Az normális, ha após állandóan nálunk van...mert közelebb költöztünk hozzájuk? (beszélgetés)
11. 811cb5edc7 (válaszként erre: 9. - 52d3e0b8a8)
2009. jún. 7. 15:57
az biztos!!!!
10. 811cb5edc7
2009. jún. 7. 15:57
csináljuk át az egész házat,úgyhogy a párom csak örül,ha jön segíteni...
9. 52d3e0b8a8
2009. jún. 7. 15:56
Az még a jobbik eset, hogy apósod van nálatok és nem anyósod! ;)
8. 811cb5edc7
2009. jún. 7. 15:55
JAJ, apósssal mindig jobban kijöttem,amíg még nem laktunk közel,amikor lementünk hozzájuk, olyan jól eltudtam vele beszélgetni...nagyon bírtam..de most ha meglátom feláll a hátamon a szőr is!!!
7. Rozália
2009. jún. 7. 15:55
Csakhogy egyszer már az após a hunyó...!
6. summerwine (válaszként erre: 1. - 811cb5edc7)
2009. jún. 7. 15:51
A párodnak nincs igénye arra, hogy kettesben legyetek?! Miért??
5. 41e36cdb38
2009. jún. 7. 15:46
Nagyon sajnállak, teljesen igazad van. Én a "végsőkig elmennék", hogy ez az állapot megszűnjön.
Ráadásul, ha nem beszéltek vele, nem is tudja hogy ez gond. Aztán ha nálad teljesen betelik a pohár, nem is fogja érteni, hogy mi van. Teljesen rászokik, aztán nem tudod majd "kirakni". Barátnőmnél ugyan ez a helyzet már 8 éve.
4. milkamama
2009. jún. 7. 15:44
Azt nem irtad meg milyen természete van leendő apósodnak.Könnyen megérti a dolgokat,vagy inkább mintha nem is mondtál volna semmit
3. Nívea (válaszként erre: 2. - Nívea)
2009. jún. 7. 15:43
Na jó! Ez csak vicc volt! Mondd meg a párodnak, hogy legalább a vasárnapot hagyják ki. Mert kettesben is akarsz lenni vele.
2. Nívea
2009. jún. 7. 15:42
Beszélj anyósoddal! :D :P Hívd át, hátha após megijed és nem jön többet :D
1. 811cb5edc7
2009. jún. 7. 15:39
Van egy problémám....apósomnak való állandóan nálunk van,amióta közelebb költöztünk hozzájuk.Az a kifogás,hogy ő csak segít átépíteni a házat.De szerintem az már nem normális,hogy amint végez munkába egyenes hozzánk jön!Mi még nem is beszélgettünk vagy valami,ő mindennap itt van.Ha a páromnak edzése van,akkor nem jön,csak edzés után!!A hétvégéről nem is beszélek,reggel 8kor már itt is terem,sőt vasárnap is délig dolgoznak, aztán meg persze meccs van.....nagyon el vagyok keseredve.....már beszéltem a párommal,hogy ez engem nagyon zavar és hogy nincs magánéletünk és hogy beszéljen vele,hogy csak akkor jöjjön amikor hívjuk!!!persze a válasz ő csak segít!!mit tegyek még????szeptemberben lesz a lagzink és nem akarok összeveszni vele,de nem bírom már...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?