Az oldalon lévő emberek miért nem vállalják az arcukat? (beszélgetés)
szia..
miért kellene?
ez nem a valóság.
ha valaki meg akarja ismerni a másikat meg a módja rá.
Megnéztem a képeidet. Kiderítettem, hogy szereted a cicákat és szépek a körmeid.
De az arcodat Te sem jutattad meg. :o))
Én azért nem, mert akkor könnyebben felismerhet valaki, és sokkal több dolgot megtudhat rólam (pl. nem titkos naplómból vagy a hsz-eimből). Persze, nem túl titkos, ami itt leírok, különben nem tenném, de egyelőre jobb így a lelkemnek. Bár, egy ismerősöm simán rám ismerhetne, pl. a kutyám neve, képe által. :)
Igaz, én tervezem, h. teszek fel képeket magunkról, de majd csak később. Pl. ha lesz babánk.
Mert ez egy olyan hely, ahol nincs fényképes igazolványra szükség. Rengeteg ilyen helyet ismerek. Ide belép az ember, játszik, írogat, aztán kész. Ha valakivel közelebbi kapcsolatba kerül, akkor megmutatja magát, ha pedig nem, akkor 'arctalan' marad.
Én például biztos nem tennék ki olyan személyes képeket, mint a Tiéd.
Gratulálok szép családod van! :)
Ez az utolsó mondat! :DDD
Mintha már belefutottam volna....:)
Ha egy gyereknek 2000-szer mondasz el valamit, megtanulja.
Na de a fölnőtt világ egészen más.
Fogadjunk, hogy akkor: kavics! :)
Na!??? :)
További ajánlott fórumok:
- Olaszországba szeretnék kiköltözni! Hogyan kezdjek hozzá és kb mennyi pénzt vigyek? Milyen munkát vállaljak? Műkörmös például?
- Így hogy vállaljak gyereket?
- Miért nem képesek arra az emberek, hogy kimondják, hogy nem és vállalják az ezzel járó következményeket?
- Mely falvakban adnak házat gyerekes családoknak olcsón azért, hogy vállalják az ott lakást? Hol tudnék utána nézni?
- Gyesen vagyok, cégem felszámolás alatt. Hogyan vállaljak így munkát?
- Melyik oldalon olvashatnék arról, hogy miként és mennyire befolyásolja az embereket a média a választásokkor?