Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni! (beszélgetés)
Egy egészségvédő egyesületben dolgozom területi vezetőként nagyon szeretem csinálni mi segítünk az embereknek ami ma nem divat!
Ha érdekel bővebben írj priviben elérhetőséget szívesen mesélek róla!
sziasztok
itt Békéscsaba
ha még nem lenne innen valaki
én vagyok
Csajok nekem most sikerült leadnom 6 kilót egy hónap alatt van miből persze.
Sokat próbálkoztam én is
Hogy bírod a gyerekek mellett a mindennapokat?
Lehet,hogy nem szép amit mondok de én ha dolgozom akkor kikapcsolódok és pihenek egy kicsit!
Nem tudnék folyton csak itthon lenni amikor a lányok picik voltak 9 évig voltam itthon főállású anyaként alig vártam,hogy mehessek dolgozni!
Helló itt Rábacsanak! :)
Vendéglátós vagyok univerzális, jelenleg gyeden itthol a kiscsibémmel. :)
Szeptembertől suliba szeretnék menni.
Szerencsés vagy!
Én is szívesen tartanék mindenfélét csak nálunk végelgyengülésben múlnának ki mert nincs szívem bántani őket!Inkább az éhhalál!:DDDD
Szakáld is jelentkezik! :)
Kriszta vagyok!
van egy 3,5 éves leánykám és egy 6 hónapos pocaklakóm. Szeretek kirándulni, tanulni, olvasni és minden mást is kivéve a horgászást. Elváltam így nekem is jól jön az ismerkedés, az új és kedves emberek.
Szívesen csatlakozom én is!
Helló!
Üdv nektek Miskolcról, van egy imádnivaló párom és vendéglátásba dolgozom és sorozatfüggő vagyok:)
Igen !
A férjem eredeti szakmája állattenyésztő!
További ajánlott fórumok:
- Abc sorrendben-Magyarországi települések
- Ami egy településen megtalálható
- Hogy lehet megkérdezni egy ismerőstől akinek eddig a kapcsolatai nem jól alakultak, de most megismerkedett valakivel, hogy mi a helyzet?
- Elveheti-e tőlem a válásnál a gyerekeket a férjem, csak azért mert megtudta megismerkedtem valakivel 1-2 hete?
- Hogy lehet megnézni az ország településeit videón?
- Szeretnék megismerkedni valakivel aki már dolgozott az USA-ban. Hogyan lehet biztonságos munkát találni?