Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni! (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
Igen a második hónapja alkalmából megkínáltam egy kis almalével,a párom hozta a kertjéből ahol nincs permetezve,így bio almát kapott,az is nagyon tetszett neki írtam,hogy csak megmutatni szerettem volna neki a szőlőt nem adni neki,csak olyan édesen tátogott,hogy nem volt szívem nem adni neki belőle,természetesen azért csak a gyümikkel teszek kivételt,mást nem adok neki,hiszen szerencsésnek mondhatom magamat,hogy van tejcsim és elég is,még esténként is neki!(kop,kop)!!!!:)))))))))))))
De már van csevsemő szakácskönyvemami egyszerűen tökéletes,egészen a szopiztatás időszakától a teljes felnőttként adható ételek bevezetéséig minden benne van,és ott olvastam,hogy az alma utána a banán a két első gyümi,ezért is kérdeztem,hogy nektek mi a véleményetek,de ugye a szőlő olyan,hogy most egy pár hétig van szezonja,azután majd csak jövő ősszel,és ezért adtam csak neki!Nem lett se hasmenése,se kiütése tőle,szerintem jól esett neki szerencsére!
Köszi a jótanácsokat,szerencsére van kerti gyümi!
Szerintem nem lesz a picinek baja tőle!
A lényeg az,hogy a héja és a magja ne kerüljön bele.
Én azt tanácsolnám,hogy almával kezdjetek inkább előszőr a frissen lereszelt alma leve majd reszelt alma aztán Őszibarack,
Én soha nem veszek bolti bébiitalt és bébiételt sem a picinek mindent magam készítettem neki nem nagy ügy de tudom,hogy mit eszik!
A gyümölcs is a kertből van ha nincs kert javaslom,hogy megbízható termelőtől próbáld meg beszerezni!
Sziasztok!
Mi a kislányommal hétvégén Szüreti Fesztiválon voltunk,és szuper volt mindkét nap ilyen kicsin is jól viselte,elnéztem a már óvodás gyerekeket akik a szülein rancogtak,és büszke voltam,hogy az én 3hónapos kislányom,csak mosolyog,gagyarászik és látszott rajta,hogy jól érzi magát!Kapott egy nagy spongya bob felfújható figurát nagyon tetszik neki!
Kérdezném a többgyermekes anyukákat!
Tegnap este,csak meg szerettem volna mutatni kislányomnak a szőlőszemet,épp az ölemben ült amikor ettem,és kitátotta a kis száját,így a levét belecsepegtettem a szájába,és nagyon ízlett neki,így vagy 20szem szőlő levét megitta!
Remélem nem árt neki ilyen kis korban(csak szopizik még szerencsére),de olyan aranyos volt ahogy cuppogott!
Szia!
Kazincbarcikán lakom.
Sziasztok !
Merre vagytok ?
hétvégi pihi vagy vendégek?
Szia!
Simán lehet.Nekem mind a ketten,pár hónaposan iszonyatosan rágtak mindent,meg fojt a nyáluk.
Igen,szinte csak a férjem van segítségnek.A szüleim még dolgoznak anyósom meg már nem fiatal.Segít Ő,amennyit tud,de igyekszem/igyekszünk mindent a férjemmel elintézni.Eddig még mindig sikerült.
Szia!
Te szegény,nagyon sajnállak,hogy pont olyankor ért a szerencsétlenség,de legalább ott volt és van a férjed melletted és így azért csak könnyebb!
Szeretném kérdezni,tegnap még nem annyira de ma már elég erőteljesen rágta a kisujjamat a kislányom,ez lehet,hogy máris a fogzás kezdete?
Mázlista vagy!
A kisfiam három éves kora óta alussza át az éjszakát.Vagyis egy fél éve.A kislányom 10 hónaposan,sajnos kényszerből.Januárban eltörtem a bokámat.Megoperáltak és kilenc napot voltam kórházban.Zorka akkor még háromszor szopizott éjjel.Így nem tudott és a harmadik éjszaka már nem ébredt fel.A férjem hozta be minden nap,nehogy elapadjon a tejem.
Én is megnéztem a gyermekeidet!Nagyon aranyosak!
Igen szerencsém van kicsilányommal!
Minden éjszakát végig aludt eddig,kb.1hét után amikor hazajöttünk a kórházból már nem is ébredt hajnali 2óra körül,csak 5-6 óra felé!
Láttam a képeket róla,édes nagyon.
Éjjel alszik?
Én pedig gyógypedagógiai asszisztens vizsgára készülök,mivel kislányom meghiúsította a Júniusi időpontot,de ennél nagyobb boldogság nem is érhetett volna!Ne haragudj,de közben felébredt a kislányom megyek szopiztatni,aztán alszunk!Holnap ha lesz időm jövök!Jóéjszakát mindenkienk!
Emőke
Kétgyerekes anyuka vagyok,jelenleg gyeden a kicsivel.
3,5 éves a kisfiam,Matyi és 1,5 éves a kislányom,Zorka.
Amikor dolgozom,ápoló vagyok.Péntektől pedig a nyíregyházi főiskola hallgatója, szociálpedagógia szakon.
Szia!Egyenlőre úgy látom csak én vagyok itt!
Mit tudhatunk meg rólad?
Szia!Köszönöm előre is,hogy utána jársz,ha lesz valamilyen kérdésem!Nagyon kedves tőled!
Köszönöm neked is a jeleket!
Sziasztok!
Biriből vagyok.Csatlakozhatok?
Most vagyok gólya a bgf-n, turizmus-vendéglátás alapszak:)
Első küzdelmek a neptunnal:D
Szia!
Milyen suliba jársz és hová?
Sziasztok merre vagytok?
Mindenkinek kezdődik a suli?
Sziasztok!
szeretnék segítséget kérni helyi lapokben adnátok fel nekem hírdetést?
Természetesen előre utalom az árát!
előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kaposvári anyuka vagyok, három gyerekem van. 15 éves nagylány, 10 éves nagyfiú, és a legkisebb két hónapos kislány. :-)
Épp iskolakezdünk, és bennem most túlteng az empátia. Mintha nekem kéne holnap évnyitóra mennem. Brrr...
Sziasztok!
Most bejöttünk, mert jön az eső, felénk igen hűvös van, jönnek a nemszeretem napok...
További ajánlott fórumok:
- Abc sorrendben-Magyarországi települések
- Ami egy településen megtalálható
- Hogy lehet megkérdezni egy ismerőstől akinek eddig a kapcsolatai nem jól alakultak, de most megismerkedett valakivel, hogy mi a helyzet?
- Elveheti-e tőlem a válásnál a gyerekeket a férjem, csak azért mert megtudta megismerkedtem valakivel 1-2 hete?
- Hogy lehet megnézni az ország településeit videón?
- Szeretnék megismerkedni valakivel aki már dolgozott az USA-ban. Hogyan lehet biztonságos munkát találni?