Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azt hiszem a sok közös év, élmény, emlék ellenére... fórum

Azt hiszem a sok közös év, élmény, emlék ellenére... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
máj. 8. 23:10

Hát kedves Judit, ez úgy néz ki hogy egy félig felépített "házat" hagyott ott, közös múlttal, közös emlékekkel, élményekkel, mert elvileg jött "valaki"!

Tudod, van az a mondás:

"A jobb a jónak elrontója!"

Ha jön egy "szebb", egy "jobb", egy "fiatalabb", egy "okosabb", egy "képzettebb", egy "pénzesebb", stb., akkor már lecserélhetőek vagyunk, akárcsak a fogyasztói társadalomban, mint holmi "árucikk"!

Aztán ha mégis visszajön, mert rájön hogy mégse volt az olyan nagyon "JÓ", akkor már lehet hogy KÉSŐ!, már veszendőbe ment a közös múlt, a jelen, és a jövő!

"Egy kapcsolat halála" - fogalmazhatnánk így is, amiért ő sikeresen megdolgozott!

Egy kapcsolat "lelkét" is ki lehet nyírni, a halottat pedig a legritkább esetben lehet csak feltámasztani!

Én elengedtem! És sokkal jobb felszabadulni, mint évekig nyomorogni és szenvedni!

[link]

[link]

12. Pulcsis (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 21:12
És vajon olvassa is? 🤔
máj. 7. 20:46
Madonnából kiindulva... várj még lehet óvodaba jár csak a leendő párod 😅🙈
máj. 7. 12:59
Jól tetted. Vannak emberek, kapcsolatok amiért nem kár. Idő kell, hogy erre rájöjjünk.
máj. 7. 12:24
Keress vmi jó hobbit.
máj. 7. 08:21

Vannak helyzetek, amiből, ha kilépünk, akkor jobb lesz nekünk. Úgy látom, a tiéd is ilyen.

Élvezd a szabadságot és legyél nyitott az újra, valami jóra!

7. 55Judit (válaszként erre: 5. - Amaunet)
máj. 7. 08:08
Mindent, amit nem tilt a szabályzat. Szerencse hogy az legalább van.
6. 55Judit (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 08:07
De okos felfogás! Én voltam a hülye amikor évekig szenvedtem valaki miatt. Hogy az új barátnő mássága jobban bejött neki, egy idő után megértettem. De hogy a gyermekét miért hagyta el, azt közel fél évszázad után se sikerült.
5. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 00:32
Itt mindent szabad.🤣
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Amaunet)
máj. 7. 00:23
Gondoltam kiegészítem a mondandóm, ami a vallomáshoz tartozik, ha szabad!
máj. 7. 00:02

2025. május 6. 22:58 - 23:08

10 perc. Ennyit birtál ki, hogy ne gondolj rá, hogy ne beszélj róla. :)

máj. 6. 23:08
Nem is gondolok rá, néha eszembe jut hogy mi lehet vele, de nem marcangol a tehetetlen düh és fájdalom, már nem akarok meghalni miatta. A fényképeit is kitöröltem a telefonomból. Pici fekete ponttá zsugorodott a messzeségben. Pedig boldogok lehettünk volna (talán), de ő nem akarta. Vessen magára. Soha nem felejtem el mit okozott nekem, és hogy (többször is) majdnem az életembe került. Innen is üzenem: "Nincs hatalmad (már) felettem!"

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook