Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Az oké, hogy sikerült lefogyni, de ki tudta megtartani? fórum

Az oké, hogy sikerült lefogyni, de ki tudta megtartani? (beszélgetés)

1 2
2009. máj. 18. 15:58
Nem a felesleggel volt,csak a baj,/azért150 cm-vel majdnem65 kiló voltam,a gyerekek jól takarnak,mindjárt keresek,és rakok fel "jobbat"/hanem idegösszoml. volt,és rá ment a gyomromra,meg az egész emésztőrendszerre után meg a sok gyógyitól lettem beteg.Izületes,refluxos stb..,na ezért kaptam,én nem fogyni akartam,hanem meggyógyulni.Nem ismertem a Reductil,hogy milyen gyógyszer!!!
2009. máj. 18. 15:52
de te amugy sem voltál tul kövér? relait ilyen kis feleslegre is ir fel doki gyógyszert?
2009. máj. 18. 15:20
Nekem a reductilt írta fel az orvos,és nagyon bevált,szuperül érzem magam.Végre!Nyáron én is fürödhetek a gyerekeimmel a Balatonba.Mindig azt mondtam nekik,hogy nem fürödhetek,mert megfájdúl a hasam ;(
10. cfbf9bf4af (válaszként erre: 9. - Izsoldedit)
2009. máj. 18. 15:12

12 kilot adipex-el.

de az valami hihetetlen, hogy te milyen vékony lettél...

és nekem még legalább 10 kilot kell fogynom, de most nagyon megállt a fogyásom sajnos

9. Izsoldedit (válaszként erre: 8. - Cfbf9bf4af)
2009. máj. 18. 15:10
Nálam ez fordítva volt elöbb a lelki összeomlás,aztán még testi is,és már csak a gyógyszer segített.Mennyit sikerült fogynod,és mivel?
2009. máj. 18. 15:08

ugy hogy nem könnyü fogyni? :(

sajnos nekem gyógyszer és egy lelki válság is kelett hozzá, de az utobbit nem én kértem, csak kaptam :((((

a gyógyszerrel meg ugy voltam, nekem már minden mindegy...

2009. máj. 18. 15:03
Nekem borzalmak árán sikerült ide eljuttni,de rémálmom,hogy visszajönnek a kilók!!!!
2009. máj. 18. 15:02
fogyni könnyü??? hát nekem nem volt az :( és csak remélem, hogy tartani tudom majd a sullyom, én mozgás nélkül fogytam le és valóban most azon filozom, milyen mozgást ikatassak be az életembe, hogy igy maradjak
2009. máj. 18. 14:59
Ahogy a parom mondana, a fogyas az egy rövid ütközet, de a suly megtartasa maga a 100 eves haboru...
2009. máj. 18. 14:54
fogyni konnyu de aztan megtartani azt nagyon nehez...mert elerted a celod es akkor mar nyugodtan hatradolsz hogy jaj de jo sikerult...es arra mar nem gondolsz hogy utana jon a neheze, megtartani azt amit elertel...es ha ugy vesszuk akkor a fogyas utan jon az eletfogytiglani dietazas...persze nem kell drasztikusnak lennie de akkor is nagyon oda kell figyelni mindenre...etkezes es mozgas!
2009. máj. 18. 14:49

es persze az etkezesre is oda kell figyelni!

ezert mind mondjak azt h eletstilus valtoztatas mert ha fogyni akarsz es utana megtartani a sulyod akkor biza gyokeresen meg kell valtoznia eletednek es a korulotted levoke is!!! ezert nehez egyedul fogyizni foleg ha mar csalad van...

2009. máj. 18. 14:46
Csak ugy tudod megtartani a sulyod,ha tovabbra is rendszeresen mozogsz!
2009. máj. 18. 14:45
Szerintetek melyik módszer után a legkönnyebb megtartani a leadott súlyunkat,vagy teljesen mindeggy?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook