Riti72)
2008. nov. 13. 13:59
Ez az elmélet szerint tényleg úgy tűnik, hogy nem mi irányítjuk, mennyi gyerekünk szülessen és mikor. Az utolsó soraidban írtad, hogy az ismerőseid közül ahol volt baba elvesztés, már mindenütt született. Ott is, ahol az apa már nem akart többet?
2008. nov. 13. 06:38

Sziasztok lanyok....

neha neha elolvasom a termeseteket....

Annyira sajnalom, hogy ilyen sok lany van akivel ez megtortenik...es olyan nagy az igzasagtalansag:-((((

Riti72..elolvastalak.....a siras kornyekezett...nagyon sajnalom:-(

Csak biztatni tudok mindenkit.....azt is gondolatban s neha neha szavakban...

Kitartast lanyok....

2739. kislibu
2008. nov. 12. 20:59

Sziasztok!

Én is nagyon sajnálom, ami Ritivel történt, és ilyenkor látja az ember, hogy mindig van rosszabb, mint ami vele történt. De hát mindenkinek a sajátja fáj a legjobban. Viszont az is biztató, hogy 39 hetes terhesség után is csak 3 hónap várakozást mondtak, meg az én 6 hónapos ikerterhességem után is ezt tanácsolták, tehát fél évig biztos nem kell várni - de azért jó elkerülni az influenzás időszakot.

Nekem most fog megjönni másodjára, de szerintem mi még legalább egy évig nem próbálkozhatunk a munka miatt.

Egyetértek azzal, hogy ha nem megfelelőek a körülmények, akkor nem jön a baba, bár ezt az első 2 terhességemnél láttam be utólag, hogy akkor nem klappolt minden, most meg az ikreknél az elejétől itthon voltam, nyugiban, szépen fejlődtek és egészségesek is voltak, és mégsem sikerült. Nem tudom, most mi lehetett nem megfelelő...

Érdekes ez a gondolat, hogy ha a baba akkor jüön, amikor akar, akkor mi minek erőlködünk ezen, mert ha nem akar, úgysem sikerül, ha meg nagyon akar, akkor úgyis megérkezik. Már néha kezdem azt érezni, hogy a sorsom nem az én kezemben van...

Még annyit írnék, hogy mivel mi még belátható időn belül nem próbálkozhatunk, ezért úgy döntöttünk, hogy "örökbefogadunk" névleg egy afrikai kisgyereket, ami azt jelenti, hogy havi 3000 Ft-ból mi fedezzük az iskoláztatását, az ételét és az orvosi ellátását. Cserébe kapunk róla képeket rendszeresen és látjuk, hogy halad az iskolában, és ő is megkapja a mi képünket. Ez nem kamu, megbízható forráson keresztül intézzük. Most ebbe tudok belekapaszkodni, hogy ha máshogy nem, így már lesz addigra egy "gyerekünk", mire a másikok megszülettek volna. Ennyit legalább tudok tenni, még ha a sors eddig mindenbe közbe is szólt. És nagyon jó érzés, hogy gondoskodhatunk valakiről, akinek ez a számunkra jelentéktelen összeg az életet jelenti...

2738. fiamette (válaszként erre: 2737. - Hacsiju)
2008. nov. 12. 20:02
expect
2737. hacsiju (válaszként erre: 2731. - Fiamette)
2008. nov. 12. 19:45
Melyik ovu teszt mellett döntöttél ?
2736. fiamette (válaszként erre: 2722. - Riti72)
2008. nov. 12. 19:22

Őszintén sajnálom

és le a kalappal elötted

2735. fiamette (válaszként erre: 2734. - Fiamette)
2008. nov. 12. 19:12
megvan
2734. fiamette (válaszként erre: 2733. - Riti72)
2008. nov. 12. 19:11
hol találom a naplód?
2733. riti72 (válaszként erre: 2732. - Fiamette)
2008. nov. 12. 19:10

Gratula a fogyáshoz! A teszt miatt meg ne legyél elkenődve, inkább örülj neki, hogy jól működik a szervezeted. Ez azért a jövőre nézve biztató ,nem? :-)))

Most egy időre eltűnök: vacsora, fürdetés, esti mese stb...

Holnap újra benézek. Szép estét mindenkinek!

2732. fiamette (válaszként erre: 2722. - Riti72)
2008. nov. 12. 19:03

csak teljes kiörlésü dolgokat eszem, pulyka csirke mellet és halat, minden este bicózom 2 hónap alatt lement 6 kg.

nekem szeptemberben elhalt a terhességem a 11. héten, most pihenő van

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook